Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cause

Post by Cause »

Ušli smo u pravi scenario Dejvida Linča :Through the darkness of future past, the magician longs to see. One chants out between two worlds: "Fire Walk With Me"
" Dečko je pun zmajova! "
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Po meni,u skladu sa trenutnom situacijom,treba dovesti:Pustinjakovića,Miloševića,Baljka,Jovu Radivojevića,A.Davidova,Boru Filipovića i vratiti Ljubeta Dunđerskog(da bude rezerva,jer se borimo na 3 fronta,potrebna je kvalitetna klupa)koga treba ispratiti u penziju kako dolikuje igraču tog kalibra i čoveku koji voli Vošu.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Brane

Post by Brane »

tako je Totti!
Dejan

Post by Dejan »

STIŽU KRALj, NAĐ I ĆIRKOVIĆ

Trio Partizana već danas stiže u Novi Sad na pregovore sa Vojvodinom.
Iako zvanične odgovore Crvene zvazde i Partizana još očekuje, rukovodstvo
Vojvodine ne sedi skrštenih ruku, pa će trojica igrača kluba iz Humske koji
su pokazali interesovanje za razgovore o dolasku u Vojvodini, najverovatnije
već danas, boraviti u Novom Sadu

-Reč je o Ivici Kralju, Albertu Nađu i Milivoju Ćirkoviću koje smo kontaktirali i koji su pokazali interesovanje za našu ponudu – potvrđuje predsednik „lala“ Ratko Butorović. - Oni bi već danas trebalo da dođu kod nas, da otpočnemo konkretnije razgovore o eventualnoj saradnji.

Da podsetimo, Vojvodina je, uz pomenutu trojicu, Partizanu poslala ponudu i za razgovore o angažovanju Nebojše i Nenada Marinkovića, Nemanje Rnića i Ljubiše Vukelje, ali odgovora, za sada, nema.

-Uz Partizanov, čekamo i zvaničan odgovor Crvene zvezde kojoj smo ponudili da kupimo Dušana Bastu, Milanka Raškovića i Aleksandra Pantića – dodaje Butorović.

U iščekivanju tog odgovora, Vojvodina pojačava svoj takmičarski pogon u kojem je, od pre dva dana, i 20-ogodišnji polušpic Bežanije i bivši omladinac Crvene zvezde Miloš Stojčev. On se ugovorom obavezao na dvogodišnju vernost „staroj dami“ našeg fudbala.

DUŠAN BASTA

NE PREGOVARAM NI SA KIM

-Naravno da pratim sve što mediji pišu o mom mogućem odlasku iz Crvene zvezde, uključujući i ponudu Vojvodine da postanem njen član, ali me se sve tom verujte, ni malo ne dotiče – kaže za „Sport“ Dušan Basta, za čije angažovanje je Vojvodina odmah ponudila milion evra obeštećenja. – Potpuno sam koncentrisan na obaveze u mladoj reprezentaciji, jer je pred nama prilika da, iz trećeg pokušaja, dospemo na vrh Evrope.

Da li je bilo ko iz Vojvodine s njim direktno kontaktirao, pitamo ga...

-Ne, ni iz Vojvodine, ni iz nekog drugog kluba – izričit je plavokosi fudbaler kojeg ugovor sa Zvezdom veže do 2010. – Ne pregovaram ni sa kim, niti se, na bilo koji način, mešam u razgovore Zvezde ni sa Vojvodinom, ni sa bilo kim drugim.

Iako to, kako tvrdi, ne može da utiče na njegove profesionalne odluke, Novi Sad mu je, ne krije, na više načina prirastao srcu.

-To je tačno, jer je baš iz ovog grada moja devojka Dada. Uz to, ovde sam, što u mladoj reprezentaciji, što u dresu Zvezde po pravilu igrao dobro, ali to, ponavljam, ne može da utiče na odluku gde ću da nastavim karijeru.
Buca

Post by Buca »

Milan Davidov glavni organizator igre Vojvodine i jedan od najistaknutijih pojedinaca u nedavno zavrsenom sampionatu,ovoga leta bio je slobodan da bira novu sredinu.
Medjutim,dobre gre Davidova visoko se cene u redovima Novosadjana,pa je u izgledu produzenje saradnje sa ovim odlicnim fudbalerom,koji bi mogao da ima vaznu ulogu i u novoj sezoni.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Dejan

Post by Dejan »

ZA BASTU SAD 1,5 MILIONA EVRA

Vojvodina poslala novu ponudu na adresu Crvene zvezde.
Vojvodina je bacila mamac za Dušana Bastu koji iz prve
nije naišao na očekivanu reakciju čelnika Crvene zvezde.

Milion evra ponuđenih za plavokosog fudbalera izazvalo je podsmehe na Marakani, ali agilni predsednik Vojvodine Ratko Butorović, ako je suditi po poslednjim informacijama iz Novog Sada, ne želi tako lako da se odrekne fudbalera na kojeg je bacio oko.

“Zagrejanost” za Bastu nije popustila posle informacija da u Ljutice Bogdana ne razmišljaju o tome da prodaju mladog reprezentativca. Naprotiv, predsednik “lala” Butorović je odlučio da pojača gas, pa je juče na adresu osvajača duple krune poslao novu ponudu,uvećanu za 50 odsto. Na Marakani i dalje ne žele ozbiljnije da se bave ovom tematikom, ali ako se Butorovićev džep dodatno odšije, prostor za pregovore će se verovatno pronaći.

M.Bl. 08.06.2007 17:27:22
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

TAKO JE BATOOOO, JEBI IH U POJAM!!! :lol: :lol: :lol:
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Bockanac 71

Post by Bockanac 71 »

Polako pravimo sampionsku ekipu... Samo da nam ne prodaju Despota i Davidova.
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!
nboya
Administrator

Post by nboya »

Sad su objavili na B92, Pekaric potpisao za Partizan :evil:
UPRAVA NAPOLJE!!!
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

OVO JE VELIKA SRAMOTA,UKOLIKO JE TACNO!

Ja sad citam i ne mogu da verujem.

Sta se desava? Da li to znaci da ce nas u skorije vreme pojacati gomila debilnih grobara? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
limanfkv

Post by limanfkv »

Nino Pekarić potpisao za Partizan
Kako saznaje B92 Nino Pekarić kapiten Vojvodine, novi je član beogradskog Partizana. Pekarić je karijeru počeo u Radničkom iz Obrenovca. 25-godišnji igrač odigrao je osam mečeva za omladinsku reprezentaciju Srbije i Crne Gore i postigao jedan gol. Korpulentni 190 santimetara visoki Pekarić igra na mestu štopera. Prelazak mladog fudbalera u redove Partizana veliko je iznenađenje. Vodeći ljudi novosadskog kluba nisu želeli da svoje igrače prodaju domaćim ekipama.

Prošle godine čelnici Vojvodine smatrali su da je Pekarićeva tržišna vrednost između 600 hiljada i milion evra. Pekarić je imao ugovor sa Vojvodinom do leta 2008. a vezuje za Vojvodinu još jednu godinu, a vrednost transfera u Partizan nije poznata.
Nadam se da su ovi klosari sa B92 nesto zajebali ako ne nek sve ide u 3 ...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Suska se i da David ide u madjarski Zalaegerszeg.
lesa

Post by lesa »

skenj... :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

nadam se da smo ih bar ojadili za neku vecu lovu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ti si nasa prva ljubav...
Friend

Post by Friend »

Da li je ovo i pocetak kraja,ostaje da vidimo!Samo ne znam kako ce nam predsednik objasniti kako je pogazio sam svoju rec, da nece prodavati igrace Vojvodine bg- klubovima :idea: :?: Ovo je strasna vest za nas navijace Vojvodine,dosla je tri minuta pre ponoci,bas onako lepo da nam pozeli laku noc :evil: !Prodali smo naseg kapiten jednom od dva najomrazenija kluba na planeti,sto se mene tice bolje da su ga prodali dinamu ili hajduku!Pitam se samo kako ce nam izgledati odbrana sada,da nece cirkovic da zameni Pekarica :oops: ,sramota i jos jedan samar nama navijacima.Mozda ce aco bulic da zameni Pekarica,zivi bili pa videli. SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Meni se ovo nikako ne dopada, Aca Bulic - sta ce nam jos jedan korumpirani nesposobnjakovic i lopina pored zivih Cvetka i Rabrena? Pa onda fazon nece biti rasprodaje - ode nam najbolji igrac u Madjarsku (ako je istina), ode nam Petko u Tursku, sad i kapiten medj grobare (a bilo je IZRICITO OBECANO da niko nece od nasih ici za Beograd), sve cekam da se Despot pojavi u ciganskom dresu pa da skacem sa mog balkona na 12. spratu... Od "pojacanja" uvalili nam sa groblja par isluzenih raga i gomilu balvana sto ni njima jadnima ne trebaju, pustale se neke buve da ce biti rekordnih transfera iz cigan-cerge a Piksi nas 'ladno odjebao k'o zadnje klosare...

Jedan ozbiljan klub ne sme sebi ovakve stvari da dozvoli.

Hvala Bati sto je prosle godine pokrenuo stvari sa mrtve tacke ali majkumustaru nek mu neko da kompas, covek je skroznaskroz izgubio pravac, nasukacemo se k'o Titanik... Na zalost, mirise mi da ce dogodine biti "uzmi pare i bezi", odosmo u tri lepe braco draga!
Post Reply