Vojvodina-Borac (Cacak) 0:2
Borac bez kostura tima odučio nas je fudbala na Karađorđu i uručio Džimiju otkaz već u drugom kolu šampionata. Klasičan početak u stilu Vojvodine. Tamvanjera nam je metnuo dva komada i doviđenja prijatno. Zanimljivo te godine svoju rolu u najdražem dresu počinje da gradi i Duća Tadić. Nikada neću zaboraviti debije njega i Kataija. Dok je Duća ušao sprintom u igru, onako pogubljeno dečački, Katai je ušao kao da je popio kilo vinjaka. Razlika je bila što Duću lopta nije slušala verovatno od te treme i koje čega, dok sam za Kataija mislio da može da uradi šta poželi sa loptom. Na kraju "inženjer" sve to nekako lepo izvaga, jedan je u Sautemptonu, a drugog su oterali iz Olimpijakosa jer ga video trener da se gađa lubenicama na ulici.
Inače i dva noviteta su tu bila, nastavljena je - meni lično prelepa tradicija, da svi na stadion dolaze u dresovima u prvom kolu. Drugi novitet su bile stolice na severu. A Radoye ako ima slika sa utakmice nek pošalje.

budababa wrote:Dva njihova odbrambena igraca su dobila crvene kartone u proslom kolu, pa ce nam ovo bar malo olaksati posao u napadu. Ipak, posle onakve igre u Kuli, ne znam sta da mislim.
DUB wrote: Da nastavimo prošle godine započetu tradiciju.
Prva utakmica kod kuće u sezoni- SVI U DRESOVIMA!
markof89 wrote:Moramo pobediti nema tu sta da se prica.
SVI NA SEVER da isprobamo nove stolice !!!
Radoye wrote:Jebiga evo ja iz Toronta prvi put u prilici da odem na stadion posle 12-tak godina i imam shta i da vidim. Dzaba sam pokisao.Optimistichki sam poneo fotoaparat ali nije bilo shta ni da se slika.
budababa wrote:Zaista tragicno izdanje ovih nasih jadnika na terenu, pa ono u Kuli je jos na nesto i licilo u odnosu na ono juce. Bili smo zreli da nam naguraju pet komada, a vece bruke nas je spasio Kahriman, koji je potvrdio da je odlican golman. Krivo mi je, kad malo dublje sve analiziram, sto nismo je***i Atletik Bilbao, pa da nam igraju samo nasa deca za koju znamo da ce da ginu na terenu, a rezultat ce se sam izroditi iz te zelje i htenja i ljubavi prema klubu, vec nam dolaze kurte i murte da se setaju po terenu, kao pognu glavu posle utakmice, glume stid, a onda pod tus, parfem, fensi majica i u provod. Dajemo malog Pavlovica, koji je prosao nasu skolu, u Macvu, a igra nam neki Cotra koji u 78. minutu, dok gubimo 2:0 na svom terenu, tegli onu loptu sa nase polovine kao da ima hemoroide velicine bilijarske kugle i bukagiju na nozi pride, trebalo mu je 15 sekundi da od korner linije stigne do pola nase polovine. Cast izuzecima, ja bih recimo Pekaru dao da potpise dozivotni ugovor sa Vosom, decko se ponasa kao pravi kapiten i pravi navijac Vojvodine (mada verovatno ne navija za nas).
PRIJATELJ wrote:Max,neznam da li si primetio ali sam neznam pre koliko dana(mrzi me da gledam)napisao post o mom razocarenju sa Dzimikom kao trenerom i trenerom-covekom.Postao je (a sto je najgore izgleda da je bio od prvog dana trenerovanja u klubu)obicni dupe uvlakac i slepi poslusnik direktora kluba.Stvarno sam mislio posto je bio veliki igrac ovog kluba da ce ostaviti traga i kao trener ali sam se debelo prevario.Osta samo jos jedna ruzna epizoda.Posto je veceras podneo ostavku daleko mu lepa kuca a svoju taktiku na 0-0 neka sprovodi negde drugde.Vec nam u utorak stize novi trener pa ce mo nastaviti dalje.Nadam se da ce sa njim stici jos crnogoraca u klub pa ce mo procvetati.Ona moja izjava da ovo nije vise onaj klub koji sam voleo, ostaje.Dzaba nama i novi semafor,i nove stolice i novi Veternik.Ovde vise nema ni V od Vojvodine i njene duse.Dogod nam klub budu vodili Brke,magacioneri i dovodili igrace sa strane a nasu ravnicarsku decu pustali da odlaze mimo f.k.Vojvodine u Beograd i dalje ovde je potop.Zato ako neko misli da su ulaganja u stadion i Veternik ulaganja u buducnost,malo se prevario.jesu ulaganja u neciju buducnos i neciji dzep,ali koris kluba ce biti mala.Bio sam danas na stadionu ali stvarno sumnjam da cu vise ici.Pozdrav
Turija wrote:Detalj treći:
Marić pravi i izmenu i poziva iz grupe igrača sa zagrevanja malog Tadića.Tadić dotrčava izuzetno brzo, sa strahovitom željom da uđe što pre u teren, bez obzira na bezizgledan rezultat u tom momentu.Ulazi i nudi se za loptu. Kad je dobije stalno pokušava nešto da uradi sa njom, kako bi preokrenuo tok utakmice.