Nema dovoljno discipline u igri i zato je Zaga iskljucivo kriv za nasu igru u drugom poluvremenu. Prvo poluvreme je pokazalo potencijal nase ekipe, a drugo da smo jos daleko od prave ekipe!ssnigd wrote:Nije samo Raso pamet u glavu, nego svi. Komplet ceo igracki kadar, strucni stab i uprava sa njima. Dosta je bilo rasprodaje bodova u Novom Sadu i u prvenstvu uopste. U Subotici smo dobili samar koji nas je trgao samo na pola sata gde smo igrali lep fudbal, a onda smo pomislili da smo Brazilci i dozvolimo sebi da se mucimo sa igracem vise. Nonsalancija u napadu nas je umalo kostala izgubljenih bodova. A nesigurnost u odbrani i previse primljenih golova ove sezone. Jedino bitno od juce su tri boda i skola da se igra dok sudija ne kaze kraj, a ne dok to ne pomisle igraci na terenu.
Po meni jso porazavajuce, neko je valjda to vec bio pisao, na klupi imamo Saulu i Zagorcica, a mi primamo golove sa 3 metra. Ispadamo posle prekida kao da nikada nismo igrali fudbal.
9. kolo: Vojvodina-Metalac 3:2
- churguzijanac
Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac 3:2
http://youtu.be/lQ1njAGaTHo" onclick="window.open(this.href);return false;
Njima bre treba jedan ovakav trener!!!
Njima bre treba jedan ovakav trener!!!
Banujte me molim vas 

Sto napadate Kordica? Odlicno se snasao kod onog njihovog kornera na pocetku meca. Da je nije boksovao u zemlju ta lopta je isla igracu Metalca na glavu. Da nije tako inteligentno i veoma snalazljivo reagovao u toj situaciji Metalac bi poveo sa 1:0 i gledali bi totalno drugaciji mec. OK. Nije bas Kasiljas ali polako, ima vremena 
Rosic mi deluje kao igrac koji moze biti pojacanje. Samo da ubrza dodavanje kad se menja strana lopte i bice on ok. Ovako deluje da taj prenos lopte mnogo brze ide kad se on preskoci. Delovao je da ume odlicno da pokriva prostor.
Kanda cemo mi imati problema sa svim ekipama koje izvrse visoki presing i na tome mora najvise da se radi, rekao bih i da je Ivanic igrao onoliko puno povuceno pred kraj meca upravo da bi pomogao odbrani da iznesu loptu napred.
Kod mene licno je to ljubljenje grba od strane Ozegovica kontraproduktivno, lici mi na licemeran cin. Niko tebi momce ne trazi da ljubis grb, od tebe se trazi fer i korektan odnos prema klubu i bez flertovanja sa zvezdom dok si kod nas i da uvek budes jedan od boljih na terenu. Dokle god igras bices podrzavan, ali kad dodje pad forme ocekuj da ces biti stavljen na stub srama ma sta god ti radio. Takva je tvoja sudbina u Novom Sadu i cini mi se da tu tvoju sudbinu niko i nista ne moze promeniti.

Rosic mi deluje kao igrac koji moze biti pojacanje. Samo da ubrza dodavanje kad se menja strana lopte i bice on ok. Ovako deluje da taj prenos lopte mnogo brze ide kad se on preskoci. Delovao je da ume odlicno da pokriva prostor.
Kanda cemo mi imati problema sa svim ekipama koje izvrse visoki presing i na tome mora najvise da se radi, rekao bih i da je Ivanic igrao onoliko puno povuceno pred kraj meca upravo da bi pomogao odbrani da iznesu loptu napred.
Kod mene licno je to ljubljenje grba od strane Ozegovica kontraproduktivno, lici mi na licemeran cin. Niko tebi momce ne trazi da ljubis grb, od tebe se trazi fer i korektan odnos prema klubu i bez flertovanja sa zvezdom dok si kod nas i da uvek budes jedan od boljih na terenu. Dokle god igras bices podrzavan, ali kad dodje pad forme ocekuj da ces biti stavljen na stub srama ma sta god ti radio. Takva je tvoja sudbina u Novom Sadu i cini mi se da tu tvoju sudbinu niko i nista ne moze promeniti.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
-
Interesantno je raspon od Samdorije do Metalca koje promene, koliko su svi zaboravili. Prihvatite cinjenicu da je nama isto ocemo biti drugi ili cetvrti, jer prvi necemo nikada. Igrace kao Kacar sto je bio, pa Meda necemo imati, uskoro nam i Ivanic odlazi. Znate kako ja to gledam kao i zivot. Ja svoju zemlju volim al mi je pun k***c nje. Ona mi je dala najlepse trenutke zivota al ja odlazim iz nje. Tako ljudi morate razumeti i igrace igraju jer moraju da igraju. Cilj im je samo da pobegnu iz ove vukojebine. Retki su kao nas Ivanic momak koji ima mozak i kucno vaspitanje, ovo ostalo majka stvorila da trci za loptom, pritom mislim na mladje. Njima je u lobanji da izadju u Aleksandar, da se otkinu, da se slikaju, ja udaraju po ovim klinkama koje se loze na roze patikice...Ja kao uskoro covek koji ce otici odavde, imam samo da kazem da ce mi jako faliti ljudi koje vidjam na utakmicama, taj grb koji kao oni nose ja cu nositi tamo daleko sa ponosom, i to oni nece ukapirati nikada. Ja cu ga nositi jer ga volim, kao svoje rodjene , oni su samo placenici i prolaznici. Zato po meni neka tuku blizance! Ovi ostali su pionircici njihovi mali. Nisu vredni. Gazite deco kancer ove zemlje. 

- churguzijanac
Des ti pos'o komso? Moras registrovati bar jednog novog bolesnika pre nego sto odes bilo gdeultra komsa wrote:Interesantno je raspon od Samdorije do Metalca koje promene, koliko su svi zaboravili. Prihvatite cinjenicu da je nama isto ocemo biti drugi ili cetvrti, jer prvi necemo nikada. Igrace kao Kacar sto je bio, pa Meda necemo imati, uskoro nam i Ivanic odlazi. Znate kako ja to gledam kao i zivot. Ja svoju zemlju volim al mi je pun k***c nje. Ona mi je dala najlepse trenutke zivota al ja odlazim iz nje. Tako ljudi morate razumeti i igrace igraju jer moraju da igraju. Cilj im je samo da pobegnu iz ove vukojebine. Retki su kao nas Ivanic momak koji ima mozak i kucno vaspitanje, ovo ostalo majka stvorila da trci za loptom, pritom mislim na mladje. Njima je u lobanji da izadju u Aleksandar, da se otkinu, da se slikaju, ja udaraju po ovim klinkama koje se loze na roze patikice...Ja kao uskoro covek koji ce otici odavde, imam samo da kazem da ce mi jako faliti ljudi koje vidjam na utakmicama, taj grb koji kao oni nose ja cu nositi tamo daleko sa ponosom, i to oni nece ukapirati nikada. Ja cu ga nositi jer ga volim, kao svoje rodjene , oni su samo placenici i prolaznici. Zato po meni neka tuku blizance! Ovi ostali su pionircici njihovi mali. Nisu vredni. Gazite deco kancer ove zemlje.