Liga Evrope - sezona 2015/16
Re: Liga Evrope Q2R: Vojvodina-Spartaks (LAT), četvrtak 20:3
Najiskrenije se nadam da se celnici crvenog govneta koji su danas bili u lozi, biti tu i kad budemo igrali sa crvenim govnima na Karadjordju. Cisto da ih pozdravimo malo, onako jedan grupni pozdrav ekipe ENAC za gospodu go**a. Ne dugo da im se posvecuje paznja, tipa nekih 15 minuta... ili mozda 25...

- Neizlecivi
Ajde ne trabunjajte leba vam vise. Mnogo bolja organizacija. Bilo je tapkarosa, ali su neki i pohvatani od strane pandura koliko sam cuo... Lepo vece, igra tek koliko treba. Drugo poluvreme uspavanka i da nije pao ovaj poklon, bilo bi mnogo nezgodnije tamo.

Volim kad dobro prognoziramLiman 1 wrote: Urke od početka, Ivanić u sredinu, 3:0![]()

A najviše kad to i unovčim

Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
Potez dana je svakako "javi se sever". Firma je tim potezom totalno razrmala stadion.
Kad smo vec kod prozivanja tribina, kad je istok poceo da zvizdi na ulazenje Ozegovica, Mrdakovic je tom prilikom izlazio sa terena i okrenuo se ka istoku da vidi ko mu to zvizdi ccc Jako je glupo ispalo i valjalo bi mu se objasniti da ti zvizduci nisu bili njemu namenjeni.
Sto se meca tice, ispao je kao jedan malo laksi trening pred otvaranje nase lige, ovaj protivnik za vise od toga i nije.
Kad smo vec kod prozivanja tribina, kad je istok poceo da zvizdi na ulazenje Ozegovica, Mrdakovic je tom prilikom izlazio sa terena i okrenuo se ka istoku da vidi ko mu to zvizdi ccc Jako je glupo ispalo i valjalo bi mu se objasniti da ti zvizduci nisu bili njemu namenjeni.
Sto se meca tice, ispao je kao jedan malo laksi trening pred otvaranje nase lige, ovaj protivnik za vise od toga i nije.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Dajte, ljudi, dokle ćemo da se delimo na "vi" i "mi"??? Hajde da se prisetimo one čuvene: "Mi smo jedno, to je naša snaga".ultra komsa wrote:Ko se napravio pametan i vredjao Nastica? Pitanje za zapad. I to u prvom poluvremenu. A to sto ste dopistili malom da udje sa partizanovom majcom tj balvanu od oca to je vas problem, tj vasa sramota. I to opet zapad.
Lepo me duša boli...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Jos jedan dobar rezultat, pored solidne igre! Svidja mi se borbenost, za sve ostalo treba utakmica! Borba za svaku loptu je ono sto nam je falilo ranije.
Ona uspavanka na sredini drugog poluvremena pomalo ide i na dusu nas navijaca jer smo ih trebali malo razmrdati sa tribina. Da nije bilo sprdnje sa Severom, mozda bi se ta agonija produzila. U svakom slucaju dobro je ispalo. Treba samo biti pametan u revansu i eto nas u trecem kolu!
A tamo, prognoziram od tezih protivnika: Sampdoriju, od laksih - FC Zorya Luhansk (UKR) pa onda West Ham UTD u cetvrtom!
p.s.
Hvala svima koji su mi nudili danas ulaznice! Cini mi se da je bilo manje mase nego prosli cetvrtak ali i manje ulaznica.
Ona uspavanka na sredini drugog poluvremena pomalo ide i na dusu nas navijaca jer smo ih trebali malo razmrdati sa tribina. Da nije bilo sprdnje sa Severom, mozda bi se ta agonija produzila. U svakom slucaju dobro je ispalo. Treba samo biti pametan u revansu i eto nas u trecem kolu!
A tamo, prognoziram od tezih protivnika: Sampdoriju, od laksih - FC Zorya Luhansk (UKR) pa onda West Ham UTD u cetvrtom!
p.s.
Hvala svima koji su mi nudili danas ulaznice! Cini mi se da je bilo manje mase nego prosli cetvrtak ali i manje ulaznica.
RTS - deo radiodifuzne mreže... i sl. sranja, u trećem dnevniku je pustio izveštaj u trajanju od 58 sekundibudababa wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 31180.html
Za dobar deo medija danas se ništa ne dešava u fudbalskoj Srbiji.
B92, Mondo, Blic, Politika (mislim tu na web stranice)... nisu objavili čak ni da igramo. Kidajte momci, u inat svima!

Za Čukarički su samo pustili informaciju od par sekundi, bez ikakvog snimka - A HTELI BI OPET NEKE UPLATE...
Ne znam kako nisu vremenom razvili neki vid stida i srama, ali ni ne nadam se da će...
ZATO, "U SE I U SVOJE KLJUSE", držimo se RTV i Laze-legende, a BG jadnike ne treba više ni pominjati

Što se utakmice tiče, prvo poluvreme večerašnje utakmice je bilo najbolje od 4 dosada odigrana, uz malu nevericu - zašto smo stali u drugom i nismo ih napunili - a mogli smo.
Čak mislim da smo bez neke zasluge - došli do trećeg gola.
Glasanje za najboljeg igrača pokazuje svoje prednosti, ali i mane, jer večeras je bilo više od tri igrača za bodovanje: Žakula je bio ekstra siguran (uz "tradicionalna" ispucavanja "ni do pola"), Pankov i Đurić su VLADALI na našoj polovini, Maksimović je opet pretrčao više kila metara, Stanisavljević je opet pokazao kakav je majstor + ONA GOLČINA, Stamenić više nikog ne iznanađuje sa onakvim požrtvovanjem, borbom i super-utiskom, Mrdaković je uvek gde je šansa za gol, itd.
Oni koji nisu pomenuti su pružili veoma solidne partije, delovali smo kao tim - a onda stali u drugih 45 minuta

JEDNO JE SIGURNO:
U Letoniji ne treba igrati samo za prolaz u 3. kolo, nego treba ići na pobedu - jer je to obaveza BOLJIH TIMOVA...
Ili lepše rečeno:
gospodinFKV wrote:solidno, ali nista spektakularno, ne smemo se zavaravati, ovi djidjani su sami sebe pobedili... mora to bolje u 3. kolu
I JA BI, VOJO, I JA BI...Voja wrote:Nadam se da sutra necemo izvuci nekog (pre)jakog protivnika... Ja bih ponovo Vaduz ako moze

Za kraj:
ČESTITKE "Liman1" na dobroj prognozi

Ja sam promašio, prognozirao sam 4-0, ali promašio bih da su igrali do kraja - bilo bi bar 5-0...
AJMO CRVEN-BELI !!!

Odlicno smo igrali u prvom, od starta borbeno, ofanzivno, sa dobrim kombinacijama i pasovima.
Moje misljenje je da je Stamenic pre svih taj tajni sastojak koji Ivanicu, Stanisavljevicu i Maksimovicu daje snagu da igraju tako otvoreno i napadacki.
U drugom smo se i mi publika i oni igraci iz neke opustenosti ulenjili i stali sa aktivnim ritmom, ali valjda nam se moglo..
Od zamena Palocevic mi deluje previse svojeglav, nekompatibilan sa duhom ekipe pre njegovog ulaska (posebno sto svojim ulaskom tera Comija na stranu, sto je simply wrong) , a Ozeglog hajde jos da vidimo (mada mi deluje kao kljuse).
Moje misljenje je da je Stamenic pre svih taj tajni sastojak koji Ivanicu, Stanisavljevicu i Maksimovicu daje snagu da igraju tako otvoreno i napadacki.
U drugom smo se i mi publika i oni igraci iz neke opustenosti ulenjili i stali sa aktivnim ritmom, ali valjda nam se moglo..
Od zamena Palocevic mi deluje previse svojeglav, nekompatibilan sa duhom ekipe pre njegovog ulaska (posebno sto svojim ulaskom tera Comija na stranu, sto je simply wrong) , a Ozeglog hajde jos da vidimo (mada mi deluje kao kljuse).
Lepo veče, i lep rezultat. Svi viču o uspavanki u drugom poluvremenu, ali ja razumem potpuno igrače. Em sezona nije počela, još uvek traje uigravanje ekipe, em sparina, uopšte nije bilo prijatno igračima trčati 90 minuta po takvom vremenu, em treba paziti na kartone, em imamo 2:0 iz prvog poluvremena, a prva utakmica je, znači jasno je da je prioritet bio otići na revanš bez primljenog gola kod kuće. Uvek je bolje 2:0 kod kuće, nego 3:1. Samo što su ti letonci gori nego što smo i očekivali, pa nas nisu napali i zato je ispala uspavanka i davljenje lopte na sredini terena. Na kraju 3:0, što je svakako dobar rezultat, a i igrači nisu previše istrošeni.
Što se tiče trećeg gola - dajte Borusiju!
Što se tiče trećeg gola - dajte Borusiju!
Ne treba biti neskorman. Pobeda sa 3 gola razlike bez primljenog gola u bilo kojoj fazi takmicenja je nerealan rezultat trenutno za srpski fudbal. Primera radi, na danasnjih 30+ utakmica samo 4 ekipe uspele su da naprave 3+ gol razliku: Kairat, Sarloa, Aberdin i Vojvodina.
Izuzetno me raduje realizacija sansi Mrdakovica, zelim mu da tako i nastavi. Ipak, najsnazniji utisak mi je da mi za razliku od prosle godine imamo i klupu vise nego dobru. Sto se tice pojacanja Stanisavljevic, Mrdakovic i Maksimovic (mozda sam cak i promasio prezime) su za sada opravdali ocekivanja. Sto se tice Palocevica, deluje mi da Ivanic i on ne mogu u isto vreme da budu na terenu. Sto se stopera tice ni tu nema zime, povratkom Djure i dodavanjem Dinge, bice na mukama Zagorcic posebno kada se oporavi Nino kapiten.
Ima tu jos dosta prostora za napredak, verujem da ce Nastic konacno da eksplodira ove sezone, ne znam sto. Potrebna nam je njegova i Vasiliceva igra napred daleko vise.
Bice to dobro. Dobro je da ide i Cukaricki sada, treba nam jakih utakmica. Bice zadovoljstvo gledati ove dve ekipe, a vreme je da naplatimo one poraze iz prosle sezone.
Izuzetno lepa posecenost.

http://www.sportnetwork.rs/play/79650/l ... artaks-3-0
Izvestaj sportnetwork-a
Izuzetno me raduje realizacija sansi Mrdakovica, zelim mu da tako i nastavi. Ipak, najsnazniji utisak mi je da mi za razliku od prosle godine imamo i klupu vise nego dobru. Sto se tice pojacanja Stanisavljevic, Mrdakovic i Maksimovic (mozda sam cak i promasio prezime) su za sada opravdali ocekivanja. Sto se tice Palocevica, deluje mi da Ivanic i on ne mogu u isto vreme da budu na terenu. Sto se stopera tice ni tu nema zime, povratkom Djure i dodavanjem Dinge, bice na mukama Zagorcic posebno kada se oporavi Nino kapiten.
Ima tu jos dosta prostora za napredak, verujem da ce Nastic konacno da eksplodira ove sezone, ne znam sto. Potrebna nam je njegova i Vasiliceva igra napred daleko vise.
Bice to dobro. Dobro je da ide i Cukaricki sada, treba nam jakih utakmica. Bice zadovoljstvo gledati ove dve ekipe, a vreme je da naplatimo one poraze iz prosle sezone.
Izuzetno lepa posecenost.

http://www.sportnetwork.rs/play/79650/l ... artaks-3-0
Izvestaj sportnetwork-a
0.0625
"limanfkv" - hvala Ti na postavljenom klipu koji je morao RTS da pusti u vestima...
Neka, makar sam ga podelio preko fejsbuka - da vide ljudi, gde god da su - a Voša im je na srcu !!!
Što se žreba sutra u 13 časova tiče, a koji će moći da se prati na UEFA web stranici, najnovija vest koju sam našao pred lepe snove je:
Sa web-adrese:
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 31251.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SPISAK POTENCIJALNIH PROTIVNIKA VOŠE I ČUKE
Borusija Dortmund
Rubin Kazanj
Atletik Bilbao
AZ Alkmar
Standard Lijež
Bordo
Sampdorija
Vitorija Gimaraeš
Sent Etjen
Cirih
Slovan Liberec
Sautempton
Krasnodar
Belenenses
Vorskla
Zorja
Atromito
kao i pobednici duela (velikim slovima su istaknuti povlašteni klubovi u parovima):
KOPENHAGEN - Njutaun 2:0
Lokomotiva Zagreb - PAOK 2:1
TRABZONSPOR - Diferdanž 1:0
LEGIJA - Botošani 1:0
VEST HEM - Birkirkara 1:0
RIJEKA - Aberdin 0:3
Rejkjavik - ROZENBORG 0:1
Randers - ELFSBORG 0:0
Koper - HAJDUK SPLIT 3:2
APOLON - Trakai 4:0
Jagelonija - OMONIJA 0:0
Hapoel Ber Ševa - TUN 1:1
NE BIH LICITIRAO, VIDEĆEMO KOGA ĆE NAM ŽREB DODELITI...
Rijeka je bila povlaštena, pa su prošli kući “ko bosi po trnju”, pa i to dokazuje – da nade uvek ima...
LAKU NOĆ VAM ŽELIM, VOJVODINAŠI - I SLATKE SNOVE
Neka, makar sam ga podelio preko fejsbuka - da vide ljudi, gde god da su - a Voša im je na srcu !!!
Što se žreba sutra u 13 časova tiče, a koji će moći da se prati na UEFA web stranici, najnovija vest koju sam našao pred lepe snove je:
Sa web-adrese:
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 31251.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SPISAK POTENCIJALNIH PROTIVNIKA VOŠE I ČUKE
Borusija Dortmund
Rubin Kazanj
Atletik Bilbao
AZ Alkmar
Standard Lijež
Bordo
Sampdorija
Vitorija Gimaraeš
Sent Etjen
Cirih
Slovan Liberec
Sautempton
Krasnodar
Belenenses
Vorskla
Zorja
Atromito
kao i pobednici duela (velikim slovima su istaknuti povlašteni klubovi u parovima):
KOPENHAGEN - Njutaun 2:0
Lokomotiva Zagreb - PAOK 2:1
TRABZONSPOR - Diferdanž 1:0
LEGIJA - Botošani 1:0
VEST HEM - Birkirkara 1:0
RIJEKA - Aberdin 0:3
Rejkjavik - ROZENBORG 0:1
Randers - ELFSBORG 0:0
Koper - HAJDUK SPLIT 3:2
APOLON - Trakai 4:0
Jagelonija - OMONIJA 0:0
Hapoel Ber Ševa - TUN 1:1
NE BIH LICITIRAO, VIDEĆEMO KOGA ĆE NAM ŽREB DODELITI...
Rijeka je bila povlaštena, pa su prošli kući “ko bosi po trnju”, pa i to dokazuje – da nade uvek ima...
LAKU NOĆ VAM ŽELIM, VOJVODINAŠI - I SLATKE SNOVE

AJMO CRVEN-BELI !!!

- Ultra slanina
Odličan rezultat pred revanš, sjajno otvorena utakmica momci su se baš trudili prvog, malo spustili loptu do drugog a kasnije je bila čista rutina. Eto i mi za neki klub možemo da kažemo da je smešan 
Ne bih nekog posebno izdvajao, ovi su stvarno prejadni i 3. kolo je već ozbiljan zalogaj za naš klub da vidimo na čemu smo u Evropi.
Atmosfera na stadionu u 2. poluvremenu užasna i retardi koji u 80. minutu napuštaju stadion
[video]https://www.youtube.com/watch?v=qlkmpRkvibI[/video]

Ne bih nekog posebno izdvajao, ovi su stvarno prejadni i 3. kolo je već ozbiljan zalogaj za naš klub da vidimo na čemu smo u Evropi.
Atmosfera na stadionu u 2. poluvremenu užasna i retardi koji u 80. minutu napuštaju stadion

[video]https://www.youtube.com/watch?v=qlkmpRkvibI[/video]
Ultra slanina, ako je ovo tvoj klip, hvala ti. Volim ovakve gde se vidi radovanje navijaca posle gola i ako ih imas jos takvih, postavi.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?