Војводина се преселила на нову адресу
Менаџмент и клупска администрација убудуће ће користити преуређени пословни простор испод западне трибине „Карађорђа“, где ће ускоро бити отворена и продавница клупских сувенира и обележја.
Објекти у ФЦ „Вујадин Бошков”, терени, свлачионице, собе и кухиња, остају на располагању клупској школи, пионирима и омладинцима Војводине.
Prodavnica navijačke opreme
Re: Prodavnica navijačke opreme
http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/3 ... ovu-adresu
Evo sad ce vec deset godina kako obecavaju klupski sop.slanina wrote:http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/3 ... ovu-adresu
Војводина се преселила на нову адресу
Менаџмент и клупска администрација убудуће ће користити преуређени пословни простор испод западне трибине „Карађорђа“, где ће ускоро бити отворена и продавница клупских сувенира и обележја.
Објекти у ФЦ „Вујадин Бошков”, терени, свлачионице, собе и кухиња, остају на располагању клупској школи, пионирима и омладинцима Војводине.
Kup je nas!
- Red Firm Telep
Jel zna neko gde može da se kupi komplet dres(osim sport vision-a) sa šivenim grbom i koja je cena?
Jedino ako se pojavi neki preprodvac na Kupindu i sličnim sajtovima, nakon što se ogrebao od igrača.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Nema ni tamo! Jedan naai dres za 3,900 i to bi bilo to!
Banujte me molim vas 

Dok se ne otvori zvanicna prodavnica, evo nesto sto ja radim:

Trenutno radim nama majice...

Ove slike su sa probnih majica tako da je kvalitet sada mnogo bolje od ovoga sto se vidi(nema tih tackica i linijica).
Za sada radim majice, solje, puzzle, slika na drvenom ramu, priveske... Bice jos gomilu sitnica.
Moze vas dizajn, moze moj, moze sve... Tek sam poceo sa ovim pa mi treba malo vise vremena da nesto odradim ali polako se uhodavam.

Trenutno radim nama majice...

Ove slike su sa probnih majica tako da je kvalitet sada mnogo bolje od ovoga sto se vidi(nema tih tackica i linijica).
Za sada radim majice, solje, puzzle, slika na drvenom ramu, priveske... Bice jos gomilu sitnica.
Moze vas dizajn, moze moj, moze sve... Tek sam poceo sa ovim pa mi treba malo vise vremena da nesto odradim ali polako se uhodavam.
Bravo, Stexmane! 

-
Наклон до пода! Само тако настави, муштерија ће сигурно бити 

You can not stop us!
-
U Gardinovcima ti je sada sansa, nemoj da me pitas ovde i zasto, posle ces morati raditi na crtu! 

...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
- Ultra slanina
Odlicno 

mozda ne vezano za klub jel ima negde burberry kacket da se uzme u gradu?
Nema. Probaj na kupujemprodajem.comMarko93 wrote:mozda ne vezano za klub jel ima negde burberry kacket da se uzme u gradu?
Tamo ćeš naći, sigurno.