Pripreme
Re: Pripreme
Ovo je kao druga postava, ali zašto onda Mogli igra umesto Milinkovića?
Hahaha ladno krekecu zaberecni galeb wrote:da li mene drma profesionalna deformacija ili to tamo u pozadini zabe krekecu?

Izgleda da ga Malbasa zavukao za 1:0
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Meni se čini da je čist auto-gol bioQr0nJa wrote:Hahaha ladno krekecu zaberecni galeb wrote:da li mene drma profesionalna deformacija ili to tamo u pozadini zabe krekecu?![]()
Izgleda da ga Malbasa zavukao za 1:0
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Jebiga nisam video drugi gol,jel Pavlov il Trujić?
-
e 'bem te smotana, onoliki gol prazan a on utrefi stativu! 

Tehnicki mnogo jaca postava i odmah imamo igru.Zadovoljan sam vidjenim, nema veze nikakve sa rezultatom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ovo je već drugi put na pripremama da druga postava ostavlja bolji utisak od prve.
Nemoguće da niko od ovih krila ne može da skine Vukčevića.
Nemoguće da niko od ovih krila ne može da skine Vukčevića.
-
uigrani smo na sudijske odluke, bar petorica su se zdusno borila da mu promene odluku oko penala i dala Kordicu sansu da se koncentrise i odbrani! 

Vukcevic je toliko jak da je sam sebi rezerva!
Jel on igrao i juce i danas?

Nije igrao danasStexman wrote:Vukcevic je toliko jak da je sam sebi rezerva!![]()
Ko je igrač sa brojem 5?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- naseljekolumbija
rezultat,strelci?
5 je Djurisic,ima nesto ali mora na kaljenje bas kao Zlicic i Stamenic dok Curko ostaje ako ne dojde klasican spic.
Jako dobro prvo poluvreme i tek na momente 2,sve u svemu ok.
Jako dobro prvo poluvreme i tek na momente 2,sve u svemu ok.