1. kolo: Vojvodina-Čukarički 0:4

Chana

Re: I kolo Super lige: Vojvodina - Čukarički, nedelja, 19h

Post by Chana »

NADAM SE NASTAVKU DOBRIH IGARA... :cheers:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
limanfkv

Re: 1. kolo: Vojvodina-Čukarički, nedelja 19h

Post by limanfkv »

http://www.fkvojvodina.rs/2015/07/vosa- ... ukarickog/

Cene karata iznose:
Zapad 300 dinara
Istok 200 dinara
Sever 100 dinara

Vaze sezonske propusnice od prosle sezone.

Nino Kapiten se vratio u treninzima, ali ce mu svakako trebati vreme da se vrati na teren. Comi Ivanic je zadobio posekotinu na arkadi, ali je imao i temperaturu zadnjih dana, ali se ocekuje da konkurise za mec.
0.0625
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Ovi momci su nas vec na pocetku sezone zaduzili svojom igrom i zalaganjem,najmanje sto mozemo MI za njih da ucinimo je da ispunimo stadion u nedelju.MI pravi SLANINARI...Vidimo se :cheers:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Cukaricki ce biti pravi test nase snage. Ako mozemo njih da dobijemo, ocekujem uzbudljivo prvenstvo, osim ako opet ne povucemo rucnu pred ''sportskim prijateljima''...
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Утакмица треба де се игра од 22 или чак 23 часа,данас и сутра ће бити 40 степени,ови услови су ипак нехумани.
Baltazar

Post by Baltazar »

Fudbal na 40 stepeni? Da vidimo kako će to izgledati. Da li će Zagorčić neke fudbalere odmoriti a ubaciti Lakičeviće, Radovića, Asanija, Puškariča, Š. Kordića? Da li će oni nekog odmoriti? Videćemo. Biće teško, ipak su oni bolji i od MTK i od Spartaksa. Očekujem standardnih 1.000 gledalaca.
Vojvodina, jedna jedina!
lesa

Post by lesa »

S obzirom na vremenske uslove realno bi bilo da utakmica ne počne pre 21h sve pre toga je krajnje nehumano kako za igrače tako i za sve nas na tribinama
...ti si nasa prva ljubav...
budababa

Post by budababa »

Gospodo draga, ovo je "Dom bolesnih", a ne fensi separe u Đardinu sa onim prskalicama što štrckaju 'ladne čestice u etar na svakih 15 sekundi. Drmnite dva-tri tečna 'leba kao psihološku pripremu i vidimo se u 19h u psiho-sauni.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Passion

Post by Passion »

budababa wrote:Gospodo draga, ovo je "Dom bolesnih", a ne fensi separe u Đardinu sa onim prskalicama što štrckaju 'ladne čestice u etar na svakih 15 sekundi. Drmnite dva-tri tečna 'leba kao psihološku pripremu i vidimo se u 19h u psiho-sauni.
Амин!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Grouch

Post by Grouch »

Baltazar wrote:Fudbal na 40 stepeni? Da vidimo kako će to izgledati. Da li će Zagorčić neke fudbalere odmoriti a ubaciti Lakičeviće, Radovića, Asanija, Puškariča, Š. Kordića?...
Da odmara igrace u prvom kolu prvenstva???
Ovo za 40 stepeni je Budababa lepo objasnio plus bi dodao da je Dunav na 10 minuta od stadiona...
borrissey

Post by borrissey »

Grouch wrote:Ovo za 40 stepeni je Budababa lepo objasnio plus bi dodao da je Dunav na 10 minuta od stadiona...
Da, ali ne radi se ovde samo o publici. Kakav fudbal moze biti na 40+? Da ne govorim da to nije zdravo za organizam. Po meni je ludost igrati utakmice pre pola 9, al ajd. Kakogod, vidimo se veceras!
Turija

Post by Turija »

borrissey wrote:
Grouch wrote: Ovo za 40 stepeni je Budababa lepo objasnio plus bi dodao da je Dunav na 10 minuta od stadiona...
Da, ali ne radi se ovde samo o publici. Kakav fudbal moze biti na 40+? Da ne govorim da to nije zdravo za organizam. Po meni je ludost igrati utakmice pre pola 9, al ajd. Kakogod, vidimo se veceras!
+1 kad već imamo reflektore.
U 19h se može igrati i bez reflektora.Jedini pozitivan razlog za 19 može da bude to što je nedelja, pa da gledaoci koji rade (a koliko je danas takvih?) se odmore za sutrašnji posao, posebno ako nisu iz Novog Sada (a i zbog međumesnog javnog prevoza do tih mesta).
Nadam se da, ipak, večeras neće biti tako sparno, kao juče.Veći je problem sparina, nego temperatura.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Marcello

Post by Marcello »

budababa wrote:Gospodo draga, ovo je "Dom bolesnih", a ne fensi separe u Đardinu sa onim prskalicama što štrckaju 'ladne čestice u etar na svakih 15 sekundi. Drmnite dva-tri tečna 'leba kao psihološku pripremu i vidimo se u 19h u psiho-sauni.
Nekako, uvek sam maštao da umrem na našem stadionu. Romantično, nije li? Eto prilike. Vidimo se večeras! 8)
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kako njima,tako i nama,a opet bih rekao da je njima i teze,jer imaju i voznju do NSa. U svakom slucaju,mec koji bi trebali dobiti po svaku cenu,jer bi pobeda donela niz pozitivnih stvari,sem uknjizenih bodova igraci bi jos dobili na samopouzdanju,pokazali bi da su trenutno nas najbolji tim,kako u Evropi tako i kuci,zadrzali bi tu idealnu putanju kojom su krenuli inercijom dobrih rezultata u Evropi,zadrzali bi pobednicki ritam,imali sansu da docekaju Samp bez poraza,stekli jos simpatizera,zainteresovali jos ljudi... dok bi bod ili poraz "izbusili balon" i otvorili sumnju. A cini mi se da pored lepih rezultata u Evropi,jos uvek nekako ne verujemo u ovaj tim,cak ni trener nije spokojan,a nosi 3:0 na revans. Dakle,ovo je prava prilika da se stekne samouverenost.Citam danas po medijima da ce biti izmena,po mom skromnom misljenju mislim da nema potrebe,jer ove igrace treba uigravati. Mada,opet i ako bude izmena,smatram da se nece mnogo primetiti,jer (u prvih 11) imamo dosta igraca koji su onako... prosek.
Image
Baltazar

Post by Baltazar »

Grouch wrote:
Baltazar wrote:Fudbal na 40 stepeni? Da vidimo kako će to izgledati. Da li će Zagorčić neke fudbalere odmoriti a ubaciti Lakičeviće, Radovića, Asanija, Puškariča, Š. Kordića?...
Da odmara igrace u prvom kolu prvenstva???
Ovo za 40 stepeni je Budababa lepo objasnio plus bi dodao da je Dunav na 10 minuta od stadiona...
Igramo za 30 dana po najvećim vrućinama 9 ( devet ) utaknica. U prvenstvu koje nikada nije bilo duže. To je dovoljan razlog da pravimo dužu klupu nego što imamo sada i da uigramo ostale igrače.
P.S. Da li je Perić prva opcija na golu? Videćemo danas.
Vojvodina, jedna jedina!
Locked