Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
naseljekolumbija

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by naseljekolumbija »

Sad ozbiljno ako je ostalo imalo pameti u klubu-Milan Kosanovic. Ali ne nadam se.
nomad

Post by nomad »

Bobe Pavković je slobodan... :lala:
nssale

Post by nssale »

Čvarkov i Torbica selektorska komisija :idea:
Boškić trener golmana! :wink:
Turija

Post by Turija »

Ako ćemo ozbiljno (i domaćinski) o mogućim novim trenerima u Vojvodini, nije mi jasno kako se pominju trenerska imena izvan Kluba (izuzimam Djumija, koji je uvek uz i u Klubu)). Ako u Klubu nema novaca za isplatu plata igračima, kako onda pričamo o novim ugovorima sa trenerima?Kakav bi to tek negativan uticaj imalo na naše igrače, tj da se debelo plaća još jedan novi trener na platnom spisku.Otkud sad para za trenere, a nema za igrače?
Ima li Goran Šaula licencu (Kosanović, verovatno, još nije završio kurs?)?
Ako Šaula ima licencu zašto mu ne pružiti poverenje i ne stvarati nove troškove u do dna ispražnjenoj klupskoj kasi?Koliko je već puta Šaula bio Pomoćnik u Stručnom štabu, valjda je zaslužio da se okuša i na mestu prvog čoveka Struke u Vojvodini.
Nadam se da poseduje i tu trenersku ambiciju, ako se već životno opredelio za taj poziv?Dokazao se kao igrač i vrhunski sportista, najbolje poznaje trenutno stanje u klubu i na terenu, kao i naše igrače. Pitanje je samo da li ima elana da se uključi i pokrene zdravu priču o Voši?Ne poznajem borbeni karakter Šaule izvan terena.Kao igrač, rešavao je stvari na terenu talenatom, tehnikom i intelektom, pa možda može i sada da iskoristi te svoje prednosti, iako mi se čini da nam je potrebniji tip trenera ,,buldožera".Međutim, pošto takvih trenera u domaćem okruženju nema (svi su poslušnici), za koje znamo, osim Djumija, koji je pokušao da to promeni, ali je tada još uvek bili čvrsta ,,unutrašnja čaura" Kluba.
Vremena se menjaju i ređaju neuspesi takve politike, pa šanse Struke rastu (da se izbori za svoje mesto).Ko bude pionir promena, poneće i oreol.
Last edited by Turija on Sun Oct 25, 2015 3:10 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locator

Post by Locator »

nomad wrote:Bobe Pavković je slobodan... :lala:
Idem na Vošu od 2000-te i po meni smo tad igrali najlepši fudbal. Dođi Bobe da se igramo :dance2:
Turija

Post by Turija »

Locator wrote:
nomad wrote:Bobe Pavković je slobodan... :lala:
Idem na Vošu od 2000-te i po meni smo tad igrali najlepši fudbal. Dođi Bobe da se igramo :dance2:
Jeste tako, ali je Bobe (za mene) pokvario utisak za sva vremena, kada se u zrelim trenerskim i svojim godinama, klinački uvlačio partizanu.Jednom kao mlad igrač, a drugi put kao zreo čovek.Za mene je, od tada, tj ovog drugog uvlačenja nepoželjan u Vojvodini.Bobe i Kiza to je jedno isto.
Sad nam još samo fali da u Klubu imamo blizanačke tabore.Gde je onda tu Vojvodina?Neka on lepo tambura tamo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Slazem se...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Milan

Post by Milan »

Suboticki Spartak potvrdio pregovore sa Cirom Blazevicem... Kako se samo nismo prvi setili :rage:

:mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Vasa

Post by Vasa »

Izjava Saule posle Vozdovca najbolje govori o stanju u timu,klubu i ambicijama kluba"ZADOVOLNI SMO BODOM"!!!!!!!!!!!??????????????
Matador

Post by Matador »

Juce je operisan nas Milan Djuricic Djumi! Brz oporavak dokazanoj Slaninarcini i da nam se sto pre vrati u ulozi tim menadzera FKV!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Само да кажем шта имам и знам у вези Бобета Павковића.
Он је одрастао са мојим ћалетом, исто су годиште, одрастао је у нашем крају, рођени новосађанин који је одувек навијао за Војводину.
Није у животу имао две исте патике, сиротиња био, давали му они своје леве патике јер је он левак и његова лева увек била исцепана.
У партизан је отишао јер их је зајебао, јер је имао повреду задње ложе и знао је да је готов са фудбалом, тамо је за 5 година одиграо 50 утакмица и узео им паре.
Стално је долазио у крај и на Бадње Вечери и никад у животу после није дозволио неко нешто да плати.
Чак је неко време свирао код Ђолета Балашевића у бенду.
Много добар, паметан и поштен човек.
И мислим да је велика грешка поредити га са тим говнетом зализаним кизом.

Ето, то је то.

А по мени идеална комбинација би била.

Бобе - први тренер
Ђуми - тренер омладинаца
(или обрнуто)
Давидов - спортски директор

И сви наравно да буду веома блиски и укључени у све договоре и трансфере.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
recni galeb

Post by recni galeb »

sto se ono Davidov udaljio od ove uprave, kada je bio tu negde kada su onomad dolazili? :?:
Salvador

Post by Salvador »

KoKanidja wrote: ...
А по мени идеална комбинација би била.

Бобе - први тренер
Ђуми - тренер омладинаца
(или обрнуто)
Давидов - спортски директор

И сви наравно да буду веома блиски и укључени у све договоре и трансфере.
Ova kombinacija zaista zvuči dobro i zaista ne znam koja bi nam u ovom momentu bila bolja.
Gde je Pavković trenutno, jel dostupan za dolazak u Vošu?
Протомајстор

Post by Протомајстор »

И ја бих подржао овај предлог.
Стим што не бих Ђумија поредио са Павковићем. Бобе је далеко веће име и имао је блиставо издање на кормилу Војводине.
Што се мене тиче увек сам за повратак играча и тренера који су овде оставили трага. Нисам ни против оних најомраженијих навијача близанаца попут: Синише, Љупка, Косана, Јокана, Кизе...а камоли кад су у питању Сланинари који су наставили каријеру у Београду, а таквих је нажалост доста и већином имају квалитет.
Danilo

Post by Danilo »

Koliko ja imam informaciju iz kluba,uprava je htela da postavi na mesto trenera Milorada Kosanovica,ali zbog nekog neslaganja istog sa navijacima,i bojkota dela navijacke uprave,uprava je odustala.
Post Reply