Mozete reci sta god hocete,ali Davidov i Buac su bili najgori na terenu(ali su bili bolji od Rnica-taj momak je promasio profesiju).Buaca kao da su izvukli iz kafane(u kojoj je pio celu noc) i doveli ga na stadion.Igru nije pratio,gubio je lopte,slabo trcao...Borbenost i pozrtvovanost,to stoji,ali za ovakvu Vosu to je premalo.Davidov-najgora partija od kad je u Vosi.Covek je u evidentnom padu forme poslednjih par utakmica.Vukao se po terenu,predugo,predugo drzao loptu,slabo je zavrsavao akcije,lose dodavaocak smetao nasim igracima pri otvaranju,zaista jako slabo za njegov renome.Da nije napravljen penal nad njim,bio bi najgori akter meca.
Nemojte se ljutiti i shvatati ovo licno,ali daleko od toga da su svi bili sjajni i da je ovo bila jedna,sa nase strane,idealna utakmica.Moze to i MORA BOLJE-zbog EVROPE!!
31. kolo: Vojvodina-Partizan 2:0
-
-
-
Slazem se,dao sam mu bod u topic-u Igrac utakmice!Samo,nekoliko dobrih partija u sezoni,naspram desetina losih i nisu neko merilo kvaliteta...Bockanac 71 wrote:Najbolji na terenu, pored Despota, bio je ubedljivo Kahriman.Covek nam je spasao utakmicu. Toliko je bio dobar da mislim da ce i Toti morati da se slozi! A za Buaca se potpuno slazem
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
kahriman nije imao ni jedan kiks i to je dobro e sad da li je branio odlicno ili samo onako kako bi trebalo je stvar oko koje moze da se polemise,po meni branio je onako kako bi trebao da brani svaku utakmicu i isto bi rekao i da je i primio gol iz ona dva tri lepa udarca koje su partizani imali.ako nas je on spasio protiv partizana i branio odlicno na koji nacin bi onda mogle da se opisu odbrane babalja protiv istog tima u bg?