X-2 & 2-3 45.00
2-2 & 3-5 33.00
X-2 & 2-4 40.00
okuvace se nesto

Aj lezi i popodne mozda se dupliraju snovikuzma liman wrote:Jednom sam sanjao pobedu vojvodine i da je strelac Kizito (bese to par dana pre one utakmice sa ciganima ) sad sam opet sanjao pobedu od 1:0 (gol Djuric 87 minut )
podbara wrote:
Ni slučajno! Možda Česi izjednače! Ostaj budan, junače!Ultra slanina wrote:Aj lezi i popodne mozda se dupliraju snovikuzma liman wrote:Jednom sam sanjao pobedu vojvodine i da je strelac Kizito (bese to par dana pre one utakmice sa ciganima ) sad sam opet sanjao pobedu od 1:0 (gol Djuric 87 minut )
Ja sam pre utakmice sa patlidzanom sanjao da izgubismo 4:1.. A juce sam sanjao da nas Plzen pobedi 3:1.. Tako da je sve pod kontrolom..kuzma liman wrote:Jednom sam sanjao pobedu vojvodine i da je strelac Kizito (bese to par dana pre one utakmice sa ciganima ) sad sam opet sanjao pobedu od 1:0 (gol Djuric 87 minut )
Ma nista NAPRED, nego ZA MNOM!Voja wrote:Dajte ljudi uozbiljite seGledao sam ove izdajnike veceras,navodno je Bate jaci od Plzenja,a Partizan da nema kukavicu na klupi,ladno je veceras mogao da igra kao na domacem terenu.Bate sasvim prosecan tim.Daj Boze da su Cesi stvarno slabiji od njih.Inace,igra Partizana nam je pravi pokazatelj kako ne treba,svaku priliku kada lopta moze nazad su koristili,a svaki put kada su krenuli napred bili su u sansi.Nadam se da cemo mi i dalje da igramo muski,pa ko je bolji neka pobedi.Kakve crne lopte unazada.Samo napred.
Gde si ti Vojo video da su Cesi slabiji?Voja wrote:Dajte ljudi uozbiljite seGledao sam ove izdajnike veceras,navodno je Bate jaci od Plzenja,