7. kolo: Vojvodina-Novi Pazar 4:1
Re: 7. kolo: Vojvodina-Novi Pazar, nedelja 19h
Poštovani, članovi foruma FKVojvodina.com, javljamo se uživo sa stadiona Karađorđe, gde je trenutno poluvreme fudbalske utakmice između domaćeg tima FK Vojvodina i gostujućeg FK Novi Pazar. FK Vojvodina posle bolje igre zasluženo vodi golom mladog Babića, posle odlične asistencije Ivanića. Na stadionu je prisutno po slobodnoj proceni nešto više od 3.000 gledalaca. Ono što je novina jeste da dosta ima prisutnih roditrlelja i dece u obeležjima domaćina, popularno Voše.

Mare wrote:Poštovani, članovi foruma FKVojvodina.com, javljamo se uživo sa stadiona Karađorđe, gde je trenutno poluvreme fudbalske utakmice između domaćeg tima FK Vojvodina i gostujućeg FK Novi Pazar. FK Vojvodina posle bolje igre zasluženo vodi golom mladog Babića, posle odlične asistencije Ivanića. Na stadionu je prisutno po slobodnoj proceni nešto više od 3.000 gledalaca. Ono što je novina jeste da dosta ima prisutnih roditrlelja i dece u obeležjima domaćina, popularno Voše.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Tekma za zaborav. Klasičan JSL okršaj. Od svega samo zanimljivo da samo uterali brdo golova protivniku.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Nije za zaborav. Videli smo sasvim solidne Pavkova i Zocevica i odlicnog Lakicevica.
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
I Babića. Sasvim dobra utakmica.Akcent wrote:Nije za zaborav. Videli smo sasvim solidne Pavkova i Zocevica i odlicnog Lakicevica.
Dobro je što nemamo samo prvih 11 već i dostojne zamene. Meni pogotovo godi Mogli. Mislim da je on bolji igrač od Vasilića.
Pavkov me je prijatno iznenadio. Onaj asist kod drugog gola je bio majstorski.
To je bio Stanisavljevic, ako se dobro secamlazarr wrote:I Babića. Sasvim dobra utakmica.Akcent wrote:Nije za zaborav. Videli smo sasvim solidne Pavkova i Zocevica i odlicnog Lakicevica.
Dobro je što nemamo samo prvih 11 već i dostojne zamene. Meni pogotovo godi Mogli. Mislim da je on bolji igrač od Vasilića.
Kup je nas!
Utisci
Dobri nastupi rezervista Babica,Pavkova,Lakicevica,Zocevica,Palocevica
Rutinska pobeda
Pekara legenda
Dobri nastupi rezervista Babica,Pavkova,Lakicevica,Zocevica,Palocevica
Rutinska pobeda
Pekara legenda

Po mom misljenju manje od 3.000 gledalaca, ali evo jednog rezultata velike pobede Vose u kvalifikacijama:Mare wrote:Na stadionu je prisutno po slobodnoj proceni nešto više od 3.000 gledalaca. Ono što je novina jeste da dosta ima prisutnih roditrlelja i dece u obeležjima domaćina, popularno Voše.
(slikano pre danasnje utakmice)

U Turgenjevoj se zna sta je stvar kucnog vaspitanja

Moj utisak meca: Peco sta ucini od Pazara,i njih unisti!?
Po mom skromnom misljenju najslabija ekipa koja je gostovala Vosi u zadnjih par godina.Rezultat fantastican,pogotovo za sve one koji su gledali Djokovica ili Crvenu Zvezdu,jer cim sam izasao vani prijatelji mi tipa "Vosa razbija,a!?".A realno mlitavo smo odigrali,kao na treningu.Da se razumemo,drago mi je sto smo pobedili,sto smo pored golova imali jos i sansi,ali onakvi pasovi... sumnjam da i na treningu prolaze.Sve sam vise ubedjen da prodajom Ivanica nista necemo izgubiti. Sta znam bilo je i lepih stvari,ali i manje lepih na mecu.Svidela mi se dominacija u polju,ali mi se cini da je to vise zbog losih novopazarskih igraca nego zbog neke nase nadmoci.Svidelo mi se sto se Novica par puta okurazio da ode skroz na ivicu 16m,ali centarsut katastrofa... ustvari jedan je i bio dobar. Dalje,Pavkov mi deluje skroz zanimljivo,voleo bih da je dao gol danas.Stanisavljevic ima mnogo bolju loptu od Ivanica,svaki mec provuce bar jednu izmedju trojice,veceras je to uradio i vise puta.Kada je uzeo zalet da sutira penal u 86.ako se ne varam,prvo sto sam pomislio u sebi,da Bog da da i u cetvrtak tako imamo penal u 86. za 4:0
Ali kada sam video da Nasta na pas Palocevica u jednom od zadnjih napada usao u 16m,sam i opet.... umesto da stvori sansu,on vraca povratnu,a kada se kamera pomerila,vidim da 20 metara unazad nije bio nijedan nas....
Takve stvari moramo iskoreniti,a kad ako ne na ovakvim mecevima.Sve u svemu NP bio,prosao... za javnost rutinski,sto je najvaznije.
A sad.... ajd da pokusamo bar do penala
Po mom skromnom misljenju najslabija ekipa koja je gostovala Vosi u zadnjih par godina.Rezultat fantastican,pogotovo za sve one koji su gledali Djokovica ili Crvenu Zvezdu,jer cim sam izasao vani prijatelji mi tipa "Vosa razbija,a!?".A realno mlitavo smo odigrali,kao na treningu.Da se razumemo,drago mi je sto smo pobedili,sto smo pored golova imali jos i sansi,ali onakvi pasovi... sumnjam da i na treningu prolaze.Sve sam vise ubedjen da prodajom Ivanica nista necemo izgubiti. Sta znam bilo je i lepih stvari,ali i manje lepih na mecu.Svidela mi se dominacija u polju,ali mi se cini da je to vise zbog losih novopazarskih igraca nego zbog neke nase nadmoci.Svidelo mi se sto se Novica par puta okurazio da ode skroz na ivicu 16m,ali centarsut katastrofa... ustvari jedan je i bio dobar. Dalje,Pavkov mi deluje skroz zanimljivo,voleo bih da je dao gol danas.Stanisavljevic ima mnogo bolju loptu od Ivanica,svaki mec provuce bar jednu izmedju trojice,veceras je to uradio i vise puta.Kada je uzeo zalet da sutira penal u 86.ako se ne varam,prvo sto sam pomislio u sebi,da Bog da da i u cetvrtak tako imamo penal u 86. za 4:0

Ali kada sam video da Nasta na pas Palocevica u jednom od zadnjih napada usao u 16m,sam i opet.... umesto da stvori sansu,on vraca povratnu,a kada se kamera pomerila,vidim da 20 metara unazad nije bio nijedan nas....

A sad.... ajd da pokusamo bar do penala

Pavkov je fantasticnim dodavanjem izbacio Stanisavljevica u sesnaesterac, a ovaj potom asistirao. Centarsut veceras svima los, ali pas igra I borbenost rezervista na nivou.Djisa wrote:To je bio Stanisavljevic, ako se dobro secamlazarr wrote:I Babića. Sasvim dobra utakmica.Akcent wrote:Nije za zaborav. Videli smo sasvim solidne Pavkova i Zocevica i odlicnog Lakicevica.
Nasticu, saberi se...

Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
- Протомајстор
Тужно је било када смо у надокнади времена упропастили тих фамозних 4:0.
Пекара је заиста легенда, слажем се. Да је играо у Плзену, сада би имали много активнији резултат.
Бабић се такође добро показао, поготово што може и да центрира са леве стране.
Данас су Мићо и Станисављевић играли са пола гаса и деконцентрисано, али су ипак имали добар учинак. Од њих двојице и тако све зависи. Сад су у фокусу, постали су познати и теже је да играју кад их наши и европски бекови узимају за озбиљно. Исто се може рећи и за Ожеговића.

Пекара је заиста легенда, слажем се. Да је играо у Плзену, сада би имали много активнији резултат.
Бабић се такође добро показао, поготово што може и да центрира са леве стране.
Данас су Мићо и Станисављевић играли са пола гаса и деконцентрисано, али су ипак имали добар учинак. Од њих двојице и тако све зависи. Сад су у фокусу, постали су познати и теже је да играју кад их наши и европски бекови узимају за озбиљно. Исто се може рећи и за Ожеговића.
Dzabe mu sve to kad pliva svaku utakmicu, da ne pričamo o nebrojeno nerezonskih poteza koji nas sve koštaju živaca. Jednostavno od velikog potencijala izrastao je u lošeg beka, i treba ga pod hitno menjati. S obzirom da mi deluje da je dobar momak nadam se da će ostvariti kakav takav transfer.Minja wrote:Nasticu moze svasta da se zameri, ali covek nosi u sebi Apsolutni fanatizam i borbenost do poslednjeg atoma. Srce na teren? To je to.PZS wrote:Nasticu, saberi se...
Come on you Reds!
Re: 7. kolo: Vojvodina-Novi Pazar 4:1
Ja ne znam šta treba da se desi, pa da konačno sklone Nastića na klupu. Jedino objašnjenje je da neko gura kintu treneru ili nekome iz kluba, te ovaj ima zagarantovano mesto u startnih 11. A on je tolika rupa već dugo vremena da eventualno zaslužuje 10-ak minuta na kraju utakmice u kojoj vodimo sa bar 4 razlike. Do ludila me dovodi dečko i onaj ko ga forsira.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Nastic je dobar kad mu se ogranici kretanje. Njegova borbenost se nikad nije dovodila u pitanje, ali upravo zbog te borbenosti upada u probleme! On po mrni ne bi smeo dalje od polovine da prelazi. Njegov centarsut je slab ali najgore je sto retko izbori priliku za centarsut. Ali kao bek sa striktnim zadatkom je odlican i tako mu treba i postaviti zadatak.
Lakicevic je pravi ofanzivni bek. Problem je sto Vasilic nije tako los i nekako mi zao da ga menjamo tek tako. Ipak bi u revansu sa Viktorijom vise voleo Lakicevica zbog jako lepih centarsuteva, kojih ce nam treba gomila!
Da dodam:
Pregledajte snimak iz Torina i iz Plzena i prebrojte koliko je puta Nastic presao pola u Torinu a koliko u Ceskoj. U Ceskoj prvih 10 minuta tri puta gubio loptu u napadu kod njihovog sesnaesterca. To nije radio u Italiji vec je drzao svog igraca i bio prilicno dobar u tome.
Lakicevic je pravi ofanzivni bek. Problem je sto Vasilic nije tako los i nekako mi zao da ga menjamo tek tako. Ipak bi u revansu sa Viktorijom vise voleo Lakicevica zbog jako lepih centarsuteva, kojih ce nam treba gomila!
Da dodam:
Pregledajte snimak iz Torina i iz Plzena i prebrojte koliko je puta Nastic presao pola u Torinu a koliko u Ceskoj. U Ceskoj prvih 10 minuta tri puta gubio loptu u napadu kod njihovog sesnaesterca. To nije radio u Italiji vec je drzao svog igraca i bio prilicno dobar u tome.
Ovakva pobeda nam je jako trebala. Pazarci su možda dali gol iz ofsajda ali nema veze.
Koliko smo dominantni na desnoj strani, toliko smo slabi na levoj. To da se promeni i ja verujem da čak možemo i do titule (pod uslovom da zadržimo tim).
Aj sad da vidimo ove Čehe. Ako im nekako u prvom poluvremenu uguramo dve lopte u gol, verujem da će u drugom pasti i treći.
Dali smo Partizanu 3, Italijanima 4, pa što ne bi i ovima?
Koliko smo dominantni na desnoj strani, toliko smo slabi na levoj. To da se promeni i ja verujem da čak možemo i do titule (pod uslovom da zadržimo tim).
Aj sad da vidimo ove Čehe. Ako im nekako u prvom poluvremenu uguramo dve lopte u gol, verujem da će u drugom pasti i treći.
Dali smo Partizanu 3, Italijanima 4, pa što ne bi i ovima?