Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ernesto

Re: Transferi

Post by ernesto »

Enver je krilo,nama treba spic!
Banujte me molim vas :beg:
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

ernesto wrote:Enver je krilo,nama treba spic!
Nije da su nam krila kvalitetna. Svakako nam treba neko Enverovih ljudskih kvaliteta.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ja odbijam da poverujem ovom smecarskom portalu.

Ne samo zato sto su skrnavci najobicniji, koji se prave da su novinari, vec i zato sto odbijam da poverujem da je Vranjes imbecil koji ce angazovati jos jednu propalu cigansturu. Iskusan je internacionalac, i njegova plata sigurno ne bi bila mala, a gledajuci njegove igre u jsl, mislim da bi cak i ona drvuljaga Asceric mogao da ima takav skor...
Danilo

Post by Danilo »

Gori nam za stoperom.Nije mi jasna ova situacija sa Stepanovim.Razvalio bi nasu ligu.Ne znam sta je u pitanju,s obzirom da ga je ova uprava dovela iz Sarajeva,gde je i raskinuo vazeci ugovor.Redovno dolazi na treninge,izvrsava obaveza.Povreda nije u pitanju.Jel zna neko vise.
U ovoj sezoni ocekujem najvise od Melega i Malbasica,jer bi trebalo da udju u ritam posle godina neigranja.Ozegovica bi voleo da vidim kao prvog spica uzimajuci u obzir sve kandidate.
Sa stoperom i Ozegom i da svi ostanu,u ovim okolnostima bio bi zadovoljan uz dopunu klinaca iz Proletera,gde posebno tipujem malog desnog beka
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ja sam nacuo nesto, ali bukvalno nacuo, tako da to treba uzeti s velikom rezervom.

Prica se da igraci nisu primili plate vec par meseci, te da je to razlog slabih igara na prolece, a da je jedan od predvodnika tog ''tihog strajka'' bio i Stepanov. E, sad, ponavljam, to je nesto sto sam cuo, rekla-kazala, moze biti istina, a i ne mora, ali da je navodno to bio razlog zasto covek ne igra.

I ako jeste, ja ga ne krivim.

Sto se stopera tice, uopste ne bi trebalo da nam gori. Miletic, Kovacevic, Stepanov + neki omladinac i eto. Sasvim dovoljno. Jedini je problem to sto Stepanov ima zavidnu internacionalnu karijeru i nije igrao u Borcu iz Cacka, pa nema sanse za tim.

Sreca Melegova, pa je pokazao klasu odmah...
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Momentalno kada je Stepanov dosao u Vosu Lalatovic je rekao da on nece igrati. Veoma proverena informacija. STO? Jednostavno je. Verovatno zna vise od ovog sabana pa mu to nije islo u prilog. Dosta bre vise sa ciganima, iskoreniti taj tumor na ulicama i u timu!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Hahahahaha pa ovi se sprdaju s nama.

http://www.butasport.rs/fudbal/tiago-ga ... vojvodini/
Nekadašnji ljubimac navijača Slobode iz Užica Tiago Galvao ponuđen je klubu iz Novog Sada, saznaje BUTASPORT.RS.
Salvador

Post by Salvador »

I meni je jako trula ta prica u vezi Stepanova.
Kao trazi se iskusan stoper, a Stepanova transfer listu?!?
Pa koga vi zajebavate??
Stexman

Post by Stexman »

Pa sta vam je ljudi... Stepanov je olicenje pravog slaninara kojem se ne svidjaju ove malverzacije u klubu i otvoreno se protivi ovome sto se radi. Zato je i nepozeljan.
Ista stvar bi se desila i sa Melegom al su se zajebali u pustili ga da igra i sad nemaju muda da ga sklone jer je pokazao da je najbolji igrac u Vojvodini. Stepanov samo jednu utakmicu da odigra niko ga ne bi mogao skloniti. Kad sam pred zimske pripreme rekao da su mu izmislili povredu neki su me tu napali i rekli da nije istina... Nazalost jeste bila istina. Povreda je bila smesna i nista sto nije moglo da se zaleci za 7 dana.
srkins

Post by srkins »

Kazu trazimo stopera ,spica i levog beka i onda kazu poslali smo ponudi Djuri Zecu koji gle cuda nije nista od toga...Doduse moze igrati nekog laznog spica ali nije to to
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Мусави тренер је као играч две године провео у иностранству, док их је Степанов одиграо осам! Милан је измислио фудбал за мусавог, а играли су на истој позицији. Какав му он може бити ауторитет?

Нажалост, циган остаје још годину дана - спремајмо се за нови шлепер увезених балвана и за наставак уништења наше омладинске школе.

Наравно, управа је овде кривац бр. 1.
Turija

Post by Turija »

Odnos prema Legendama je sramota, ne samo Kluba, već i Grada.
Oni traže stopere, a imaju dva najbolja stopera u Ligi.
Stepanov i Pekarić su Carevi šesnaesteca za našu ,,super" ligu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Zar Pekaric nije batalio sve zbog ledja? Ovo za Stepija je jedna velika sramota. I ova garnitura u klubu sve češće nekog slaninara pljune u lice, a po naka uriniraju poprilično dugo. Jedina pozitivna stvar u skorije vreme su sezonske. JEDINA.
Takodje ono sto mene interesuje, ali cu saznati... Da li je Lalatovic sposoban da na pravi način u tim uvede tih 4-5klinaca. Nije dosta samo ubaciti ih u igru i pustiti da se pokažu. Da li će na pravi način trpeti njihove greške?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Stexman

Post by Stexman »

Prosto ne znam dal da se radujem ili placem. Nemam nikakvo misljenje o Zecu jer nikad nisam cuo za njega, mozda i nije los a Lalatovic je insistirao na njemu(pa je po tome verovatno los :) )... Ali sa druge kad vidim da je neko izabrao Vozdovac ispred Vojvodine....
Post Reply