Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
мализека

Re: Liga Evrope - sezona 2015/16

Post by мализека »

Није било лоше, али верујем да може много боље. :) Стаменић је био пријатно изненађење, некако је све живнуло по његовом уласку. Палочевић се мало изгубио у другом, мора то много боље. Умало да заборавим, Станисављевић одиграо добро друго полувреме.
Jole

Post by Jole »

Za 7 dana cemo videti da li je onaj period od 70-80.min nasa realna mogucnost ili pad u igri madjara. Tih 10-ak minuta mi ne ulivaju poverenje vec samo nadu da ih mozemo proci iduci cetvrtak.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Zanimljiv mec.... ustvari,sreca pa su oni nejaki,pa se moze opusteno gledati. Ne svidja mi se sto masamo samo tako. Fudbal to ne trpi,pogotovo ne Evropa.Al ok,kako je Zvezda padala,mi smo dodavali :mrgreen: Zaks mi ulio poverenje od prvog minuta vise nego na bilo kojoj prvoligaskoj utakmici do sada.Ivanic superioran i kao sto sam cesto pisao bez Mijata mnogo dominantniji u timu. generalno,ne bih nikog izdvajao,jer smo igrali timski,svako je dao svoj trenutni maksimum.Imamo lep rezultat,samo.... moramo raditi na toj realizaciji
Image
Turija

Post by Turija »

Ubila nas prevelika trema.Madjari su iskusniji, bolje se postavljaju i snazniji su u duelu.Medjutim, u Novom Sadu bi trebalo da ih sigurno dobijemo.
Cestitke Zakuli i Djuricu, izneli su ovih veoma povoljnih 0:0 u Pesti.
Mali Stamenic me izuzetno prijatno iznenadio.Bice odlican igrac.
Mislim da je nas tim u velikom formiranju i da ce tu biti jos dosta izmena u sastavu (i na utakmicama, kao i u prvoj postavi).Cini mi se da imamo sasvim solidan izbor igraca.
Pas nam je veceras bio jako slab, jer su se Madjari poziciono odlicno postavljali (a i snazniji su u duelima). Mi smo veoma lose iznosili loptu, pogotovo zadnji vezni (sve u sirinu i nazad ili neprecizno u dubinu).Svi nasi igraci su se slabo otvarali u prostoru.
Na kraju, sve se dobro zavrsilo (i obecavajuce), pa u revansu treba pristojno da popunimo tribine.Aktivan rezultat, a poznat protivnik iz komsiluka.
Podrska Dingi.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Дресове је нам је изгледа обезбедио црвени крст.Незнам, у питању је ствар укуса,али мени су одвратни и домаћи и гостујући дресови,она Јомина или Хомина гарнитура ми је лепша десет пута.Што се тиче утакмице,незнам да ли сам гледао исту утакмицу,као већина од вас.МТК у рангу Борца са Клисе,а Војводина једној таквој екипи не може да постигне гол.Наравно Иванић је морао на крило,јер боже мој мора се направити место за два задња везна,а после изаском Мрдаковића за још једног.Почели смо да играмо тек кад је Иванић прешао на своје стандардно место,појачања нула,али ајде прва је утакмица видећемо.Што се тиче реванша ако не буде минимум 3:0 Загорчић треба да лети.Мали Стаменић показао највише,а играо десет минута.

ПС:Честитке фудбалерима Каирата,улепшали су ми вече,цигани да певају што нису добили пет комада.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Zakula - olicenje sigurnosti

Odbrana na nivou, pa cak i Dinga, kada se malo osvestio u poluvremenu.

Vezni red mlak. Stojim iza toga da je Palocevic bio dobar u prvom poluvremenu, u drugom je pao drasticno i ta izmena je trebala ranije da se desi. Stamenic i Puska :klanjanje: :klanjanje: Cak ni Sekulic nije bio los.

Mrdakovicu, brate rodjeni, ono se topovski suta u mrezu... :frown: Osim toga, i on je odigrao korektno.

Mislim da je celokupni utisak pokvarilo prvo poluvreme, jer smo ih u drugom sabili...ocekujem 2:0 u cetvrtak, la-ga-no...
Stexman

Post by Stexman »

Prva je takmicarska utakmica pa zato i nisam nesto previse razocaran.
Jedino mi smeta to sto nismo imali ideje u napadu. Pa zar nismo mogli na pripremama uigrati nekoliko finti i akcija pa onda to probati iskoristiti na utakmicama. Neozbiljno deluje da se igraci proigravaju u prazno par puta.
I nedopustiv broj faulova smo napravili, pogotovo glupih faulova. Ne bih ja nikoga izdvajao veceras, svi su bili tu negde...za oprostiti. Pa cak i Zakula, kad god mu se vrati lopta jako tesko je ispuca i uvek strepim hoce li pogoditi koga od protivnickih igraca. Same intervencije, dobre.

Najveca enigma su nasi navijaci!? Kao da nisu navijali. Nemoguce je da se bas nista nije culo u prenosu. Pred pocetak dok su ulazili se culo par pesama a posle muk!?
Turija

Post by Turija »

ДушанСП wrote:ПС:Честитке фудбалерима Каирата,улепшали су ми вече,цигани да певају што нису добили пет комада.
:thankyou:
A, sta kaze tkzv grof (naravno, ne nas forumas) za igru i rezultat drzavnog projekta :?: A tek sos, arena, prva...???
Last edited by Turija on Thu Jul 02, 2015 11:52 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ko ga prvi ucacka u NS prolazi...

Sto se tice nase igre, zali boze, sve do izmene Palocevica. E onda smo poceli da licimo na ekipu. Nas najveci problem je sredina. Sa pravim igracem na sredini mi bismo bili ozbiljna ekipa. Ovako teski prosek, a kanda malko i ispod proseka. Mrdakovic je dobar centarfor, ali u pravoj ekipi ne moze da igra 90 minuta. Za njega je 30-45 min pun gas. Videcemo kako ce izgledati kad se Meri oporavi.

Zaga je pravi trener za nas klub. Izvukao je Palocevica i svaka mu cast. Sad samo jos da ode do nasih menadzera i da im kaze da dovedu ozbiljnog kreatora da nam poveze linije.

Stanisavljevic dobar i mali Stamenic takodje. Dinga ce biti odlican igrac. Zaga je pokazao da je trenercina i da hoce od malog da napravi igraca. Pustio ga je i mali je izgurao. I to ce nam se vratiti.

Da se ne zavaravamo 0-0 je los rezultat i u NS mora da se kida!
lexa

Post by lexa »

Ne znam sta da mislim. Ako uzmemo u obzir situaciju kroz koju je nas klub prolazio i prolazi, i to da smo dobili najtezeg moguceg
protivnika medju svim onim autsajderima, nekako ne mogu da budem potpuno nezadovoljan.

A da sam zadovoljan, pa i nisam. Lepo su nam se nudili u drugom poluvremenu, to smo morali iskoristiti.

0:0 je opasan rezultat jer ne daj Boze nekog kiksa i njihovog gola za 0:1 na Karadjordju, bojim se da bi se tesko vratili.
Inace, MTK me potpuno razocarao i zbog toga mi je najvise zao sto to nismo realizovali.

Ako ne prodjemo, tek ce tad da mi bude zao jer u drugom pretkolu nas ceka predstavnik Letonije, poklon s neba.

Nista, u revansu moramo da nagazimo od samog pocetka, povedemo, a onda kada se otvore da im zapecatimo sudbinu.
Ali, ali...veliki oprez i utakmicu trebamo da shvatimo kao finale Lige Sampiona.
Sasa1969

Re: Liga Evrope Q1R: MTK-Vojvodina 0:0

Post by Sasa1969 »

Stanisavljevic u prvom poluvremenu kada je igrao na krilu neprimetan ali zato u drugom kada je vise isao ka sredini terena bio je najbolji pojedinac.
Zakula opet siguran bez greske NAMA NE TREBA DRUGI GOLMAN !!!
Stamenic ove godine mora eksplodirati
Mrdakovic ima znanja ali se vidi neuigranost sa timom
Sve u svemu pozitivan utisak :mafia:
Image
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

Nikome nisu smetala Žakulina ispucavanja? U više navrata je više nego jezivo izbacivao lopte kao da nije fruštukovao. Što se ostalih stvari tiče nemam zamerki.

Šteta što nismo stisli ranije, ako budemo pripušili kako treba u Ns, Mtk će imati pristojnu ekskurziju u našem gradu i to im je to nemaju šta drugo da traže.

Dres k'o dres tačno mi se j**e i da igraju u MONT perjanim jaknama, dok pošteno zarađuju svoj dinar i kidaju svaku tekmu.
Milan

Post by Milan »

Navijalo se celu utakmicu. Ne sjajno, ali solidno. Obzirom da skoro nije ni bilo protivnickih, ne znam zasto se nije culo na prenosu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Stexman

Post by Stexman »

Ultra slanina wrote:Nikome nisu smetala Žakulina ispucavanja? U više navrata je više nego jezivo izbacivao lopte kao da nije fruštukovao. Što se ostalih stvari tiče nemam zamerki.
Ne pratis :) par postova iznad.
Stexman wrote: Pa cak i Zakula, kad god mu se vrati lopta jako tesko je ispuca i uvek strepim hoce li pogoditi koga od protivnickih igraca. Same intervencije, dobre.
Zaboravih da cestitam Kairatu. Nista mi ne moze popraviti raspolozenje kao kada neki Kazahtanci otkinu zvezdanu! Jbg ne znaju ljudi da su oni stubovi.
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

Ne pratis :) par postova iznad.
Izvinjavam se :)
Locked