O kakvim cestitkama pricate?Red Marquis wrote:Nisi.Лампард wrote: Bravo! Jesam li jedini kome jos uvek nije stigla cestitka?
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
-
ma to dobijaju samo zasluzni clanovi kluba... 

- Toto Riina
Hvala za cestitku divan potez kluba!!
Liste su verovatno pravljene na osnovu sezonskih karata i vremenom ce se verovatno baza podataka navijaca u klubu uvecavati. To je blago svakog kluba i podrska da se dalje razvija u tom smeru.
Liste su verovatno pravljene na osnovu sezonskih karata i vremenom ce se verovatno baza podataka navijaca u klubu uvecavati. To je blago svakog kluba i podrska da se dalje razvija u tom smeru.
- Ken mahniti
Ja sezonsku imam unazad ojha godina,a postar mi nije alkos.Cekam!Toto Riina wrote:Hvala za cestitku divan potez kluba!!
Takodje.Ken mahniti wrote:Ja sezonsku imam unazad ojha godina,a postar mi nije alkos.Cekam!Toto Riina wrote:Hvala za cestitku divan potez kluba!!

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
Dobio sam poziv od neke zenske iz kluba gde mi je receno kako se promocija i koktel odrzavaju 29.12., a ne 28.12. kao sto je navedeno u cestitki/pozivnici(?!). Cisto da se neko ne zajebe ako je planirao da ide. Osim ako se i sa mnom neko nije salio... 

POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Lako je tebe zajebavati kada nemas pijana postara, meni ni poziv u vojsku nije stigao kako treba nego umesto mene isao komsija... Bile one trusne godine, zovu te kao da se igras malo i rata... Tako da ako nema sada ove cestitke zarad onog prangijanja mu je oprastam! 

Možda se ona, lično, loži na tebe, pa želi da u intimnoj atmosferi, uz koktelčić, razmenjujete nežnosti!Milan wrote:Dobio sam poziv od neke zenske iz kluba gde mi je receno kako se promocija i koktel odrzavaju 29.12., a ne 28.12. kao sto je navedeno u cestitki/pozivnici(?!). Cisto da se neko ne zajebe ako je planirao da ide. Osim ako se i sa mnom neko nije salio...

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
ahhahahhha
dobih i ja poziv nego mozel vinjak umesto koktela
dobih i ja poziv nego mozel vinjak umesto koktela

Mi smo super prosli! Drugara iz moje ekipe je zvao Aca Vlaskalic... 

POŠTO OBRAZ ???!!!
Izacice vest u Butasportu pa ces Milanu napraviti problemeMarcello wrote:Možda se ona, lično, loži na tebe, pa želi da u intimnoj atmosferi, uz koktelčić, razmenjujete nežnosti!Milan wrote:Dobio sam poziv od neke zenske iz kluba gde mi je receno kako se promocija i koktel odrzavaju 29.12., a ne 28.12. kao sto je navedeno u cestitki/pozivnici(?!). Cisto da se neko ne zajebe ako je planirao da ide. Osim ako se i sa mnom neko nije salio...

Meni se ipak cini da bi tebe neko da izbegne na kokteluMilan wrote:Dobio sam poziv od neke zenske iz kluba gde mi je receno kako se promocija i koktel odrzavaju 29.12., a ne 28.12. kao sto je navedeno u cestitki/pozivnici(?!). Cisto da se neko ne zajebe ako je planirao da ide. Osim ako se i sa mnom neko nije salio...

1966...1989...201x
kinik wrote:Meni se ipak cini da bi tebe neko da izbegne na kokteluMilan wrote:Dobio sam poziv od neke zenske iz kluba gde mi je receno kako se promocija i koktel odrzavaju 29.12., a ne 28.12. kao sto je navedeno u cestitki/pozivnici(?!). Cisto da se neko ne zajebe ako je planirao da ide. Osim ako se i sa mnom neko nije salio...

Ni mene niko nije zvao

Samo se nadam da nije zbog onoga što se desilo u Gajdobri.
Mene zvali sad I rekli da je pomereno na 29.12.Friend wrote:kinik wrote:Meni se ipak cini da bi tebe neko da izbegne na kokteluMilan wrote:Dobio sam poziv od neke zenske iz kluba gde mi je receno kako se promocija i koktel odrzavaju 29.12., a ne 28.12. kao sto je navedeno u cestitki/pozivnici(?!). Cisto da se neko ne zajebe ako je planirao da ide. Osim ako se i sa mnom neko nije salio...![]()
Ni mene niko nije zvao.
Samo se nadam da nije zbog onoga što se desilo u Gajdobri.
Kup je nas!