Transferi
Re: Transferi
Jel imamo mi za Sergeja uopste neke procente?Mogli bi/morali bi iz kluba da objave spisak svih igraca od kojih imamo buduce procente,da znamo na cemu smo po tom pitanju...
Imali smo ovog zimus, maltene nam se nudio - ako je verovati "čaršiji"...churguzijanac wrote:Definitivno treba da pritisnemo upravu da se dovede valjano pojacanje u vezi kao sto smo uradili sa Merijem. Obrni okreni forumasi vise vole klub od onih koji jedu leb zahvaljujuci klubu, a i bolji skauting radimo od "strucnjaka"...
Jel moze neko da da predlog veznjaka dok je jos prelazni rok aktuelan?
Nije nam bio interesantan, tražio je previše, ne znam...
Ali da bi bilo "leba" od njega - verujem

https://youtu.be/RiayqA8BogI" onclick="window.open(this.href);return false;
Igrač sa ovakvim školovanim šutem (i ostalim...) sigurno nije prosek

AJMO CRVEN-BELI !!!

http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super ... -vojvodini" onclick="window.open(this.href);return false;
Dovođenje golmana je dobar potez. Jasno je da Žakula nije imao pravu zamenu. Mislim da je neophodno da dovedemo još jednog špic igrača (konkurencija u špicu je vrlo slaba, a sada se još Ćurko i povredio i takoreći ne postoji nikakva zamena za Mrdakovića) i prelazni rok bi mogao da se nazove uspešnim. Naravno, to ćemo konačno moći da znamo tek tokom sezone, ali deluje kao da se ozbiljnije pristupilo pojačavanju ekipe nego do sada.
- churguzijanac
Meri ce biti spreman u avgustu, tako da nama ne treba spic. Ono sto nama treba je pravi igrac sredine terena. Mogli bi da probaju ovog malog Pantica da dovedu. Koliko se secam mali je raskinuo ugovor sa sektasima i mislim da jos uvek nema klub. Na njemu bismo sigurno zaradili, a to je kalibar igraca koji bi mogao da zameni Ivanica. Mi nemamo menadzerski kalibar da crna go**a izmajmunisemo ni kad nam se ukaze prilika!pedjans wrote:Dovođenje golmana je dobar potez. Jasno je da Žakula nije imao pravu zamenu. Mislim da je neophodno da dovedemo još jednog špic igrača (konkurencija u špicu je vrlo slaba, a sada se još Ćurko i povredio i takoreći ne postoji nikakva zamena za Mrdakovića) i prelazni rok bi mogao da se nazove uspešnim. Naravno, to ćemo konačno moći da znamo tek tokom sezone, ali deluje kao da se ozbiljnije pristupilo pojačavanju ekipe nego do sada.
Iako bih najvise voleo da vidim u nasem timu igraca tipa Seidu Yahaya. Nije preterano skup,relativno mlad, a kompletan i sa iskustvom igranja u evropskim kupovima.
Niko nema predstavu kako Meri igra, i teško da će biti spreman da igra u avgustu. Kod nas je došao kao rekreativac, sa 10 kg viška (možda i povređen, to očigledno nikada nećemo saznati) i nikada ga niko nije gledao uživo sem u nekoliko minuta prijateljskih utakmica sa nižerazrednim protivnicima. Možda će nešto i vredeti, ali to u ovom trenutku niko ne može da zna. Još jedan špic nam je ipak neophodan, čak i ako on ima neki kvalitet.
Po milijarditi put, dovođenje golmana je uludo trošenje resursa, koji su nam i tako tanki...
Žakula, Rockov, Kordić je sasvim dovoljno za SmešnuLigu.
Imamo barem 4 špica na raspolaganju. Koji smo ih moj sve dovodili ako ih treba još? Dvojica su povređeni, ali neko iz omladinske škole može da uskoči po potrebi. I na kraju krajeva i Stojanović je još uvek u klubu. On je špic broj 5. Iako nije špic. Što se tiče Merija, pre je za očekivati da će u septembru ili oktobru biti spreman, teško je bio povređen, tek se vratio laganim treninzima.
Žakula, Rockov, Kordić je sasvim dovoljno za SmešnuLigu.
Imamo barem 4 špica na raspolaganju. Koji smo ih moj sve dovodili ako ih treba još? Dvojica su povređeni, ali neko iz omladinske škole može da uskoči po potrebi. I na kraju krajeva i Stojanović je još uvek u klubu. On je špic broj 5. Iako nije špic. Što se tiče Merija, pre je za očekivati da će u septembru ili oktobru biti spreman, teško je bio povređen, tek se vratio laganim treninzima.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Neizlecivi
Po meni je Peric sasvim dobar golman. Mozda bih ga pustio da brani cak i pre Zakule. Zaks je i u Pesti imao mnogo mnogo gresaka prilikom ispucavanja, dok je ostalo uradio solidno. Ne odlicno, nego solidno. Perica nisam mnogo gledao, ali ono sto znam je da je poprilicno jak na centarsutevima i ubacajima, ume da izadje i pokupi loptu, a takvog golmana od Brkica nismo imali.
Hmm zasto sam ja mislio da je on prosao nasu skolu...
Ne znam, ova tri golmana su dosta za nasu smesnu ligu..sad da li nam bas trebao jos jedan golman...
Ne znam, ova tri golmana su dosta za nasu smesnu ligu..sad da li nam bas trebao jos jedan golman...
ZIME89
Dobro si mislio. Perić je naš bivši omladinac.zime89 wrote:Hmm zasto sam ja mislio da je on prosao nasu skolu...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Pa znam samo vidim ovi nesrecnici nisu napisali i na wiki isto ne pise, a ja imam bolje izvore gde pise da je nas bivsi omladinac
...
Moram da priznam da ga nisam puno gledao, pa ne mogu da kazem nista, mada se slazem sa tvojim komentarom da vec imamo tri golmana...

Moram da priznam da ga nisam puno gledao, pa ne mogu da kazem nista, mada se slazem sa tvojim komentarom da vec imamo tri golmana...
ZIME89
- Forza Voša
Imamo tri golmana ali jedan od dvojice mladjih bi pod obavezno morao na pozajmicu u Proleter (i Brka je morao da se kali).
„Hasta la Victoria Siempre!“
- churguzijanac
Ne treba nam nikakav spic, posto je to trenutno bolji deo tima, tacno i da Meri krene u oktobru. Treba nam kreator kao lebac nasusni. Ono u Pesti je vise licilo na Braunovo kretanje nego na smislenu igru.pedjans wrote:Niko nema predstavu kako Meri igra, i teško da će biti spreman da igra u avgustu. Kod nas je došao kao rekreativac, sa 10 kg viška (možda i povređen, to očigledno nikada nećemo saznati) i nikada ga niko nije gledao uživo sem u nekoliko minuta prijateljskih utakmica sa nižerazrednim protivnicima. Možda će nešto i vredeti, ali to u ovom trenutku niko ne može da zna. Još jedan špic nam je ipak neophodan, čak i ako on ima neki kvalitet.
Dokle ces lupati gluposti?? Bolje da dodje sa 5 kg viska, nego 10 manjka kao Zlocevic!pedjans wrote:Niko nema predstavu kako Meri igra, i teško da će biti spreman da igra u avgustu. Kod nas je došao kao rekreativac, sa 10 kg viška (možda i povređen, to očigledno nikada nećemo saznati) i nikada ga niko nije gledao uživo sem u nekoliko minuta prijateljskih utakmica sa nižerazrednim protivnicima. Možda će nešto i vredeti, ali to u ovom trenutku niko ne može da zna. Još jedan špic nam je ipak neophodan, čak i ako on ima neki kvalitet.
Ti nizerazredni klubovi igraju ozbiljnu ulogu u PLS, ali nisi ispratio pa lupetas konstantno! Da nam treba jos neki spic se jedino slazem, ali u FKV su ksenofobi koji se kriju iza licnog interesa Vavanja i Majamija i igraci poput Apije iz Sloge koji su slobodni nisu dobrodosli. Bilo da igraju za Vosu ili Proleter!
ПУШТАМ КИШУ!
Tumbasevic izgleda zavrsio u OFK beogradu