Bravo, tacno tako! I upravo je ovo to na cemu je Dzimi prosle godine pao na ispitu. Forsirao je 13 igraca do iznemoglosti, i onda kad je na kraju moralo da dodje da zamora, pada forme, povreda, kartona nije imao niko ko je spreman da uskoci.Turija wrote:Zato moramo biti uvek spremni za bilo koju okolnost, lošu i dobru.Moramo imati 20ak igrača koji mogu u svako doba da zauzmu mesto u ekipi, pogotovo ako budemo igrali na više frontova.
Kod transfera Mijata u Ajntraht se izgleda pojavio mali "problem", jer je on izgleda ranije prodat AEL-u sa Kipra (investicionom fondu), pa izgleda igrao kod nas samo na pozajmici. Pa se sad navodno rešava ta zavrzlama.Rabba wrote:Mijat je po svemu sudeći dogovorio četvorogodišnju saradnju sa Ajntrahtom. Promocija se očekuje u narednim danima.
Definitivno napadač, ali više od toga ne znam. To bi značilo da mi imamo u navali Mrdakovića, Ožegovića, Merija, Kordića, Ćurka i tog Pavkova.srbobran wrote:Kod transfera Mijata u Ajntraht se izgleda pojavio mali "problem", jer je on izgleda ranije prodat AEL-u sa Kipra (investicionom fondu), pa izgleda igrao kod nas samo na pozajmici. Pa se sad navodno rešava ta zavrzlama.Rabba wrote:Mijat je po svemu sudeći dogovorio četvorogodišnju saradnju sa Ajntrahtom. Promocija se očekuje u narednim danima.
..............................
Nego hteo sam da pitam. U ovom prelaznom roku nas je pojačao Milan Pavkov iz ČSK iz Čelareva, gde je u prošloj sezoni bio najbolji strelac Srpske lige, grupa Vojvodina. E sad, na sajtu UEFA, Milan Pavkov je registrovan za kvalifikacione utakmice Evropa lige, ali stoji da je defanzivac. (?) Da li neko može da kaže nešto više o ovom igraču, njegovom statusu u klubu. Video sam da je igrao na pripremama (čini mi se kao napadač), ali bez postignutih pogodaka.
Ne piše da li je u pitanju pozajmica, ili smo ga pustili da ode tamo...srbobran wrote:Šaleta Kordić je prešao u Sutjesku iz Nikšića.
Nije mi logicno nikako. Pustili smo Saletu a ostavili Pavkova?srbobran wrote:Šaleta Kordić je prešao u Sutjesku iz Nikšića.