Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Filipović i Kjeremeh su označeni kao prioriteti za završetak prelaznog roka, a evo šta Radnički Niš ima da kaže na tu temu:

"Lazar Arsić, prošlosezonski vezista Radnika iz Surdulice, i Frensis Kjeremeh, brzonogi krilni igrač Jagodine, pristali su da budu deo Radničkog, postavili svoje uslove, videćemo da li ćemo moći da ispunimo zahteve."
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Odlican tempo u prelaznom roku. Mozda i dovedemo nekog do kraja avgusta :mrgreen:
ŠoneVoša

Post by ŠoneVoša »

Ništa od Kjeremeha i Filipovića

http://www.butasport.rs/fudbal/vojvodin ... u-radniku/

"Na sve sam ja to bio spreman, tako da nisam iznenađen, niti uplašen. Ne plašim se rekacije navijača, Novi Sad je moj grad u koji se uvek vraćam i u kom se najbolje osećam" rekao je Poletanović

http://www.butasport.rs/fudbal/marko-po ... ak-unazad/
srkins

Post by srkins »

Posto ocigledno nema para i znanja da se dovedu neka pojacanje moj predlog je nek se vidi sta ima u Proleteru na te dve pozicije na kojima nam fali igrac i nek se njima popuni .Glupo je ici u sezonu sa dva ipo stopera mada to mozda i ne bude lose mozda je to sansa da Stepanov zaigra .Takodje na bekovima smo jako tanki treba nam barem jedan,ostale pozicije su ok popunjene.
newnowapv

Post by newnowapv »

Sto neko rece, igraci biraju Vozdovac pre Vose... Aj sto biraju Vozdovac, nego i Surdulicu :D
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

srkins wrote:Posto ocigledno nema para i znanja da se dovedu neka pojacanje moj predlog je nek se vidi sta ima u Proleteru na te dve pozicije na kojima nam fali igrac i nek se njima popuni .Glupo je ici u sezonu sa dva ipo stopera mada to mozda i ne bude lose mozda je to sansa da Stepanov zaigra .Takodje na bekovima smo jako tanki treba nam barem jedan,ostale pozicije su ok popunjene.

Gde da zaigra Stepanov kad nije prosao pripreme i vec koliko dugo je van igre? Debili. Neka izdaju saopstenje lepo. Stepanov ne igra zbog toga i toga.
Filipovic je proslu sezonu igrao na mestu stopera. Opet od svega u klubu najnejasnije mi je zasto ta sportska sekcija sa titulom direktora i dalje dobija platu. Terajte se bre u ocin.
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Boze me sacuvaj i sakloni...Toliko!
NESPOSOBNJAKOVICI RETARDIRANI!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Očigledno je da su problemi puno veći od onakvih kakvi se predstavljaju. Promena kursa ka mladim igračima po svemu sudeći nije rezultat vizije, već slavine iz koje nema više šta da kaplje. Možda trenutni dug jeste 1.5-2 miliona, ali budući dug pretpostavljam da je puno puno veći. Jednostavno, igrači nemaju nameru da igraju za obećanja, jer nismo režimski miljenici. Ona predsednikova priča o plasmanu u plej of, ali moguće bez evrope(EDIT: uz 105 izdatih menica) se sad vidi u potpuno novom svetlu. Mogu da potpišem da ćemo sledeće leto slušati priču kako su problemi zapravo veći nego što je očekivano, a za dve-tri godine da je klub na izdisaju zbog prezaduženosti, koju oni nisu mogli regulisati, jer je nasleđena. Iskreno se nadam da grešim, ali sve miriše na to.
srkins

Post by srkins »

Rabba wrote:Očigledno je da su problemi puno veći od onakvih kakvi se predstavljaju. Promena kursa ka mladim igračima po svemu sudeći nije rezultat vizije, već slavine iz koje nema više šta da kaplje. Možda trenutni dug jeste 1.5-2 miliona, ali budući dug pretpostavljam da je puno puno veći. Jednostavno, igrači nemaju nameru da igraju za obećanja, jer nismo režimski miljenici. Ona predsednikova priča o plasmanu u plej of, ali moguće bez evrope(EDIT: uz 105 izdatih menica) se sad vidi u potpuno novom svetlu. Mogu da potpišem da ćemo sledeće leto slušati priču kako su problemi zapravo veći nego što je očekivano, a za dve-tri godine da je klub na izdisaju zbog prezaduženosti, koju oni nisu mogli regulisati, jer je nasleđena. Iskreno se nadam da grešim, ali sve miriše na to.
E kad se saberu sve te menice dolazimo do sume od preko 11 miliona evra :whistler: uz to pola menica nema sumu...Tako da je dug na tim menicama minimum 11 miliona evra e sad da li su sve validne to ne znam ja ih nasao na sajtu NBS i sabrao
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Bice za koju godinu na skupstini crvene zvezde - "mi smo svoj zadatak izvrsili, Vose vise nema"...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
srkins

Post by srkins »

samo da dodam nekom je za nesto izdato 6 menica od po 1.370.000e takodje isto 5 od po 470.000e kad bi se to oduzelo dug bi bio daleko manji ali te menice postoje cak nas jedna od 470.000 trenutno blokira
Назив дужника: FUDBALSKI KLUB VOJVODINA
Матични број: 8079951
Порески број: 101698920
Серијски брoj менице AB3620803 Датум издавања
Износ менице Валута менице
Датум доспећа Издавалац менице Дужник
Врста менице Бланко Редни број 1
Основ издавања Остало Износ из основа 1.370.374,98
Валута основа EUR Датум регистрације 22.06.2015
Назив банке Komercijalna banka A.D.- Beograd Статус меница у Регистру
Авалисти Прикажи cisto da stavim jednu od tih menica i ovde da se vidi
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

http://www.nbs.rs/internet/cirilica/67/rmo.html

Matični broj:

8079951

Išlo je to već na sajtu. Pa ko voli nek izvoli.

Svi naši računi:

http://www.nbs.rs/rir_pn/rir.html.jsp

Matični broj isti
Danilo

Post by Danilo »

Koliko para,toliko muzike.Pa nasi nisu dobili platu 6 meseci a vi pricate o pojacanjima.I neki ocekivali da zbog ljubavi prema Vosi igraci dolaze kod nas ala Poletanovic.... smesno .
Igor Djuric je slobodan mozda bi on mogao da dodje iz ljubavi,na zalasku je karijere
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Danilo wrote:Koliko para,toliko muzike.Pa nasi nisu dobili platu 6 meseci a vi pricate o pojacanjima.I neki ocekivali da zbog ljubavi prema Vosi igraci dolaze kod nas ala Poletanovic.... smesno .
Igor Djuric je slobodan mozda bi on mogao da dodje iz ljubavi,na zalasku je karijere
Prijatelju Murinjo, bez, ali stvarno bez, uvrede, ja mislim da ti nas od prijave na ovaj forum konstanto besomučno zajebavaš... Imaš bipolarni poremećaj ili nešto? Ozbiljno te pitam.
Danilo

Post by Danilo »

Rabba wrote:
Danilo wrote:Koliko para,toliko muzike.Pa nasi nisu dobili platu 6 meseci a vi pricate o pojacanjima.I neki ocekivali da zbog ljubavi prema Vosi igraci dolaze kod nas ala Poletanovic.... smesno .
Prijatelju Murinjo, bez, ali stvarno bez, uvrede, ja mislim da ti nas od prijave na ovaj forum konstanto besomučno zajebavaš... Imaš bipolarni poremećaj ili nešto? Ozbiljno te pitam.
Edit: Opomena pred ban

Administracija
Post Reply