Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
1892

Re: Transferi

Post by 1892 »

Prvi čovek Spartaka u blicu izjavio da su nam prodali Kovačevića
Come on you Reds!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Po nekim turskim portalima, Nastić je blizu Trabzonspora.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

srkins wrote:Racun nam nije u blokadi ,to ne znaci da nema dugova ,daleko smo mi jos od toga
To su zvanicne informacije inace te dnevne novine ne bi to prenele. A nezvanicno ko je kome duzan i koliko to ne znam.
Karlsson

Post by Karlsson »

Navodno i Komnen Andrić iz OFK-e blizu potpisa. Pa divno, gomilanje ispodrosečnih napadača koji jedva vola ubodu je baš ono što nam treba.

http://www.mozzartsport.com/vesti/vosa- ... ada/137049
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ocigledno uvodimo praksu dovodjenja igraca istih kapaciteta... Pavkov je bio tu, sto je bilo ok. Onda je dosao Asceric, koji je isti kao Pavkov, a sad ce da dodje Andric, koji je isti kao Asceric, s malim poboljsanjem, a to je da je nesto mladji. Koji je k***c idiotima u nasoj upravi, to mene zanima.
srkins

Post by srkins »

Andric je sasvim ok igrac za drugog spica problem je sto mi nemamo prvog dovoljno kvalitetnog spica Asceric to nije Krstevski jos uvek nije a Trujic je silom prilika spic
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Rabba wrote:Koji je k***c idiotima u nasoj upravi, to mene zanima.
Nedostatak strateskog plana i stihijski rad. U jednoj polusezoni pofali nam stoper recimo, pa improvizujemo i na to mesto premestamo bekove i zadnje vezne, i onda u sledecem roku dovedemo 5 stopera na nevidjeno, usput prodamo sve za sta stigne ponuda. Sad smo se zakrpili na stoperu (od tih 5 nadje se 1 ipo da valja, ostali ukupno ne provedu jedno poluvreme na terenu), ali se ispostevi da nam sada fali levo krilo. Onda nam tu poziciju igraju ili bek ili spic, a u sledecem roku dovedemo 3 leva krila, i opet prodamo sve sto mozemo. E, sada imamo to levo krilo ali nemamo desno, pa nam najbolje od tih levih krila igra desno krilo a na levom je i dalje spic jer je bolji od ona druga dva sto smo doveli. Onda u sledecem roku opet kupimo tako kamaru igraca za to desno krilo, ali prodamo dva spica i ofanzivnog veznog i sada nema ko da igra napred pa opet krpimo s krilima na spicu. Onda dodje sledeci rok, mi dovedemo 5 spiceva (opet po principu daj sta das samo da je dzabe, valjda ce jedan upaliti), a prodamo sve zadnje vezne iz tima. I tako u krug. Usput, sve to vreme mi toj drvenariji placamo plate, posle raskidamo ugovore na stetu kluba, pa nam blokiraju racun zbog dugova...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ssnigd

Post by ssnigd »

Radoye wrote:
Rabba wrote:Koji je k***c idiotima u nasoj upravi, to mene zanima.
Nedostatak strateskog plana i stihijski rad. U jednoj polusezoni pofali nam stoper recimo, pa improvizujemo i na to mesto premestamo bekove i zadnje vezne, i onda u sledecem roku dovedemo 5 stopera na nevidjeno, usput prodamo sve za sta stigne ponuda. Sad smo se zakrpili na stoperu (od tih 5 nadje se 1 ipo da valja, ostali ukupno ne provedu jedno poluvreme na terenu), ali se ispostevi da nam sada fali levo krilo. Onda nam tu poziciju igraju ili bek ili spic, a u sledecem roku dovedemo 3 leva krila, i opet prodamo sve sto mozemo. E, sada imamo to levo krilo ali nemamo desno, pa nam najbolje od tih levih krila igra desno krilo a na levom je i dalje spic jer je bolji od ona druga dva sto smo doveli. Onda u sledecem roku opet kupimo tako kamaru igraca za to desno krilo, ali prodamo dva spica i ofanzivnog veznog i sada nema ko da igra napred pa opet krpimo s krilima na spicu. Onda dodje sledeci rok, mi dovedemo 5 spiceva (opet po principu daj sta das samo da je dzabe, valjda ce jedan upaliti), a prodamo sve zadnje vezne iz tima. I tako u krug. Usput, sve to vreme mi toj drvenariji placamo plate, posle raskidamo ugovore na stetu kluba, pa nam blokiraju racun zbog dugova...
Hahahah kakav kraljevski opis :) Sto bi rekao Homer Simpson, it's funny cause it's true.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Vasa

Post by Vasa »

Dobro je sto nije dosao Georgijevic,i da se samo Ozegovic vrati!
Beonic

Post by Beonic »

Mislim da bi se, uz pametnu glavu, mogao napraviti strasan tim za predstojecu sezonu, po meni za pocetnu nam treba jos jedan dobar vezni sa osecajem za duzi pas i spic, ostalo sve imamo. Pre bih klince iz mladjih kategorija i ove poslate u Proleter drzao kao rezervu nego neke panjeve..

Peric - Lakicevic - Kovacevic - Rosic - Antic - Maksimovic - ??? - Trujic - Meleg - Malbasic - ???
Klupa: Marko Ilić, Puskaric, Miletic, Milinkovic, Jovancic, Palosevic, Asceric
Sva ostala mesta na klupi ustupuo bih vec napomenutim klincima.
Ostalima cisti papiri posto ih niko ne bi uzeo za pare.
Pekaricu i Stepanovu mesto u klubu, dosta je vise sramotenja na tribinama. :roll:
I eto ti, niti velikog troska, niti velikih plata, a moglo bi se veoma kvalitetno igrati.

P.S. Naravno nista od toga znam i sam kaki smo... :frown:
Turija

Post by Turija »

Vasa wrote:Dobro je sto nije dosao Georgijevic,i da se samo Ozegovic vrati!
Moze li neko obrazlozenje za Georgijevica,kao i Andrica iz Ofke? Sta se planira sa Ascericem, Pavkovim, Curkom i cforom iz Omladinaca?Ne vidim svrhu dovodjenja Andrica. Broj utakmica i broj golova jako podseca na ucinak Ascerica, samo sto je mnogo mladji.
Hvala.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
united

Post by united »

Vasa wrote:Dobro je sto nije dosao Georgijevic,i da se samo Ozegovic vrati!
Vaso pravi si direktor samo tako i oštro :cheers:
Molim te mi objasni koja je svrha onda da se potpisuje Krstevski ako ce opet biti 4 napadaca ? Da se posalje na pozajmicu pa da se ugasi kao kao Ćurko ? Daj nešto konstruktivno iznesi i predlozi :lala: :deal:
Djisa

Post by Djisa »

naseljekolumbija wrote:
srkins wrote:Racun nam nije u blokadi ,to ne znaci da nema dugova ,daleko smo mi jos od toga
To su zvanicne informacije inace te dnevne novine ne bi to prenele. A nezvanicno ko je kome duzan i koliko to ne znam.
Racun u blokadi I dug nije ni slicno. Ti ako uzmes kredit za stan I placa ratu redovno, nisi u problemu jel tako? Ali imas dug od 40 000 I kusur evra koje treba da vratis u buducnosti. Tako posluje veliki broj preduzeca u svetu I veliki broj klubova I to nije nista cudno. Ono sto ne valja je ako su ti dugovi ogromni (kao u nasem slucaju) I dovoljna je sitnica da nas baci u blokadu. Zato smo I bili vise od 800 dana u blokadi, a samo 300 van I to verovatno svaki put oko maja I juna kad se resave licenca, a onda Jovo nanovo. To nije domacinsko poslovanje, mi ne znamo koliki su dugovi, a reprogram samo odlaze izvrsenje, a mi cemo u sledecem roku napraviti nove dugove koje cemo posle odlagati I nikad na nulu doci necemo.
Kup je nas!
Vasa

Post by Vasa »

Georgijevica nikada nisam gledao,po onome sto sam cuo od ljudi iz struke takvih mi u klubu i blizu kluba imamo bar 6-7,G.Ilic(CSK),Grgic,Pavkov,Curko,Asceric,Krstevski....a Ozegovic je pokazao bas kod nas da moze i zna!
Posto se na Pavkova i Merija vise ne racuna ostaju dvojica i plus ako vrate Curka ,a moramo kao i svaki klub imati 4 napadaca!
Koliko znam pregovara se sa jos jednim stoperom,dvojicom cenntalnih veznih(jedan je iz BiH)zadnjim veznim i napadacem,u planu su dva beka!Licno ono sto sam video od Andrica mnogo je bolji Drazica,mada bih potrzio bolje resenje i od njega.Puskaricu,Zakuli i Nasticu je istekao ugovor bas kao i Sekulicu koji je vec otisao,pored gore pomenute dvojice moze da ide i Milenkovic a strucni stab je spreman da dozvolu da ide jos nekoliko igraca na koje ozbiljno ne racuna!Inace Kovacevic me je veoma prijatno iznenadio igrajuci za Spartak,za razliku od igara kod nas od pre 2-3 sezone!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Post Reply