Mislim da smo mogli napraviti još jedno veliko iznenađenje (na 23:25), iako je u prvom poluvremeno izgledalo da je razlika timova u klasi.
U prvom delu nismo imali baš nijednog raspoloženog igrača, kao da ih je trema ubila.Tim još nije spreman za Evropu i tragedija je što imam utisak da smo slabiji igrački nego lane, iako imamo kontinuitet takmičenje i domaćih rezultata.
Bekovi nam nisu opasni na šutu, a nešto posebno ni u organizaciji napada.Krila, kako kad, kao i golman.Igrači su nam dosta spori, pa nemamo ni polukontre, ni kontre.Malo je imati u timu samo Nikolića i ponekad Marjanovića i Stankovića.
Sve kad se sabere, da nije Vrbašana, ne znam ni da li bi imali solidnu ekipu i za domaće takmičenje.Ne mogu samo pojačanja iz Vrbasa održati Vošu u vrhu.Zašto se nismo bolje pojačali ostaje otvoreno pitanje (verovatno nedostatak novca i pored Srbijagasa, koji neće ljuljnuti Voši neku lovu, kao npr Gazprom i NIS zvezdi, a usput mora još da finansira i crvenog blizanca, a i crnog).
I tu dolazimo do osnovnog problema Grada, da i za manje novce od fudbalskih nema sponzorskih sredstava, a samo zato što Novi Sad i ,,Novosađani", nemaju identitet.Da imaju, mogli bi ladno isfinansirati ono što vredi u Gradu ( a nije ni skupo), RK i OK Vojvodinu i još poneki od ,,malih sportova".Međutim, ni to nisu u stanju, jer, nažalost, ne osećaju lokalnu pripadnost, odnosno, jako je malo takvih, pa nisu relevantan faktor.