Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
1892

Re: Transferi

Post by 1892 »

Tog ciganskog slinavka koji se slika u njihovom dresu i ispred njihovih grafita a igra u drugom klubu treba pljuvati i psovati na svakom koraku a ako bilo šta slično i pomisli da uradi kod nas i par šamara nalupati. Ono što me teši je da je dečko nekvalitetan igrač i ako Zaga iole ima muda biće mu 4. opcija napred iza malog Šalete, Merija i MM-a. Suština je da se do pre nekoliko godina čak i kad je Bato bio najjači uvek osluškivalo mišljenje navijača jer je masovnost bila neuporedivo veća i samim tim naša reč je nešto značila, sada očigledno već par godina niko ne j**e ni jedan posto šta slaninari misle.
Come on you Reds!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

1892 wrote:Tog ciganskog slinavka koji se slika u njihovom dresu i ispred njihovih grafita a igra u drugom klubu treba pljuvati i psovati na svakom koraku...
Ja sam spreman.

Lagano je došlo vreme da se kaže:"Uprava napolje!"
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Denis

Post by Denis »

Vreme je da ova uprava ode iz naseg kluba. UPRAVA NAPOLJE
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Od svega najvise boli sto mi nismo u stanju da bilo sta promenimo. Uprava jos jedna u nizu. Ponasaju se kao da je NAS klub njihova prcija i da im sluzi za licne interese i sitna potkusurivanja.
N13

Post by N13 »

Meni nije problem sto je bivsi igrac cigana, vec nacin na koji se dovode igraci. Dakle sad je vec definitivno jasno da neko nama u klub uvaljuje svoje igrace da bi taj neko imao licnu korist, a ne da bi sama Vojvodina imala korist. To je ono sto smeta.
Mozda (jos uvek) ne treba terati celu upravu, ali pojedince svakako da.
Nikola

Post by Nikola »

Nema to vez da li smo pustili Lukovica, Mrdju, Lazetica vec je ovde rec oko pustanja interesne grupe da dovodi svoje privatne igrace!!!

Zlocovic sa 150 minuta za citavo prvenstvo, ovaj mali Ozeg je teska dileja, praznoglavac, za vreme prgovora sa Vosom slika se pored ciganskog grafita ispod dresa Borca nosio majice zvezde i gelija. Konstantan problem na i van terena. Dao nekoliko golova na sumnjivim utakmicama, a sve i da eksplodira ovde u bilo kom smislu mislite da ce neko pored Mikia uzeti pare?

Jebo vas besplatan ulaz! Ljube, Vranjes, AvanVavan, Vlaskalic mrs iz svetice, a sto da ne i Dundja i Zoka kad dopustaju? Jedino da vratimo veselu eriku pa da se Dundja udostoji da i nama nevaznim odgovori!? Zanimljivo je sto oni cija se rec ceni(cast izuzetcima) cute i na ovo
ПУШТАМ КИШУ!
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

Steva Majami ono sto sam nasao preko neta je to da radi u Ramadanijevoj agenciji, da je u zvezdi vedrio i oblacio dok je Vladan Lukic bio predsednik a ko nije zeleo da potpise ugovor sa njim isao je na kaljenje u Sopot.
Njegovi igraci su Ignjovski, Mijailovic, Maksimovic i mnogi drugi ali sam izdvojio posebno Alana Stevanovica ! To je onaj debilko sto je poceo protiv hrvata utakmicu u gostima. U tom periodu je Majami sa Ramadanijem bukvalno diktirao sastav zvalavom Mihajlovicu.
мализека

Post by мализека »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 30511.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Јел` ово нека новинарска зај...ција или стварно желе и Фрајдеја да доведу? :shock:
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

Nije zajebancija ! Opste je poznato da mi igramo formaciju sa 3 klasicna napadaca pa iz tog razloga moramo da imamo 6-oricu na raspolaganju. Ne vidim u cemu je problem.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Што се тиче Ожеговића, ако се мало боље присетимо мислим да је много гора варијанта био Лазетић. Ко зна, можда и бљесне код нас? По мени, много је горе што се супер таленти продају по малим ценама НН агенцијама и што јасно није дефинисано ко води спортски сектор. Много шта не ваља!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

dno vise nije granica. bravo moj fudbalski klubu. :evil:
Avangarda

Post by Avangarda »

Ozegovic je odlican igrac! - Igra na poziciji napadaca i promenio je vise klubova nego sto je postigao golova! :lala:

Sta ako eksplodira? A kako ako nema baruta(talenta)?! :mrgreen: Ima 21 godinu i promenio je 6 klubova, ali eto "spletom nesretnih okolnosti" bas nigde nije "eksplodirao"... Opet ako cemo se voditi tom logikom "sta ako", onda moram i ja da pitam, a sta ako se u nekom od nas forumasa krije novi Mesi? :mrgreen: Upravo reaguj, svima ugovore!

No sad te statistike i golovi (za napadaca) nisu bas previse vazni, jer mladjani Ozegovic je pre svega velik covek i vrhunski sportista!
http://www.telegraf.rs/sport/1498256-sr ... otez-video" onclick="window.open(this.href);return false;

I na kraju Ozegovic je i veliki Slaninar! A kome cemo dati sansu ako necemo nekom nasem? :roll:
http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2 ... 140625.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidi se da je bio Slaninar cak i dok je nosio dres Borca iz Cacka!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
laki

Post by laki »

Videcemo kako ce se cigan ponasati u nasem dresu. Imamo mi jos mnogo njih koji su navijaci blizanaca, ali koji postuju dres. Tako da u Vosu dolazi definitivno sa debelim minusom, ali videcemo sta ce i kako ce biti.

PS: Zaista ne znam koji ce nam penis toliki napadaci?!
Image
Juzni Banat

Post by Juzni Banat »

laki wrote:Tako da u Vosu dolazi definitivno sa debelim minusom, ali videcemo sta ce i kako ce biti.
Da ima problem sa glavom - apsolutno ima. Ko ne zna o čemu pričam neka pogleda šta je uradio ove godine u utakmici protiv OFK Beograda. Naravno - i ne samo tom. Ipak je i pored toga dao šest golova u prolećnom delu prvenstva i tako konkretno Borcu obezbedio četiri pobede- Tako je Borac osvojio 12 od svojih 20 bodova od zime.

Kakav god bio, sa takvim podacima ove godine pre zaslužuje šansu od Šalete /protiv koga nemam ništa, naprotiv!/, pa ako bude OK - OK.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Cemu pljuvanje Lazetica,jel se secate inter toto kupa,ko je bio najzasluzniji za finale sa Verderom,on ili Drincic iz Rada,jel se secate delenje samara grobarima i nase pobede,a lepo vam je da se setite,pa sledeci put pre nego sto nekog pljunete prvo razmislite.
Post Reply