Kada sam napisao da je Meri odigrao ispod mog očekivanja, znao sam da će to dosta njih ovde jedva dočekati.Zato sam i pomalo razmišljao da li da to napišem na Forumu, jer će biti okidač za paljbu po Meriju.Međutim, nisam hteo ni da prećutim, zbog objektivne ocene viđenog.
Ono što su napisali Radoye, Voja i još neki forumaši potputo stoji, tj da se ne može dati ocena na osnovu jednog poluvremena u kojem su svi akteri bili ispod očekivanja.
Da je Meri bio u sastavu iz prvog poluvremena i utisak bi bio mnogo drugačiji (kao npr za Pavkova).Ovako, kako je igrao u ekipi koja je potpuno podbacila na terenu i u ofanzivi i u defanzivi, ostao bez ijedne upotrebljive lopte i zaista je nefer okomiti se sada na momka.Meri se samo utopio u sivilo ekipe.Očekivati da će novajlija i skoro oporavljeni Meri od operacije iskočiti za koplje ispred ostalih je prava utopija ili nedobronamerna (interesna?) kritika.
Moje pitanje tim forumašima je: koji naš igrač je zadovoljio svojom igrom u drugom poluvremenu, odnosno pružio dobru partiju iznad proseka ekipe?
U par navrata Trujić je nagovestio potencijal, ali je imao isto toliko (a možda i više) grešaka (izgubljenih lopti).Međutim, ni njemu se to ne sme uzeti za zlo.
Tek smo na početku i mnoge stvari će se kroz pripreme i rad, kao i uigravanje menjati, pa i naši utisci.Niko se ne sme eliminisati na osnovu jednog poluvremena u istumbanom i neuigranom sastavu.
Čekamo sutrašnju utakmicu.