СЕВЕР:
Апелујемо на све који долазе на северну трибину да дођу сат времена раније и уђу на стадион због гужве и организације на трибини. Када уђете на трибину послушајте шта се говори са шипке због организације кореографије. Северна трибина је навијачка и свако ко дође дужан је да навија деведесет минута.
НА СЕВЕРУ СЕ НАВИЈА!!! ФИРМА 1989
Drago mi je sto ce sever posle 100 god ponovo biti krcat.. Ali ovaj deo od gore sa duznostima mi se ni malo ne svidja.. Ja sam kao i vecina ljudi pobegao sa tog severa upravo zbog takvih stvari.. Atmosfera na tribini uvek mora da bude pozitivna.. Samo tako cemo doziveti da nam jednog dana u buducnosti sever uvek bude pun.. Najlepsi dani su bili oni na jugu.. Ok i tad je bilo sitnih problemcica, ali generalno je atmosfera na tribini bila dobra.. Niko te nije mrko gledao sto ne pevas, grickas semenke ili sedis.. Samaranje, pretnje i slicno nisu postojali.. Ja sam uvek dolazio da navijam svih 90 min, ali jednostavno nekad ti nije dan.. Boli te glava, imas neke privatne probleme, bolestan si, umro ti je neko blizak nedavno (pu, pu, pu daleko bilo..)

ali i to se desava, ostavila te devojka..

Postoji sto cuda i razloga.. I po meni, svako ko ima neki od navedenih problema nije DUZAN da navija.. Dovoljno je sto je dosao da gleda klub koji voli..
E sad, ova utakmica sa Sampdorijom jeste specificna.. Bice i ovih i onih na svim tribinama.. Ali opet, ne treba nikog maltretirati i terati na nesto.. Neko bi mozda isao na zapad ili istok jer ne zeli da svih 90 min stoji i navija, ali nije uspeo da dodje do karte na vreme jer je radio, ili su mu kartu uzeli ovi i oni..

Isto tako sigurno postoje i ljudi koji tesko zive, pa im svaki dinar znaci.. Mozda neki roditelj zeli da vodi svoju decu, da ih obraduje i znaci mu da uzme tri najjeftinije karte (znaci sever).. Jbg, zivimo u usranoj Srbiji i radimo za 15,20,30 hiljada..

Najlepse bi bilo da sever uvek bude krcat i da svi skacu i pevaju, ali to jos uvek nije nasa realnost.. Ali ako se opet vrati pozitivna energija, bice jednog dana tako.. Ta deca koja dodju sa roditeljima, videce da se svi na tribini zezaju, da su drugarski raspolozeni, pa ce jednog dana i oni doci na tu tribinu.. A ako im neko zapreti, natera ih da stoje, pevaju, ili ih udari, zasto bi se nekad u buducnosti vratili na tribinu i pozeleli da budu navijaci Vojvodine?
A sto se utakmice tice.. Imam neki osecaj da cemo ih opet pregaziti..

Ajmo Ozegli, Stanisavljevicu, Sexula!!!