Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lexa
Posts: 677
Joined: Tue Dec 22, 2009 2:16 am

Re: Transferi

Post by lexa »

Brick Liman wrote:Zaista, posle ovoliko godina praćenja kluba, slobodno mogu reći da smo teška g**** od navijača sa jednim od najjadnijih mentaliteta koji postoje. Ovo važi za sve kategorije naših navijača, od "ultrasa" do simpatizera, naravno uz časne izuzetke.

Uvek smo bili pozersko smeće koje se povodilo prolaznim trendovima i ljudima, uzdizali smo teški talog, a pljuvali po provereno našim ljudima. Ovo važi za sve, od tribina do terena. Zbog toga smo tako jadni.

Uzdržavanjem od ovako jadnih komentara iskažite poštovanje prema ovom dečku koji je izginuo za dres svaki put kad ga je nosio, koji nikad nije bio fucoški pederčić kakva je većina njegovih vršnjaka koji se bave tim sportom, koji je vaspitano dete za razliku od većine njegovih retardiranih kolega i koji se nikad nije ogrešio o instituciju u kojoj je bio. Nije neki fudbaler, iz aviona se vidi, ali poštujte ono kako se odnosio prema dresu majku mu jebem.
+1
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Transferi

Post by Dejan »

Dobro resenje za poziciju levog beka je i Aleksandar Subic.
Srecno Nala!
User avatar
borrissey
Posts: 1063
Joined: Fri Aug 26, 2011 9:25 pm
Location: ograda na Istoku

Re: Transferi

Post by borrissey »

Brick Liman wrote:Uzdržavanjem od ovako jadnih komentara iskažite poštovanje prema ovom dečku koji je izginuo za dres svaki put kad ga je nosio, koji nikad nije bio fucoški pederčić kakva je većina njegovih vršnjaka koji se bave tim sportom, koji je vaspitano dete za razliku od većine njegovih retardiranih kolega i koji se nikad nije ogrešio o instituciju u kojoj je bio. Nije neki fudbaler, iz aviona se vidi, ali poštujte ono kako se odnosio prema dresu majku mu jebem.
+1

Vala ste ga preterali u pljuvanju Nastića. Makar sad kad ide ga ispoštujte, zaslužio je. Srećno Nala i sve najbolje u daljoj karijeri!
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Milan »

Ja bas ne vidim nista sporno. Svi koji smo ga kritikovali smo to radili iskljucivo iz fudbalske perspektive. Skoro svi su pohvalili njegov odnos prema klubu i borbenost koju poseduje. Svi do nednog su mu pozeleli puno srece u daljoj karijeri. Je l' treba da ga prozovemo Lamom kada to nije? Ovo je fudbalski forum, pa je valjda dozvoljeno na tu temu i pisati komentare. Ili ne?
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Лампард
Posts: 118
Joined: Tue Aug 25, 2015 5:22 pm

Re: Transferi

Post by Лампард »

Juce je Radovic skroz korektno odigrao onih pola sata,u slucaju da Djuric ode treba u istom momentu dovesti Rosica,a izgleda da je Kovacevic doveden kao zamena Sekulicu :o ,sto se tice Comijeve zamene-Palocevica,vidi se da decko ima ogroman potencijal ali da mu treba prostor.Jedino sto me brine su neadekvatne zamene za Ozega,nece uvek Mrdakovic biti spreman,a Pavkov nije jos taj kalibar.Nasticu hvala za sve,od mozda i najboljeg levog beka koji je doslovno "silovao" blizance po levoj strani,mnogo je nazadovao...sto je posledica ne znam cega.Puskaric je veoma dobar igrac za nase uslove i Slaninar je,a levo krilo mu nije prirodna pozicija i to je greska strucnog staba.Sve u svemu treba pametno zakljuciti ovaj prelazni rok i ne prodati CEO kostur tima.

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Transferi

Post by budababa »

Momak jeste imao nekih loših partija, ali koji fucoš odigra svaku dobro? Kritike za pojedine utakmice možda jeste zaslužio, ali da ga stavljamo na stub srama nije nikako. Što se odnosa prema dresu i klubu tiče, daj Bože da su svi iz omladinske škole poput njega. Sve najbolje mu želim u nastavku karijere, gde god da ode da nastavi u stilu "samo borbeno" i da prati i dalje svoj klub, kao i mi što ćemo njega.

P.S. Setimo se samo koliko smo dugo čekali na ovo...

http://i48.tinypic.com/1zcq1xc.jpg
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

Juuuuuuuu, MERI!!!!!! Znaci ako jos neko pomene tog igraca kao pojacanje, ja cu uzeti noz i obesicu se! Decko nije nista pokazao, to je kao da sada dizemo u nebesa one kineze sto su dosli. Mozda i hoce biti pojacanje, ali sacekajmo da se oporavi. Momak nije igrao 6 meseci, ili koliko vec. Dok se ne vrati u kondiciju, pa zatim dok ne udje u ritam... Proteci ce jos puno Dunavske vode ispod nasih mostova.

Jujuju, Merikrismas! Svi se uzdate u tog lika kao da je ne znam sta, a trenutno je 7. spic u nasem timu.
Image
srkins
Posts: 1464
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

Igla wrote:
Лампард wrote:Juce je Radovic skroz korektno odigrao onih pola sata,u slucaju da Djuric ode treba u istom momentu dovesti Rosica,a izgleda da je Kovacevic doveden kao zamena Sekulicu :o ,sto se tice Comijeve zamene-Palocevica,vidi se da decko ima ogroman potencijal ali da mu treba prostor.Jedino sto me brine su neadekvatne zamene za Ozega,nece uvek Mrdakovic biti spreman,a Pavkov nije jos taj kalibar.Nasticu hvala za sve,od mozda i najboljeg levog beka koji je doslovno "silovao" blizance po levoj strani,mnogo je nazadovao...sto je posledica ne znam cega.Puskaric je veoma dobar igrac za nase uslove i Slaninar je,a levo krilo mu nije prirodna pozicija i to je greska strucnog staba.Sve u svemu treba pametno zakljuciti ovaj prelazni rok i ne prodati CEO kostur tima.
Koliko sam uspeo da pohvatam mi imamo nekih 650k ciste zarade od lige evrope, a budzet nam je oko 1 500 000. Trebamo da prodamo igrace u vrednosti od jos 850k. Ne vidim potrebu za prodavanjem bilo koga osim Nastica i Ivanica. Sto se tice zamene za Ozegovica ako eventualno ode tu imamo Merija i Mrdaka :)
Sto se tice zamene za levog beka tu izgleda da hocemo da dovedemo cigana iz Jagodine :frown:
Izmedju 800-900 hiljada nam je zarada od LE nesto preko 200.000 po kolu a igrali smo 4 , a ulaznice i tv prava taman pokrivaju troskove putovanja i organizaciju utakmice jos plus dobijamo lovu iz fonda solidarnosti za Sergeja + mislim da ima jos rata za neke bivse igrace a treba nam ukupno za sezonu 2miliona + 2 za dugove
lexa
Posts: 677
Joined: Tue Dec 22, 2009 2:16 am

Re: Transferi

Post by lexa »

Da li smo mi uopste nesto dobili od transfera Babica u Spaniju? Transfer je iznosio 1M ako se ne varam.
Zatim, sta je sa transferom Gacinovica u Frankfurt? Koliko je otislo fondu, koliko nama? Ako je uopste nesto i leglo nama, mada
ne verujem da smo prodali fondu 100% prava na njega?!

J**e lud zbunjenog.
srkins
Posts: 1464
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

– Колико Војводина потроши годишње – питао је у четвртак пре меча контроверзни челник Ђеновљана Масимо Фереро госта из Новог Сада Зорана Шћепановића.

– Око два милиона евра. Наравно, ако их некако нађемо – уследио је одговор челника Новосађана. Ne znam da li smo sve rate za Babica i Mijata dobili plus ne znam da li za njih imamo prava na deo onih 5% iz fonda solidarnosti ne znam kako se to racuna kad ih otkupi fond pa proda
Casual 1989
Posts: 101
Joined: Tue Jan 06, 2015 11:34 am

Re: Transferi

Post by Casual 1989 »

Da sumiram utiske za Nastica

- decko je nas omladinac, znaci od starta ima postovanje i
imao je podrsku slaninara stalno
- uvek je davao 100% svojih mogucnosti i hvala mu na tome
- decko je stagnirao 2 godine i nije jednostavno igrac za Vosu
- zelimo mu sve najbolje u nastavku karijere !

Uglavnom ovo su realni komentari na forumu, aj nemojte se vise ponavljati molim vas, bar nemojte pisati ovo iznad :beg:
lala1914
Posts: 200
Joined: Fri Jul 12, 2013 11:52 am

Re: Transferi

Post by lala1914 »

http://www.mozzartsport.com/vesti/pakle ... sen/114131" onclick="window.open(this.href);return false; koji stranac iz okruzenja moze biti? Dal moze negde da se vidi kome je ovaj sve menadzer?
stormer
Posts: 233
Joined: Fri Jul 21, 2006 7:17 pm
Location: Novo Naselje

Re: Transferi

Post by stormer »

Pod stranac iz okruzenja verovatno misle na nekog Crnogorca ili Bosanca :mrgreen: :dance2:
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1484
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Transferi

Post by Neizlecivi »

Igla ti procenti i trening kompenzacije pre svega treba da nas zanimaju za Sergeja, on je presao u Lacio za ako se ne varam 8-10miliona? Trebalo bi koja stotina valjda i kod nas da kapne.
lala1914
Posts: 200
Joined: Fri Jul 12, 2013 11:52 am

Re: Transferi

Post by lala1914 »

Igla wrote:
lala1914 wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/pakle ... sen/114131 koji stranac iz okruzenja moze biti? Dal moze negde da se vidi kome je ovaj sve menadzer?
Moze da se vidi, ali prvo neko mora da sazna njegovo ime ili ime njegove agencije.

Moli se sveznajuci matador da da ovu informaciju.
stormer wrote:Pod stranac iz okruzenja verovatno misle na nekog Crnogorca ili Bosanca :mrgreen: :dance2:
Pre ce biti neki bosanac, neotkriveni talenat od nekih 23 godine. :roll:
Nisam ni ocekivao da ce biti hrvat, bugarin, rumun, makedonac, madjar...
Post Reply