Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Matador

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Matador »

Kosan ne moze biti prvi trener Vojvodine iz vise razloga! Navijac je zvezde i ranije je odlazio na vece evropske utakmice iz NS-a. U saradnji je sa menadzerima, Pavlovicev covek za igrace i procente, a u poslednje vreme i Vavanova zelja za trenera uz Lalatovica.
Nema stav i menadzeri i tzv. navijaci imaju veliki uticaj na izbor tima. Ocekuje uz to da Paunovic dobije aganzman i da ga vodi preko kao pomocnika. Puno je stvari u i oko kluba trulo. Djumi za tim menadzera ili Davidov sportski direktor, Bobe Pavkovic trener. Naravno kad samani magijom rasteraju vavane, majamije, osmaje, simice.
Nikola

Post by Nikola »

Незванично

Први кандидат Ненад госн Лалатовић
Други Симо Крунић
Трећи Бобе Павковић
Четврти Милан Косановић

За првог кандидата лобирају менаџери око клуба, а ја кажем да би најбоље решење било да Ђуми постане тим менаџер.
ПУШТАМ КИШУ!
Marko93

Post by Marko93 »

sto pre shvatimo da nije bitno ko je trener ,posto on nista ne odlucuje,bice nam lakse.... :frown:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Bitno je ko je trener. Jer pravi treneri nece dozvoliti da mu se neko mesa u posao! U tome je razlika izmedju trenera i ovoga sto smo mi do sada imali pored aut linije.
Marko93

Post by Marko93 »

pravi trener nece doci u ovaj klub
Salvador

Post by Salvador »

Naravno da je jako bitno ko je trener, ne samo da dobar trener nece dozvoliti da mu naredjuju ko mora da igra,
vec takav ima viziju, strategiju, umece da izvuce najbolje od igraca, autoritet, itd.

Veliko NE za cigu lalatovica, u najboljem (!) slucaju bice novi marko nikolic - samo ce planirati dan da ga pozovu u svoju zvezdanu i da tamo povede kvalitetne igrace iz Vose.

Ko je Simo Krunic i kako se on preporucuje ispred Djumija i Pavkovica?
Marko93

Post by Marko93 »

Bivši trener Jagodine, Čukaričkog i OFK Beograda
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Ako se ponosimo sto smo gospodski klub Lalatovic ne sme biti trener. I pored toga sto je pokazao da ok radi u uslovima besparice. Minus je sto ga predlazu menadzeri koje ne zelimo u klubu kao i njihovi igraci.

Bobe Pavkovic trener Milan Davidov sportski direktor. I da se zahvalimo Vranjesu, Vavanima, Sabanima, Majamijima, Osmajama, Simicima.
1892

Post by 1892 »

Marko93 wrote:Bivši trener Jagodine, Čukaričkog i OFK Beograda
Simo Krunić nas je pobedio u kupu sa Jagodinom ako se ne varam. Iz fudbalskih krugova važi za perspektivnog trenera i ok čoveka, ali tako su pričali i za druge. U svakom slučaju bolje nego onaj ciganski uličar. Što se Bobeta tiče prošli put kad nas je vodio igrali smo vrhunski fudbal, ali sam skeptičan zbog njegovih godina i toga što nije radio u ozbiljnom klubu koliko već godina, mislim ako se singapur računa onda svaka čast ali verujem da je njega vreme već pregazilo....Dobro bi nam došao Mima Rastavac ali teško da bi ga u Nišu pustili.
Come on you Reds!
Vasa

Post by Vasa »

Novi trener je gotovo sigurno Lalatovic!
Nemam nista protiv,muka mi je od onih koji vole Vosu i dovedu nas gde smo sad.
Vec sam pisao u zadnjih 25 godina osim Brzica nijedan nije bio Vosin,( ne racunam Djumija on je posebna prica)
a vecini je Vosa bila na prvom mestu i sta su uradili ,najveci uspeh je ostvario Babic trener iz Bg bas kao i prva titula pa i druga sa obzirm da je Ljupko veliki Zvezdas.
Ako je do ko koliko voli Vosu onda svi mi na forumu i puno jos navijaca mogu da budu treneri.
Imamo predsednika zvezdasa i clanove uprave i to je ok. ali trener to je problem p omeni nije ako hocemo ozbiljan klub.
Bilbao u svojoj istoriji nije imao igraca van svoje lokalne granice ali treneri gotovo da i ne budu iz Baskije.
Moramo imati trenera pobednika,Saula to nije i tu nema price,Kosanovi koji je veliki zvezdas je trener pomocnik i za mladje kategorije i vecno ce to ostati,Zagorcic,Maric,Bekvalac su to pokazali vise puta bas kao i mnogi van Novog Sada koji su vodili tim.
Moramo realno gledati a ne ko za koga navija i zbog takvog odnosa cesto smo dolazili do pred sam vrh i tu stajali a imali smo najbolji tim.
Dejan

Post by Dejan »

Nece valjda najslaninarskija uprava dovesti najveceg cigana :mrgreen:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Z7eSHHHZoXw[/video]
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Vasa wrote:Moramo realno gledati a ne ko za koga navija i zbog takvog odnosa cesto smo dolazili do pred sam vrh i tu stajali a imali smo najbolji tim.
Dobro, evo onda jedan konkretan predlog - Preki Radosavljevic.

Dovoljno je dugo van ove nase fudbalske kaljuge da nije usemljen sa raznoraznim menadzerskim interesima, sto je po meni najbitnija stavka ako vec ne gledamo za koga trener navija. A po znanju sigurno da nije nista gori Lelemudovica.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
srkins

Post by srkins »

Sto se mene tice u ovakvoj situaciji u kakvoj je klub bolje je da dodje Lalatovic nego neki slaninar,bolje lalatovica da pljujemo nego nekog naseg :) A sa ovakvom upravom isto nam se pise ko god da je trener.
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Ako dodje Lalatovic to ce biti najveca bruka od svih mogucih bruka u skorije vreme.
Neopevana seljacina sa seljackim manirima.
Alibi trener kome smeta sve od trave do skupljaca lopte-
Zemljo otvori se ako ovaj cigan dodje na klupu Vojvodine !
Kako ljudima da izadjem na oci ? Koja ce to biti sprdacina ...
Slaninarska uprava dovodi Lalatovica na klupu jer se sa Borcem i Cacka dokazao kao velik trener ?
Da nije tuzno bilo bi jako smesno.
Sta rade ovi sa klubom ? Ako dovedu ovog cigana za trenera UPRAVA NAPOLJE !!!
Image
Danilo

Post by Danilo »

Trener je najmanji problem.
Nama treba gazda ,a navijacima tribina.
Privatizacija.
Post Reply