1.Despotović 3 boda
preuzeo odgovornost i odveo nas svojim golom u Finale
2.Đurić 2 boda
Svugde stizao.Sprečio nekoliko vrlo opasnih akcija Banata, što posle grešaka naših igrača, što posle dobrih pokušaja Zrenjaninaca
3.Popović 1 bod
za igru u defanzivi.Vrlo je zanimljivo kod ovog igrača da je odneo mnogo lopti u skoku, a jedan je od najnižih naših igrača.
Bio je dobar i Pantelić, ali nije imao mnogo raspoloženih igrača da ga prate, tako da su njegovi rezonski potezi ostajali bez efekta.Bili su dobri Kahriman i Stošić, dok su se ostali mučili, zajedno s nama na tribinama i Rajevcom na klupi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1. Djuric - 3 boda,bez dileme!
2. Despotovic - 2 boda,kao sto je Turija rekao,preuzeo je odgovornost,dao gol, odveo nas je u finale,a ono sto me je najvise odusevilo je nacin na koji je proslavio ulazak u finale sa nama.Sav se ispeko od baklje!
3. Popovic - 1 bod,vrlo borben,uporan.
Da li je utakmica u polufinalu kupa bila odlucujuca bar kada je nasa tabela najbolje ocenjenih igraca u pitanju?Naime,u utakmici sa Banatom Despot je osvojio dva boda i odlepio se Davidovu..... da li Milan ima snage za finis sezone?
Inace,igrac meca sa Banatom bio je Igor Djuric.Rezultati su sledeci: