2. kolo: Radnik-Vojvodina 2:2

N13

Re: 2. kolo: Radnik-Vojvodina 2:2

Post by N13 »

Ja se slažem sa Stexmanom. Džimi je dobar trener bio samo kad je Alivodić bio dobro raspoložen. I priznajem da smo igrali tada lep fudbal, ali to je sve. Ali on je uvek ostajao bez ideje kad nešto krene po zlu... jednostavno premlak je bio da bi umeo motivisati igrače u svakom momentu. A to je po meni i glavni posao trenera. Utakmica u Slovačkoj je katastrofa bila, sve utakmice protiv blizanaca teška katastrofa, 2 puta smo prokockali 2:0.... a to je nedopustivo. Pola godine nije imao ni jednu pobedu kod kuće?!

Zaga sa druge strane igra jako ružan fudbal za gledanje. Nešto kao italijanski fazon. Dosadan fudbal, smoren za gledaoce, ali opet nekako pozitivniji rezultat. Koliko se sećam sa Zagom smo u Evropi uvek grizli, protiv blizanaca takođe. Neću da loše govorim za njega dok ne dođu utakmice sa blizancima... tada ću proceniti da li je sposoban da vodi ovu ekipu Vojvodine. Sa druge strane mislim da Sabo radi mnooogo veći deo posla od Zage... i da bi Sabo bio odličan trener, samo mislim da nema licencu. On je bio prvi trener Radničkog iz Sombora u PLS, i sa možda najgorim timom u ligi je zauzeo vrh tabele. Mislim da bi Sabo odlično radio sa klincima, ali ne znam zašto još uvek nije polagao za tu licencu...
Turija

Post by Turija »

Tulip, hvala za sjajan izveštaj iz Surdulice. :cheers:
Iz snimka golova, već sam video da je Ivanić proradio.Znao sam da se to mora dogoditi, samo je bilo pitanje dana.
Momak je bio zapao u krizu forme, ali kako i ne bi šta mu se sve događalo ovog leta i pod kakvim je pritiskom bio.Niko iz uprave ga nije uzeo u zaštitu, kao našeg igrača, već naprotiv, podgrevao prelazak u crvenog blizanca.Prvo su vršili pritisak u repki, ne puštajući ga u igru, pa dolazili tamo kojekakvi mutni likovi za potpis.
Kada se vratio u Novi Sad, morao je sam da završi priču o tom ,,prelasku" i to delom u rangu Vujadina Boškova - ne prelazi tamo, po cenu da ne igra više fudbal, jer on nije navijač ni crvenog ni crnog blizanca, već FK Vojvodine :!:
Sve ovo nije moglo proći bez odraza na sportsku formu.Dosta brzo se Ćomi još i oporavio, s obzirom na težinu situacije u kojoj se dečko našao.I to sam na vetrometini da štiti ugled Stare dame.
Zato, ako ne prođemo Sampdoriju, mislim da pod hitno treba da ode iz Vojvodine (iako bi mi bilo jako žao), ali za njegovo dobro; da ga ne bi skršila nekakva ovdašnja majmunčina iz osvete.
Ćomi, veliko :thankyou: za sve, kao i za jučerašnju partiju.
Last edited by Turija on Mon Jul 27, 2015 4:55 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

Pogledajte akciju kod drugog gola Radnika, nasa odbrana u 3 navrata ne izbija loptu kako treba nego izbija tipa 10m samo, sto nije dovoljno naravno, kao deca deluju :frown:
Turija

Post by Turija »

Stexman wrote:
Stexman wrote:Kritikovati trenera, bolje reći bilo kojeg trenera posle Dzimija je smesno i neumesno! Zaga mozda nije Ferguson ali je za Dzimija doktor.
Jeste i svesni sta pricate? Jeste gledali jesenas utakmice? Covek gubi utakmicu i ne izvrsi ni jednu izmenu do kraja? To trener? Trener koji vija rezultat, fali mu gol i uvodi stopera!?
Nemojte da se zajebavamo. Sve i da je Zaga los trener(mozda i jeste, ne zelim da ga ocenjujem dok ne odradi bar polusezonu) ali Dzimi je ispod njega i tacka.
+1.
Kako ljudi brzo zaboravljaju i jako krupne stvari, prosto je neverovatno - ili pak lobiraju.Nema trećeg.
Zagorčić, objektivno, ima mnogo slabije igrače od Džimija.
Odbranu gotovo da nemamo.Fale na oba beka, jedan štoper i mlađi golman.Vezni red bez Ivanića ne postoji, a za špic igrače se svi slažemo da ih trenutno imamo samo na papiru (jučerašnjim golom glavom je nešto nagovestio ožegović?).
Svaki trener ima miljenike, ali mislim da ih se Zaga najbrže oslobađao, ako su smetnja igri tima.
Primeri: Vasilić- Lakićević, Nastić-Radović, Kordić-Žakula, Pankov-Dinga-Pankov, ožegović-Kordić Š, sada i Sekulić-Puškarić (tu je po meni jedino predugo držao Puškarića na klupi), Babić-Stamenić...
Videćemo, vreme izazova je pred svima.
PS
Pekara, hitno prekidaj bolovanje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Daljac

Post by Daljac »

Tulip, kapa dole za izveštaj sa lica mesta, zadao si domaći pre svega svim našim sportskim novinarma, a i svim slaninarima koji ove godine budu pratili Vošu na gostovanjima koja neće biti pokrivena tv kamerama. :lala:
ДушанСП

Post by ДушанСП »

madda fakka wrote:
ДушанСП wrote:...заборавио сам кад је неки наш центарфор постигао гол главом последњи пут.
https://www.youtube.com/watch?v=D6Et4A01Ra8" onclick="window.open(this.href);return false;

I meni je drago kada se dovede igrac i onda da gol ubrzo po dolasku. Tako nesto je potrebno kako igracu za dizanje samopouzdanja, tako i celom timu da znaju da mogu da racunaju da neko moze da zavrsi akciju. Samo jos Meri da da gol i to je to :) Ipak ocekujem Mrdakovicev povratak u prvih 11 uskoro.
Хе,то је и мој ћале рекао,али не рачунам тај гол Мрдаковића који се поклонио,ово је био скок и ударац главом :D
Locked