Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Post by Turija »

Zna li se nešto o centarforu Spahoviću koji je kod nas na probi, a strelac je drugog gola u utakmici protiv Stare Pazove?
Očekujem da je Djumi gledao taj meč i da će izneti svoje utiske sa utakmice.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Post by Turija »

Odavno već nismo doveli igrača iz Zrenjanina, a puno Zrenjaninaca je veoma dobro igralo u Voši.
I danas dvojica zaslužuju da se o njima razmišlja kao potencijalnim pojačanjima za Evropu.Tu pre svega mislim na celu levu stranu Banata.Dakle, Baljak i Tošić bi dobro pojačali Vošine redove, prema onome što sam ja video.Pa, možda i Danilo Pustinjaković, kao iskusan golman (i Todić je u početku bio rezerva Avramovu, a posle znamo šta je značio za tim).
Milošević bi, takođe, nama mogao biti zanimljiv u vidljivom deficitu centarhalfova (sreća što su Pekaru i Đurića zaobišle povrede, inače, mi tu nemamo alternative, osim Stošića- ,,devojke za sve,,).Naročito što se meni čini da čovek simpatiše Vošu (često je viđan na našem zapadu, kad nije bio igrački zauzet).
Sigurno će ovog leta igrači iz naših liga želeti u Vošu i to treba najbolje iskoristiti. Što pre, dok je izbor veći.Da se ne desi da nam ih kasnije, u prelaznom roku, pokupe bg blizanci.
Mislimo već sada o Evropi i prelaznom roku :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
mihailov

Post by mihailov »

Mislim da prelazni rok u Vosi treba da pocne i zavrsi se ranije.Videli smo ove zime kako je to kada ekipa prodje pripreme kompletna.Nama treba ta uigranost,bitno je da se ekipa drzi na okupu.Tim iz jesenjeg dela prvenstva ostao je skoro isti,a razlike u igri su drasticne,sto govori i statistika.Zato treba odma na pocetku prelaznog roka dovesti planirana pojacanja i u punom sastavu,negde u julu,krenuti na pripreme!

P.S.Turija potpuno si u pravu za Baljka,on je pravi i mislim da bi tandem Despot-Baljak bio ubitacan za svaku odbranu!Jao kad bi se jos mladi Stefan Babovic mogao dovesti...a tek Aleksandar Davidov,pa da imamo bracu ovde(nadam se da ce Milan Davidov produziti ugovor) :idea:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

mihailov wrote:Jao kad bi se jos mladi Stefan Babovic mogao dovesti...
Uf samo ne njega, prica se da je totalno konfliktna licnost i da je smrt za atmosferu u ekipi, razmazena nabedjena zvezda. Mozda i ima talenta da bi od njega mogao postati igrac jednog dana ali ipak ne hvala...
mihailov

Post by mihailov »

To nisam znao,ali ako je istina svakako ne treba kvariti dobru atmosferu u timu.Po meni je atmosfera najbitniji faktor u fudbalu
Cause

Post by Cause »

Radoye wrote:
Što bi rekla Ruška Jakić "To? Ne, nikako"
" Dečko je pun zmajova! "
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Ja sam,a to se kao juce secam,jos pre par godina (2 otprilike) predlagao tada mladog igraca Mornara (znam ??!) iz Bara - Kecojevica,koji je 88 ili 87 godiste,ali jos tada,kao omladinac je bio talentom koplje iznad svih u seniorskoj konkurenciji u tada,drugol ligi SCG - Crna Gora. Gledao sam ga vise puta,i sada mogu da kazem da me je odusevljavao rutinom,talentom skokom,a igorm podseca na naseg kapitena Pekarica.
To je recimo bila realna varijanta,kao sto su nerealne varijante bile dovodjenje Burzanovica (za kog se znalo da mu je "mentor" Dejo i da ce zavrsiti na jednoj od 2 strane topcderskog brda)...
Evo,pokazalo se da nisam pogresio,decko je ove jeseni otisao u Teleoptik i odmah bio medju igracma kola,a kako je teleoptik predvorje Komunista,moze da se desi da ode i tamo. Mislim ,ipak ,da jos nije kasno,a to govorim iz prostog razloga sto nam ocigledno stvaranje defanzivaca zadnjih godina nije jaca strana ( kritika upucena omladisnkoj skoli) vec pre svega centralni i bok igraci ,jker po tradiciji napadace saljemo u druge klubove (stefan Djurovic,Ubiparip,Collic...)

Svako ko zivi van novog sada,a ima uvid u kvalitetnog a jeftinog igraca ,mora da javi nekome u vosi da taj igrac prosto postoji ,i zato bih predolozio da se na forumu otvori SKAUTING SLUZBA gde ce svako ,od srca,za klub,predlagati dobre a mlade i nepoznate igrace. Plan je da se recimo to kasnije ,recimo mesecno,predaje nekome u klubu ko bi mogao (bar za teritoriju Vojvodine) da ode i vidi igraca,pa majku mu valjda je 200 evra mesecno dosta za benzin i hrani za 4 vikenda,da se neki trener zaduzi i da ode da pogledar par predlozenih igraca. To moze biti VEOMA KORISNO,a da klub od toga posle ima veliki profit. Samo bi valjalo da samo provereni clanovi imaju tu "moc" da "poslaju" emisare na teren. Ovo je moj predlog tako da cu ga (all right res...) zakonom zastitii :)))))

Sta mislite?
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Pa nas Dejan to radi ovde otkad forum postoji...
Anonimus

Post by Anonimus »

Cause wrote:
Radoye wrote:
Što bi rekla Ruška Jakić "To? Ne, nikako"
:lol:
Tosic iz Banata bio bio odlicno pojacanje,a za Baljka nisam siguran.
STOP MAFIJI!!!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

O kvalitetima Tosica ne treba trositi reci...

Baljak bi, takodje bio fenomenalno pojacanje - odlicno kretanje, solidna tehnika, ali ono sto je jako, jako bitno, genijalan osecaj za gol (ko Pipo Inzagi) i ogromno iskustvo. Ono sto se pokusalo dobiti dovodjenjem Pantelica...

Takodje, Baljak niti je preterano skup, niti postoji velika potraznja za njim, a svakako bi on oberucke prihvatio Vosin dres.

Sto se Babovica tice, mislim da nije niti realno niti pozeljno pojacanje. Zasto nije pozeljno - vec je objasnjeno, a zasto nije realno - jer je 100% sigurno da Babovic zeli iskljucivo preko grane, ima nekoliko ponuda i to je to.
slavko085

Post by slavko085 »

Radoye wrote:Pa nas Dejan to radi ovde otkad forum postoji...

Radimo svi,ali kakvog to rezultata daje :?:
Last edited by slavko085 on Thu Apr 26, 2007 12:38 pm, edited 1 time in total.
SezioneFCV

Post by SezioneFCV »

Sta je bilo uopste sa leo lerincom :?: Jel se vratio u Rumuniju :?:
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

slavko085 wrote:
Nikakvog, brate.

Dok je Djumi bio trener on je jos i imao sluha za to ali dzabe kada nije on bio taj koji odlucuje o tome koga dovesti. Jedva je uspeo da progura ovih par igraca a na kraju su nam bas oni danas okosnica tima. Mada danas izgleda duvaju neki novi vetrovi pa bi novi predsednik mozda bio otvoreniji za jednu ovakvu ideju ako bi se naslo nacina da mu se ona predstavi. Ali tu su i dalje neki drugi ljudi koji vec godinama u talu sa raznoraznim menadzerima sumnjivog karaktera guraju neke svoje pulene i nemaju interesa za ovako nesto...
Turija

Post by Turija »

Radoye wrote:
slavko085 wrote:
Nikakvog, brate.

Dok je Djumi bio trener on je jos i imao sluha za to ali dzabe kada nije on bio taj koji odlucuje o tome koga dovesti. Jedva je uspeo da progura ovih par igraca a na kraju su nam bas oni danas okosnica tima. Mada danas izgleda duvaju neki novi vetrovi pa bi novi predsednik mozda bio otvoreniji za jednu ovakvu ideju ako bi se naslo nacina da mu se ona predstavi. Ali tu su i dalje neki drugi ljudi koji vec godinama u talu sa raznoraznim menadzerima sumnjivog karaktera guraju neke svoje pulene i nemaju interesa za ovako nesto...
Hteo bih ovde da podsetim, iako sam već pisao o tome, kako je Bobe Pavković svake nedelje (posle Vošinih subotnjih utakmica) posmatrao drugoligaške mečeve i bio upućen u potencijal i kvalitet tih igrača.Isto kao i Djumi.Tada, svi ti igrači, nisu izmicali struci Vojvodine.
Da je sreće, mislim da bi Djumi bio idealan za Vošinog OFICIJELNOG SKAUTA i da bi bila prava stvar kad bi se našao na čelu jedne takve novoformirane Službe u Klubu.Na taj način bi vrlo brzo i efikasno izvršili kvalitetnu doselekciju tima, uz najprihvatljivije troškove.
Ne znam šta Djumi misli o ovoj ideji i kakvo je raspoloženje u Klubu u vezi toga, ali meni se (s navijačke strane) čini da bi time napravili odličan posao.
slavko085

Post by slavko085 »

Radoye i Turija,tacko je sve sto ste napisali. Cak stavise -jeli bog dao?
Medjutim,mi sada za predsednika imamo coveka koji je (ovo je cinjenica,niti kompliment,niti kudjenje ,niti ironija :!: ) zapravo veliki biznismen,i koji se obezbedio toliko da ne mora da ucestvuje u tim dilovima,i da po svojim nahodjenima diktira situaciju ,kao jel tako -odgovoran covek. Mislim da je pokazao da je dosledan,tako da nema potrebe,a to ni njemu ne pije vodu,da mu diktiraju sta i kako. Valja covek moze da proceni ko tu ima interes. Jer priznacete,izmedju navijaca i menadzera velika je razlika. Ne verujem da je nama stalo (bar kao dosad veoma dokazanim vernim navijacima) da uzimamo od kluba i razbacujemo se procentima. Menadzeri ?? E sad,ako Bata vec MORA nekoga da slusa,to je druga stvar,ali ne verujem da postoji mnogo mocnih ljudi koji ga na taj nacin mogu "pritiskati". Bata nije ni Mihajlovic,niti Kostic,niti Sapuric,koji su mahom,bez zasluga,uzimali od kluba a nisu mu davali nista (osim sapurica,koji ima tu titulu,ali ta titulna ne vredi bas milione maraka...ko razume shvatice. Naravno Sapuru ne optuzujem ja,neko kazivam kako to izgleda odavno,i kako su naravno mahom svi to potvrdjivali)...

Slazem se sa vama da jedan kadar kao sto je Milan Djuricic mora biti blizak Vosi u smislu skautinga,dovodjenja,i zar nije postenije da covek ima platu regularnu,da radi za zaradjeno, i da dovodi talente u klub? Da li je bolje dati recimo Djumiju ,lupam ,2.000 mesecno za posao i putne troskove,i da se na osnovu uradjenog rada nekada i nagradi,a ne da menadzeri uzimaju i po 20-30 posto transfera od kluba,ili sto je jos gore,znamo sta se desilo sa ciganima u vezi zigica...??? Mislim da je i Bati takva solucija vise u interesu. Makar da se proba.

Pozdrav!
Post Reply