Druže radim taj posao pa znam, bankarska garancija u Srbiji verovao ili ne funkcioniše i za vece iznose od ovih! Ti si prodavac ti diktiras uslove, trazis bezuslovnu, na prvi poziv naplativu bankarsku garanciju od prvoklasne banke, ko to ne moze da obezebedi cao, nema posla. Drugo poredjenje uslova u kojima funkcionisu klubovi u Srbiji sa svetom, gde su klubovi niciji i svaciji, gde sponzori postoje samo za dva kluba, gde gledalaca nema, a o prodaji dresova da i ne govorim, ma nidje veze sa svetom. A ti treba da obezbedis 2,5 milki samo da prezivis godinu i jos toliko dugujes na ime prethodnih obaveza.Avangarda wrote:Po toj logici onda celnici svih normalnih klubova samo sede kuci i lagano igraju menadzer?!Mare wrote:Jeste, lako deluje od kuće za tastaturom i na menadžeru!Avangarda wrote: Ovo sto ja pisem su tako proste i banalne stvari koje se podrazumevaju u svakom profesionalnom klubu, samo eto kod nas se jos uvek izmislja topla voda...
U savremenom svetu poslovanja, postoje razna sredstva obezbeđenja prilikom ovakvih transakcija, najjače svakako jeste bankarska garancija (banka garantuje da će pare biti isplaćene ako dužnik ne isplati i to tako što ako dužnik ne izmiri svoje obaveze u dogovorenom roku, banka sve isplaćuje poveriocu i ona dalje vija dužnika i od njega se naplaćuje već na način kako se ona zaštitila), bez tog sredstva obezbeđenja ovakve stvari se ni ne rade više, e u tom slučaj ne možeš da ostaneš kratak da je ne znam ko sa druge strane ti ćeš svoje pare dobiti, bilo od krajnjeg dužnika - partizana ili banke koja je izdala garanciju. Bez toga nema nikakve priče!Avangarda wrote:Jos da kazem sto se tice te famozne ponude od 1.5 ili 2M nije ni bitno koliko jer te pare nikad ne bi ni videli! Tako da mogu oni da nude koliko hoce kad nemaju nista i ne planiraju da plate nista, njima ne mozes prodati igraca vec jedino pokloniti, a FKV to ne sme da radi!
Još jednom ponavljam neizmerno mi je drago što nije otišao, ali stojim iza svojih reči da je za upravu i samog Ćomija odluka bila teška. Da je ovo nešto sasvim normalno, da li bi se svi mi toliko time bavili ovde?
Bankarske garancije u Srbiji? Banke ovde u skorije vreme nisu nikad zaje*ale klijente? Nesto sam slabog pamcenja, ali javljaju mi se reci Jezda i Dafina... Koja banka da nam da grancije? AIK, Beobanka, Invest, RBV?! Mislis da oni ne bi nasli neku fantomsku banku ciji je vlasnik neko od politicara i krimosa iz njihove uprave? Svi klubovi koje su titovi blizanci ojadili su imali nekakve bankarske garancije, a pare nikad nisu videli kao sto ih ni mi ne bi videli!
Zato jos jedno hvala svima sto su odbili go**a!