Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Nikola

Re: Uprava

Post by Nikola »

Minja wrote:Sezonske su potrebne, barem kao statusni simbol.

Kako je (dobar) deo prethodne sezone ulaz bio besplatan, nosiocima proslogodisnjih karata, ponudio bih ovosezonske po ceni od 1 dinar. A, nije problem da ulaz i ove godine tu i tamo bude gratis.
+1
ПУШТАМ КИШУ!
srkins

Post by srkins »

Ko se razume bolje neka pogleda sajt NBS izdate menice,izdali smo gomilu u zadnje vreme,ali ima par na kojima pise osnova valuta Evro,ukupna suma tih menica je oko 6/7 miliona. Da li to znaci da smo izdali menice na tu sumu u evrima ili su dinarske sume ali vezane za evro?
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ko uopste vodi nas klub danas? Da li je Vesela Erika na ovo mislio kada je pominjao preuzimanje kluba ovog leta? Ko su ti ljudi? Ko su Vavan i Majami?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Matador

Post by Matador »

Ljudi drago mi je sto je Ozegovic potpisao, ne iz debilnog razloga da li sam vam rekao nego da se uverite da je klub preuzeo Kekin Miki odnosno Steva Majami. Covek je krojio sastav Mihi u repki i oterao ciganskog Murinja Jankovica. Nece valjda dozvoliti da mu Slaninari sa foruma stopiraju privatnog igraca. Vavan kolokradica je svoju ulogu odradio za desetku, cesto je vidjen sa jednim mladjim navijacem koji je na velikom glasu u gradu i koji je sad usao u skupstinu/upravu. Navijaci su dobili gostovanje, siroke mase besplatan upad, posle promene odluke za revans, a oni sa duzim stazom i evro avio gostovanje u slucaju prolaska u drugo kolo. To je Batina dobitna kombinacija koju i ovi teletabisi koriste, zasto menjati? Sto se tice pevanja ozegovica sa bakljom, pre ce Dundja zapevati sa istom Ko je Slaninar. Gde su Japanci, zasto ste pustili Kekicu da preuzme klub, ko je obezbedio pare za evro licencu, zasto se saradjuje sa Vukovicem? Ko je kriv za promasene prodaje Sergeja i Babica, ko se ugradio u transfere, ko je odgovoran za Klikovca, Mojsilovicca, Radovica, ko je skautirao reket Zlocevica, zasto je Milko u klubu? Zasto ste Comija pritiskali za transfer u cz zbog sponzorstva telekoma i epsa na dresu? Tuzno, nema vise smisla. Dundjo odgovaras li samo uradjenom Balsici ili i Slaninarima?? Da li te je sramota, kazi braci.
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Mene od svega najvise boli sto smo mi ciganska filijala :!: :!: :!: Ljudi, sta treba da se desi da mi ove oteramo??? Ovde spominjani ljudi koje ni ne znam, Vavan i Majami, sigurno ne mogu tek tako da vedre i oblace nasim klubom bez dopustenja coveka koji je u mladjim danima isao na sever i navijao za cigane, a trenutno je jedan od najboljih prijatelja sa Terzicem, a to je nas cenjeni predsednik. KLUB NAM VODI CIGAN, a nama vise smeta sto nam je cigan (Ozegovic) dosao u klub. Ko sme da se kladi da gubimo obe utakmice od cigana??? Svi koji me poznaju znaju koliko sam zagrizen za Vosu, ali nisam nikada ni pomislio da sve moze ovako da mi se zgadi i vodi se dilema u meni da li da dolazim na utakmice samo da vicem protiv uprave ili da uopste ne dolazim... Ljudi, mi cemo izgubiti nas klub zbog nas samih, mi nismo u stanju nista da uradimo, eno BBB su posle toliko godina izgleda dobili bitku, ali znaju za sta su se borili. Pricamo o nekoj Vojvodini kakva je bila i kakva je sada, pa da bi bila ona stara mi moramo da se borimo za nju!!! Srpski fudbal i Vojvodina takodje su dotakli najdublje dno. Mislim da je stvarno vreme za UPRAVA NAPOLJE !
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
PelezinhoFkv

Post by PelezinhoFkv »

vosa do groba wrote:Svi koji me poznaju znaju koliko sam zagrizen za Vosu, ali nisam nikada ni pomislio da sve moze ovako da mi se zgadi i vodi se dilema u meni da li da dolazim na utakmice samo da vicem protiv uprave ili da uopste ne dolazim.
uz dužno poštovanje, ali zar ne misliš da upravo tako TVOJ voljeni klub najviše gubi ... kada ti, ja i još 50 ljudi svake godine odustane od tekmi i kada za npr 10 godina zbog glupih poteza vladajuće garniture na stadionu bude 20-30 ljudi ... onda opušteno mogu i da promene ime u F.k. crvena vojvodjanska zvezda, ko će da se buni i da viče uprava napolje ? ( ovo jeste baš baš preuveličavnaje ali samo dajem primer)

Ne znam za vas ali nikada mi neće biti opravdanje koja je uprava na čelu kluba, ko je trener a ko je igrač pa da zbog toga ne idem na tekme i podržavam MOJ KLUB ... deluje mi kao zabijanje glave u pesak i bežanje od problema traženjem izgovora zašto i zbog čega neko ne prati tekme.

SADA KAD JE NAJTEŽE, KLUB SE VOLI NAJVIŠE !

p.s. vidimo se vcrs :cheers:
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
vosa do groba

Post by vosa do groba »

PelezinhoFkv wrote:
vosa do groba wrote:Svi koji me poznaju znaju koliko sam zagrizen za Vosu, ali nisam nikada ni pomislio da sve moze ovako da mi se zgadi i vodi se dilema u meni da li da dolazim na utakmice samo da vicem protiv uprave ili da uopste ne dolazim.
uz dužno poštovanje, ali zar ne misliš da upravo tako TVOJ voljeni klub najviše gubi ... kada ti, ja i još 50 ljudi svake godine odustane od tekmi i kada za npr 10 godina zbog glupih poteza vladajuće garniture na stadionu bude 20-30 ljudi ... onda opušteno mogu i da promene ime u F.k. crvena vojvodjanska zvezda, ko će da se buni i da viče uprava napolje ? ( ovo jeste baš baš preuveličavnaje ali samo dajem primer)

Ne znam za vas ali nikada mi neće biti opravdanje koja je uprava na čelu kluba, ko je trener a ko je igrač pa da zbog toga ne idem na tekme i podržavam MOJ KLUB ... deluje mi kao zabijanje glave u pesak i bežanje od problema traženjem izgovora zašto i zbog čega neko ne prati tekme.

Gubi naravno, ali takodje ukoliko dodjem na stadion, a ne vicem uprava napolje, po meni to znaci da i upravi dajem podrsku, a to ni malo ne zelim.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

vosa do groba wrote:
PelezinhoFkv wrote:

Gubi naravno, ali takodje ukoliko dodjem na stadion, a ne vicem uprava napolje, po meni to znaci da i upravi dajem podrsku, a to ni malo ne zelim.
Što se mene tiče, večeras 90 minuta i mora da se čuje uprava napolje. Jedino.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Crni

Post by Crni »

Parola UPRAVA NAPOLJE mi nije bas najjasnija(a vidim i vecini forumasa).Na koju upravu mislite? Staru ili novu ! Gospodo,ukljucite malo mozak a iskljucite emocije....I pratite ranije postove forumasa koji su u prici...
PelezinhoFkv

Post by PelezinhoFkv »

vosa do groba wrote:Gubi naravno, ali takodje ukoliko dodjem na stadion, a ne vicem uprava napolje, po meni to znaci da i upravi dajem podrsku, a to ni malo ne zelim.
Slažem se ali nije sve baš crno i belo, tj bar ja ne gledam tako. Cenim da nisi zadovoljan ni sa nekim stvarima u samoj zemlji Srbiji, sa ličnosću premijera, predsednika, ministara, njihovom stručnom spremom, ispadima, korupcijom i sa hiljadu drugih stvari, ( ali ovo nije forum gde ćemo da uplićemo politiku ), pa ne ideš svaki dan pred zgradu Vlade i iskazuješ nezadovoljstvo ili još gore (bolje) - uzmeš i zapališ preko? I oni kao i ljudi u upravi su trenutna garnitura, ljudi koji će pre ili kasnije otići, verovatno kada odrade to zbog čega su došli i/ili kada napune džepove, i onda sve ponovo... a mi smo tu da budemo povezani i organizovani i da utičemo na njih koliko je u našoj moći, a to je opet ( po meni ) povezano sa brojnošću navijača na tribinama i sa reputacijom kluba kao takvog.

Mi Vošu gledamo kroz emocije, oni kroz funkcije, biznis i $, i tako će uvek biti. :mafia:
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
:)

Post by :) »

PelezinhoFkv wrote:... a mi smo tu da budemo povezani i organizovani i da utičemo na njih koliko je u našoj moći, a to je opet ( po meni ) povezano sa brojnošću navijača na tribinama i sa reputacijom kluba kao takvog.
Iz ovoga sad dobro razmislite kolko se mi pitamo kad i crvena :shit: moraju da trpe Terzica i ekipe koje im se smenjuju i pisaju po faci. Svi mi imamo drugove sto navijaju za njih i oni priznaju nemoc.

No zelim da verujem da cemo opet mi biti prvi koji ce dovesti stvari na svoje mesto, kako i kada :frown:
Milan

Post by Milan »

Upravo me nisu pustili sa kartom da udjem na zapadnu tribinu, jer je prepuna!

Molim navijace u klubu i skupstini da oteraju sve (SVE!) iz kluba ili da se povuku sa svojih pozicija ako smatraju da nisu deo ovog cirkusa.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Тотални аматеризам, прво се карте купује па се деле, те може једна те може четири.....Мој Милане, ако ништа друго у октобру ћеш имати места на стадиону клико год хоћеш.
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

Jezivo. Zapadna tribina nije bila prepuna, moglo se naci slobodno mesto oko mene 2 komada, a takodje sam mogao cuti da su ljudi usli sa kartom za sever na zapad.
borrissey

Post by borrissey »

podbara wrote:Тотални аматеризам, прво се карте купује па се деле, те може једна те може четири.....Мој Милане, ако ништа друго у октобру ћеш имати места на стадиону клико год хоћеш.
Užas, teški amaterizam. Inače, interesantan je taj fenomen da kad su evropske tekme dođe dosta navijača blizanaca na Vošu. Sa jedne strane, ako neki ćale koji navija npr za partizan dovede dete, ko zna, možda će taj mali jednog dana početi da navija za nas. A sa druge strane, skupi se takvih likova da ti dođe peglu da baciš. Sve u svemu, kao što većina ovde predlaže, moraju se napraviti sezonske i da njihove cene budu popularne. Na primer, mogle bi da se otštampaju za Letonce (ne znam koliko je realno), pa nek svi oni koji kupe sezonsku, naravno ulaze sa njom. Oni koji ne kupe, nek lepo plate kartu. Ne mora cena karte da bude visoka, već je poenta da se ljudi stimulišu da kupe sezonske karte.
Post Reply