2. kolo: Radnik-Vojvodina 2:2
Re: 2. kolo: Radnik-Vojvodina, nedelja 18h
Msm da je ovo vec kraj meca u 10 min. Mi nismo ciganjeri da namestimo neki prelaz, a ne vidim ni jednog igraca koji moze da preokrene mec. Lose nam se pise..
Iskreno nisam se iznenadio puno ovo nam je kao da igramo u Bugarskoj Evropski mec. Surdulica od Sofije udaljena 30 40 km

-
Opet zavaravamo zengu
- Forza Voša
Samo da Zaga ode i nece mi biti zao sto smo/cemo izgubiti. O ovome sam pisao, mi nemamo nikakvu igru a odigrali smo vec 5 takmicarskih utakmica. Ovo je nazalost sezona za zaborav a tek je pocela.
Zago ODLAZI.
Zago ODLAZI.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Имамо пресмешну одбрану, има Италијани да нас одвале у Торину. 

Најмлађи играч Радника има 40 годинамализека wrote:Имамо пресмешну одбрану, има Италијани да нас одвале у Торину.

Nino... pomagajДушанСП wrote:Најмлађи играч Радника има 40 годинамализека wrote:Имамо пресмешну одбрану, има Италијани да нас одвале у Торину.и они нас разбијају,ово је најгора одбрана Војводине у историји
VOŠA ZAUVEK !!!
- naseljekolumbija
Pankov je smesan igrac
- gospodinFKV
Ovo je presmesno 
Edit: Comi za 2:2.

Edit: Comi za 2:2.
Ajde jos jedan! 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ponisten nam gol u 93 minutu ,steta mogli smo do pobede. Kao da nismo ocekivali da ce nas Radnik napasti i to nam se obilo o glavu.posle smo bili bolji ali samo za 2-2 fali Nino jako .bez njega duva u odbrani
Re: 2. kolo: Radnik-Vojvodina 2:2
Daljac svaka cast za najavu utakmice! Sto se tice ekipe vidi se da i pored dosta dolazaka nema pravih pojacanja. Stanisavljevica je predlozio jedan trener jos pre dosta vremena, a sada povredjenog Mrdakovica je bez procenata doveo Karisik. Ostalo sve je delo dva nazovi sportska direktora koja primaju ogromnu platu za uslove u kakvoj je Vosa, a dovode limitirane igrace sa jedne strane Vavana, Sime istine i Majamija, a sa druge Osmaje. Gde je taj Majamijev Zocevic sto je zasluzio ugovor na tri godine? Sta trazi Osmajin Sekulic u prvih 11? Ako klub zeli napred mora se otarasiti Vranjesa i Ljubeta i njihovih makroa iz senke! Da li ima 1 osobe da kaze da Ljube i Vranjes svojim delima rade dobro za klub i zasluzuju po oko 1500e mesecno. Ko zna koliko im njihove menadzerske tatice stave u dzep preko ledja Vose. Koliko su slaba pojacanja videlo se u Letoniji kada smo bili na nivou amaterske ekipe.
-
Vojo, ja sad ne znam da li je ovaj rezultat dobar?
Da li ima smisla da hvalim?
Ako po tebi ima ja cu to i da uradim.
Samo kazi
Mozda su moje zelje i shvatanja velicine fudbalskog kluba Vojvodina potpuno nerealne, pa bih se u skladu sa tim najradije izurinirao po ovom neresenom rezultatu.
Da li ima smisla da hvalim?
Ako po tebi ima ja cu to i da uradim.
Samo kazi

Mozda su moje zelje i shvatanja velicine fudbalskog kluba Vojvodina potpuno nerealne, pa bih se u skladu sa tim najradije izurinirao po ovom neresenom rezultatu.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Vidim da mnogi spominju Zakulu, i evo danas je branio Kordic koji je primio gol u 4. minutu pa jos jedan u desetom. Da se razumemo, ne krivim momka nego spominjem jer se golman ne menja tek tako.