Transferi
Re: Transferi
Nije da su nam krila kvalitetna. Svakako nam treba neko Enverovih ljudskih kvaliteta.ernesto wrote:Enver je krilo,nama treba spic!
- gospodinFKV
Ja odbijam da poverujem ovom smecarskom portalu.
Ne samo zato sto su skrnavci najobicniji, koji se prave da su novinari, vec i zato sto odbijam da poverujem da je Vranjes imbecil koji ce angazovati jos jednu propalu cigansturu. Iskusan je internacionalac, i njegova plata sigurno ne bi bila mala, a gledajuci njegove igre u jsl, mislim da bi cak i ona drvuljaga Asceric mogao da ima takav skor...
Ne samo zato sto su skrnavci najobicniji, koji se prave da su novinari, vec i zato sto odbijam da poverujem da je Vranjes imbecil koji ce angazovati jos jednu propalu cigansturu. Iskusan je internacionalac, i njegova plata sigurno ne bi bila mala, a gledajuci njegove igre u jsl, mislim da bi cak i ona drvuljaga Asceric mogao da ima takav skor...
Gori nam za stoperom.Nije mi jasna ova situacija sa Stepanovim.Razvalio bi nasu ligu.Ne znam sta je u pitanju,s obzirom da ga je ova uprava dovela iz Sarajeva,gde je i raskinuo vazeci ugovor.Redovno dolazi na treninge,izvrsava obaveza.Povreda nije u pitanju.Jel zna neko vise.
U ovoj sezoni ocekujem najvise od Melega i Malbasica,jer bi trebalo da udju u ritam posle godina neigranja.Ozegovica bi voleo da vidim kao prvog spica uzimajuci u obzir sve kandidate.
Sa stoperom i Ozegom i da svi ostanu,u ovim okolnostima bio bi zadovoljan uz dopunu klinaca iz Proletera,gde posebno tipujem malog desnog beka
U ovoj sezoni ocekujem najvise od Melega i Malbasica,jer bi trebalo da udju u ritam posle godina neigranja.Ozegovica bi voleo da vidim kao prvog spica uzimajuci u obzir sve kandidate.
Sa stoperom i Ozegom i da svi ostanu,u ovim okolnostima bio bi zadovoljan uz dopunu klinaca iz Proletera,gde posebno tipujem malog desnog beka
- gospodinFKV
Ja sam nacuo nesto, ali bukvalno nacuo, tako da to treba uzeti s velikom rezervom.
Prica se da igraci nisu primili plate vec par meseci, te da je to razlog slabih igara na prolece, a da je jedan od predvodnika tog ''tihog strajka'' bio i Stepanov. E, sad, ponavljam, to je nesto sto sam cuo, rekla-kazala, moze biti istina, a i ne mora, ali da je navodno to bio razlog zasto covek ne igra.
I ako jeste, ja ga ne krivim.
Sto se stopera tice, uopste ne bi trebalo da nam gori. Miletic, Kovacevic, Stepanov + neki omladinac i eto. Sasvim dovoljno. Jedini je problem to sto Stepanov ima zavidnu internacionalnu karijeru i nije igrao u Borcu iz Cacka, pa nema sanse za tim.
Sreca Melegova, pa je pokazao klasu odmah...
Prica se da igraci nisu primili plate vec par meseci, te da je to razlog slabih igara na prolece, a da je jedan od predvodnika tog ''tihog strajka'' bio i Stepanov. E, sad, ponavljam, to je nesto sto sam cuo, rekla-kazala, moze biti istina, a i ne mora, ali da je navodno to bio razlog zasto covek ne igra.
I ako jeste, ja ga ne krivim.
Sto se stopera tice, uopste ne bi trebalo da nam gori. Miletic, Kovacevic, Stepanov + neki omladinac i eto. Sasvim dovoljno. Jedini je problem to sto Stepanov ima zavidnu internacionalnu karijeru i nije igrao u Borcu iz Cacka, pa nema sanse za tim.
Sreca Melegova, pa je pokazao klasu odmah...
-
Momentalno kada je Stepanov dosao u Vosu Lalatovic je rekao da on nece igrati. Veoma proverena informacija. STO? Jednostavno je. Verovatno zna vise od ovog sabana pa mu to nije islo u prilog. Dosta bre vise sa ciganima, iskoreniti taj tumor na ulicama i u timu!
- gospodinFKV
Hahahahaha pa ovi se sprdaju s nama.
http://www.butasport.rs/fudbal/tiago-ga ... vojvodini/
http://www.butasport.rs/fudbal/tiago-ga ... vojvodini/
Nekadašnji ljubimac navijača Slobode iz Užica Tiago Galvao ponuđen je klubu iz Novog Sada, saznaje BUTASPORT.RS.
I meni je jako trula ta prica u vezi Stepanova.
Kao trazi se iskusan stoper, a Stepanova transfer listu?!?
Pa koga vi zajebavate??
Kao trazi se iskusan stoper, a Stepanova transfer listu?!?
Pa koga vi zajebavate??
Pa sta vam je ljudi... Stepanov je olicenje pravog slaninara kojem se ne svidjaju ove malverzacije u klubu i otvoreno se protivi ovome sto se radi. Zato je i nepozeljan.
Ista stvar bi se desila i sa Melegom al su se zajebali u pustili ga da igra i sad nemaju muda da ga sklone jer je pokazao da je najbolji igrac u Vojvodini. Stepanov samo jednu utakmicu da odigra niko ga ne bi mogao skloniti. Kad sam pred zimske pripreme rekao da su mu izmislili povredu neki su me tu napali i rekli da nije istina... Nazalost jeste bila istina. Povreda je bila smesna i nista sto nije moglo da se zaleci za 7 dana.
Ista stvar bi se desila i sa Melegom al su se zajebali u pustili ga da igra i sad nemaju muda da ga sklone jer je pokazao da je najbolji igrac u Vojvodini. Stepanov samo jednu utakmicu da odigra niko ga ne bi mogao skloniti. Kad sam pred zimske pripreme rekao da su mu izmislili povredu neki su me tu napali i rekli da nije istina... Nazalost jeste bila istina. Povreda je bila smesna i nista sto nije moglo da se zaleci za 7 dana.
Kazu trazimo stopera ,spica i levog beka i onda kazu poslali smo ponudi Djuri Zecu koji gle cuda nije nista od toga...Doduse moze igrati nekog laznog spica ali nije to to
- Протомајстор
Мусави тренер је као играч две године провео у иностранству, док их је Степанов одиграо осам! Милан је измислио фудбал за мусавог, а играли су на истој позицији. Какав му он може бити ауторитет?
Нажалост, циган остаје још годину дана - спремајмо се за нови шлепер увезених балвана и за наставак уништења наше омладинске школе.
Наравно, управа је овде кривац бр. 1.
Нажалост, циган остаје још годину дана - спремајмо се за нови шлепер увезених балвана и за наставак уништења наше омладинске школе.
Наравно, управа је овде кривац бр. 1.
Odnos prema Legendama je sramota, ne samo Kluba, već i Grada.
Oni traže stopere, a imaju dva najbolja stopera u Ligi.
Stepanov i Pekarić su Carevi šesnaesteca za našu ,,super" ligu.
Oni traže stopere, a imaju dva najbolja stopera u Ligi.
Stepanov i Pekarić su Carevi šesnaesteca za našu ,,super" ligu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Neizlecivi
Zar Pekaric nije batalio sve zbog ledja? Ovo za Stepija je jedna velika sramota. I ova garnitura u klubu sve češće nekog slaninara pljune u lice, a po naka uriniraju poprilično dugo. Jedina pozitivna stvar u skorije vreme su sezonske. JEDINA.
Takodje ono sto mene interesuje, ali cu saznati... Da li je Lalatovic sposoban da na pravi način u tim uvede tih 4-5klinaca. Nije dosta samo ubaciti ih u igru i pustiti da se pokažu. Da li će na pravi način trpeti njihove greške?
Takodje ono sto mene interesuje, ali cu saznati... Da li je Lalatovic sposoban da na pravi način u tim uvede tih 4-5klinaca. Nije dosta samo ubaciti ih u igru i pustiti da se pokažu. Da li će na pravi način trpeti njihove greške?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Prosto ne znam dal da se radujem ili placem. Nemam nikakvo misljenje o Zecu jer nikad nisam cuo za njega, mozda i nije los a Lalatovic je insistirao na njemu(pa je po tome verovatno los
)... Ali sa druge kad vidim da je neko izabrao Vozdovac ispred Vojvodine....