5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2
Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2
Apsolutno se slazem sa ovim iznad, Palocevic je decko koji zna i razume igru, videlo se juce koliko je smirio igru, kada je usao povezao je tim i odma su stvorene dve 100% sanse.
On decko treba da nasledi Ivanica kada ovog prodamo i ja u njemu vidim potencijal, previse ga neki napadaju a uopste decko nije los.
Mlad je, samo polako, strpljivo i bice od njega nesto.
Osvrnuo bih se na Sekulica, ne mogu da prezalim sto nema muda da povuce loptu malo vise u napred i da malo bude sigurniji nekako sa loptom kada je ima.
Toliko dobro zna da se postavi, neumoran je i odlican u defanzivi, kada bi popravio igru sa loptom, da zna malo da stane na nju da smiri igru da ne srlja tako da se izrazim bio bi veoma dobar igrac.
On decko treba da nasledi Ivanica kada ovog prodamo i ja u njemu vidim potencijal, previse ga neki napadaju a uopste decko nije los.
Mlad je, samo polako, strpljivo i bice od njega nesto.
Osvrnuo bih se na Sekulica, ne mogu da prezalim sto nema muda da povuce loptu malo vise u napred i da malo bude sigurniji nekako sa loptom kada je ima.
Toliko dobro zna da se postavi, neumoran je i odlican u defanzivi, kada bi popravio igru sa loptom, da zna malo da stane na nju da smiri igru da ne srlja tako da se izrazim bio bi veoma dobar igrac.
Šta uopšte reći? Sjajan osećaj sinoć... I ja ne pamtim (a 40 godina sam na stadionu) da smo bili toliko glasniji na tribinama. Izvanredna borba našeg tima, izvanredno vođen tim - sve super.
Ipak, grobari su popriličan šljam u odnosu na Plzen, to ne treba zaboraviti. Bugarin im je igrač manje a odbrana loša, uključujući golmana, levog beka i štopere. Abu isti kao što je bio kod nas, ne znam ko je napisao da je van forme. Dok je igrao Pekarić igra naše odbrane je bila impresivna. Teško se može u Evropu sa Pankovom i Nastićem, čini mi se. Ali ipak svi naši igrači zaslužuju pohvale za fajterski pristup.
Sudija nas ipak nije suviše oštetio, iako je mogao (i morao) biti oštriji prema ološu - Slovenac je još na početku krvnički nagazio Ožegovića dok je bio na zemlji a i Brašanac je odavno zaslužio crveni karton.
Naša liga je izgubljen slučaj i uzalud su svi rezultati - iz vrha države je nalog da cigani budu prvak i tako će biti, u takvoj državi živimo. Iako su lošiji od npr. Javora.
Kad bismo samo nekako izmučili prolaz protiv Plzena pa nek sve ide u...
Ipak, grobari su popriličan šljam u odnosu na Plzen, to ne treba zaboraviti. Bugarin im je igrač manje a odbrana loša, uključujući golmana, levog beka i štopere. Abu isti kao što je bio kod nas, ne znam ko je napisao da je van forme. Dok je igrao Pekarić igra naše odbrane je bila impresivna. Teško se može u Evropu sa Pankovom i Nastićem, čini mi se. Ali ipak svi naši igrači zaslužuju pohvale za fajterski pristup.
Sudija nas ipak nije suviše oštetio, iako je mogao (i morao) biti oštriji prema ološu - Slovenac je još na početku krvnički nagazio Ožegovića dok je bio na zemlji a i Brašanac je odavno zaslužio crveni karton.
Naša liga je izgubljen slučaj i uzalud su svi rezultati - iz vrha države je nalog da cigani budu prvak i tako će biti, u takvoj državi živimo. Iako su lošiji od npr. Javora.
Kad bismo samo nekako izmučili prolaz protiv Plzena pa nek sve ide u...
Dajte link slika od sinoć, neće da uđe u galeriju?
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Nikako se ne bi slozio sa ovom konstatacijom !Milan wrote:!Palocevic nikako nije za nas. Svojom mekocom se ni malo ne uklapa, a ni sa loptom nije do sada nista prikazao. Za onu nonsalanciju i promasaj mu treba usi izvuci...
Palocevic je lak na nogama,brzo se oslobadja lopte ima odlican udarac.Sasvim sam siguran da njegovo vreme tek dolazi.
Sto se tice promasaja desava se ali sutnuo je sasvim rezonski posto je golman bio u padu....samo koji miniut kasnije i Ivanic je isto to uradio pa ga niko ne klevece.
Ostavite kritike po strani i uzivajte u ovim lepim trenucima nismo bas cesto u mogucnosti da ovako uzivamo.....

Apsolutno se slazem da su seljacine, i to po vise osnova ne samo po ovome, ali fakat je da je sudjenje bilo katastrofalno. Samo ne na onaj nacin na koji oni pokusavaju da predstave - nije sudija vukao protiv njih, nego je jednostavno bio los. Onakvo seckanje igre na obe strane, nesudjenje nekih ociglednih faula a onda malo kasnije kosarka kriterijum, pa kartoni deljeni bez reda i smisla - startovi za zatvor ni zuti karton, onda podeli gomilu zutih za gluposti. Odavno nisam gledao nekompetentnijeg sudiju, ali ne moze da mu se zameri da je navlacio za jedne ili druge, covek jednostavno ne zna da sudi.21114 wrote:http://fudbal.hotsport.rs/2015/08/14/bu ... la-sudije/
Kakve seljačine prestoničke. Za ovo svima napisati prijave.
Na srecu ni protivnici nam nisu bas Barselona i Mancester, za ovu nasu SmesnuLigu je i suv prosek vise nego dovoljan!playmaker wrote:Ja idalje tvrdim da je ovo cist prosek, ljudi spustite se na zemlju.
Samo da mi resimo Plzenj nekako i uzmemo pare za ulazak u LE, za ostatak sezone se ne sekiram. Kao sto sam napisao ranije, s ovakvim timom mogu samo da nam ili ukradu titulu ili da je mi sami poklonimo nasim "sportskim prijateljima". Crne smo juce apsolutno nadigrali, a crveni su smehotres - nema teorije da bi pod postenim okolnostima gde ne igraju namestene utakmice oni mogu da zavrse ispred nas na tabeli.
A najveci ispit za ovaj tim Vojvodine nakon koga cemo znati ko smo i gde smo je u 13. kolu prvenstva.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Свака част момцима на приказаној партији. Одавно нисам гледао овако брзу игру Воше против близанаца, не памтим овако безидејан Партизан.
Ако овако наставе групна фаза Лиге Европе је реалност, а не успех!
ПАЗИ, ВОША ГАЗИ!
Ако овако наставе групна фаза Лиге Европе је реалност, а не успех!
ПАЗИ, ВОША ГАЗИ!
Kakvo leto u Novom Sadu, zajebi more, zajebi sve, najbolji je provod uz Vošu.
Voša ima neverovatan tim, neverovatan tim...
Sve do ove utakmice nisam mogao da ocenim pravo stanje. Jer ni poraz protiv Čuke a ni ona rapsodija u Torinu nije mi davala realno stanje. Međutim, sinoć su pokazali da imaju štova, da tu nešto postoji i da sa pravim pristupom nema nepremostivih prepreka. I dalje mislim da od njih svašta možemo da očekujemo, da će biti tu promenljivih rezultata, ali sad već mislim da opravdano možemo očekivati i plasman u Ligu Evrope, ovi momci su ludi. Ima tu i dalje prostora za napredak, ali sve u svemu letnja bajka u NS se nastavlje.
Čestitke svima, poseban je osećaj karati bilaznce. Zapad odličan, konačno ga možemo nazvati domaćom tribinom ali stvarno. Biće to bolje, moramo samo tako i protiv crvene im sestrice, posle par takvih utakmica neće im više padati na pamet ni da dolaze na zapad, sami će već ići na tribinu za goste.
Voša ima neverovatan tim, neverovatan tim...
Sve do ove utakmice nisam mogao da ocenim pravo stanje. Jer ni poraz protiv Čuke a ni ona rapsodija u Torinu nije mi davala realno stanje. Međutim, sinoć su pokazali da imaju štova, da tu nešto postoji i da sa pravim pristupom nema nepremostivih prepreka. I dalje mislim da od njih svašta možemo da očekujemo, da će biti tu promenljivih rezultata, ali sad već mislim da opravdano možemo očekivati i plasman u Ligu Evrope, ovi momci su ludi. Ima tu i dalje prostora za napredak, ali sve u svemu letnja bajka u NS se nastavlje.
Čestitke svima, poseban je osećaj karati bilaznce. Zapad odličan, konačno ga možemo nazvati domaćom tribinom ali stvarno. Biće to bolje, moramo samo tako i protiv crvene im sestrice, posle par takvih utakmica neće im više padati na pamet ni da dolaze na zapad, sami će već ići na tribinu za goste.
Ne zajebaj Playmakerplaymaker wrote:Ja idalje tvrdim da je ovo cist prosek, ljudi spustite se na zemlju.
Puno trcimo, fajterska ekipa, to je tacno, ne pamtim kad sam gledao ovakvu Vojvodinu sa tog aspekta.

Niko ne govori da smo legitimni naslednici Barselone ili Bajerna. Za ovaj nivo na kojem mi delujemo ovo sto se igra ovog leta je sasvim zadovoljavajuce.
Postoji disproporcija napaljenosti Evropa/Partizan - Surdulica/Javor...ali dobro, to je valjda i normalno.
Pre smo kao imali ekipu punu talenata i iskusnih igraca ali niko nije hteo da trci. Sada imamo ekipu bez zvezdi (mozda malo Ivanic) ali svi trce i bore se.
Voljni momenat je uvek bio jedna top 3 stvari na koje smo se svih ovih godina zalili.
Sad ga ima i uzivaj u tome.
Ko zna koliko ce jos trajati

Juce sve odlicno, super i sjajno bilo.
Neka se pripreme Cesi.
Сложио бих се са маретом да су ови момци луди,али буквлно.Морамо направити инвазију на Чешку,да им дамо што већу подршку.Уз овакав приступ играча и нашу праву навијачку подршку ето нас у лиги европе.
АЈМО СЛАНИНАРИ!!!
АЈМО СЛАНИНАРИ!!!
Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h
Retko nesto komentarisem, ali neke stvari su se prvi put desile...Minja wrote:Sa atletske staze gledano, partizna je imao grupicu od oko 100-150 svojih pristalica u samom cosku zapadne tribine, koji su kao neki kucici pokusavali da se nametnu, ali, realno, nikada do sada nisu bili ni slabiji ni tisi.
Sto se nas tice:
Divlji zapad je ludovao, divlji centar je bio sasvim solidan, a divlji jugozapad je jos uvek dosta tih, mada nije reagovao na pozive sa Istoka. Danas je partizan bas pukao. Zapadna tribina je bila u crveno-belom i tako treba i da ostane!
OFF...
Veliko je uzivanje biti navijac Vojvodine ovih dana... Kao neki san koji se bas oduzio ha ha ha
Hocemo jos!!!!
p.s.
Ne zamerite na kvalitetu snimka... Uzivajte
https://www.youtube.com/watch?v=F3Q5DFx ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Grobara je bilo daaaleko vise od 100-150 na "jugozapadu", a cak su se preko foruma i organizovali da pokazu ciji je zapad...
Neposredno pred pocetak utakmice dva momka su se pojavila da ucutkaju grobare, stala ispred njih i naredjivala da cute. Naravno, njih 15-tak grobara je poletelo, a oni su muski sacekali. Iako su delovali kao da su se poslednji put potukli u vrticu, mnogo smesniji su bili grobarcici - padali prekostolica, mahali rukama kroz vazduh... Nasi su istrpeli tih par cuski, a onda je dosla milicija.
Sef pandura im se proderao da ih vise ne cuje, dva komada za 10-tak minuta i ovi su do kraja sedeci pratili utakmicu...
1. Prvi put im se neko "ozbiljno" suprodstavio na zapadu!
2. Prvi put je milicija stala na nasu stranu!
Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h
Sef policije Slaninargigi wrote:Sef pandura im se proderao da ih vise ne cuje, dva komada za 10-tak minuta i ovi su do kraja sedeci pratili utakmicu...

Policiji je uvek lakse da terorise manjinu.
Tako da sto je vise slaninara na zapadu vise ce i policija da se dere na grobare/cigane.
Jedna pesma koju posvecujem pre svega navijacima crnog kancera naseg sporta, zatim izdajnicima u redovima tog kancera, kao i svim njihovim saigracima:
https://www.youtube.com/watch?t=51&v=mT1PTWw9e58

https://www.youtube.com/watch?t=51&v=mT1PTWw9e58

- kafe bagdad
Ovoliko zalopojki po novinama nije bilo od smrti J.B.Tita. Ne daj boze da su napisali kakav pozitivan tekst o nama ili da su makar priznali da smo ih totalno nadigrali. Nasa audio dominacija takođe nije spomenuta. "Objektivna" srpska stampa se rasplakala za brodolomom vojnog kluba. Sad mi je tako zao sto im nismo jos dva gola dali pa da placu cele nedelje.
Juče sam se radovao kao malo dete. Ono zbog čega sam najsrećniji, pored same pobede naravno, je to što mi se čini da konačno Zapad postaje domaća tribina. Mi smo bili u petom sektoru i ne sećam se da je ikada zapad ovako grmeo. Svaka čast i severu, u navijanju smo ih prejebali apsolutno. Sad treba iskoritisti ovaj momentum, Novi Sad se budi!
O samoj utakmici ne bih palamudio previše, samo bih čestitao svima na neizmerno važnoj pobedi. Nije mi se dopalo jedino to što smo se nakon drugog gola dosta povukli. Ali, kapa dole momci!
PS: samo me zanima koji procenat onih sa istoka će imati obraza da se pojavi na bilo kojoj evropskoj utakmici i šatro navija za nas. Jajare licemerne. Ne treba nam takva podrška i nikada nam neće trebati! Ostanite kod kuće i gledajte turske serije.
O samoj utakmici ne bih palamudio previše, samo bih čestitao svima na neizmerno važnoj pobedi. Nije mi se dopalo jedino to što smo se nakon drugog gola dosta povukli. Ali, kapa dole momci!

PS: samo me zanima koji procenat onih sa istoka će imati obraza da se pojavi na bilo kojoj evropskoj utakmici i šatro navija za nas. Jajare licemerne. Ne treba nam takva podrška i nikada nam neće trebati! Ostanite kod kuće i gledajte turske serije.
-
Laki, punkeru!
Nisam ovde neka vlast ali sada bi ti, da sam, razvalio tri dana bana samo tako.

Nisam ovde neka vlast ali sada bi ti, da sam, razvalio tri dana bana samo tako.