Transferi
Re: Transferi
Poruka za admin
Molim da imate isti kriterijum za sve clanove
Molim da imate isti kriterijum za sve clanove
- Forza Voša
На проби су Миљевић и Мацановић, омладинци Војводине.
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... stankovica
???
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... stankovica
???
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Neizlecivi
Shvatam da su namestili plate od 600-2200€,pa mozda zato ne mozemo da dovedemo neke jace igrace. Samo ne shvatam da li oni ljudi imaju bilo kakav plan? Ako se stedi na platama igraca, koje i ovako ne dobijaju redovno, da li se uradio presek toga ko je potreban u upravi i ko radi svoj posao? Doveli ste ovu saku bolesnih do ivice ludila. Doduse, ima nas koje nikad ništa nece oterati, sto ne znaci da necemo poludeti, a tad ce biti sta ce biti.
Jos uvek nemamo stopera, meni je veoma neozbiljno to da se bilo kakva pojacanja dovode za evropu, kad nam krenu takmicarske utakmice. Imamo dva stopera starija i mislim jos nekog od omladonaca. Puskaric nije stoper. Ajde da nemate para, ali ako dovodite igrace daj jedan rok makar dovedite sve planski, pre priprema. Ne znam... Ne izgleda mi bajno, ali opet ni proslu sezonu nisam verovao ni u sta, pa sam se radovao do avgusta i plej ofa za ulazak u LE. Kad bi opet bilo tako...
Jos uvek nemamo stopera, meni je veoma neozbiljno to da se bilo kakva pojacanja dovode za evropu, kad nam krenu takmicarske utakmice. Imamo dva stopera starija i mislim jos nekog od omladonaca. Puskaric nije stoper. Ajde da nemate para, ali ako dovodite igrace daj jedan rok makar dovedite sve planski, pre priprema. Ne znam... Ne izgleda mi bajno, ali opet ni proslu sezonu nisam verovao ni u sta, pa sam se radovao do avgusta i plej ofa za ulazak u LE. Kad bi opet bilo tako...
To sa platama je najveća glupost. Nema tu nikakve štednje, naprotiv.
U svakom prelaznom roku u poslednjih nekoliko godina dovedeno je makar 4 igrača koji nisu za Vojvodinu. Ajde da je prosečna plata u Vojvodini 1300 evra, ta 4 igrača (koja ničemu ne služe) koštaju klub preko 5000 evra mesečno. Mnogo je korisnije dovesti nekog stranca, koji će praviti razliku na terenu i imati platu 5000 evra.
Hoću da kažem da dzabe ograničenja na iznos plate ako nam sportski direktor dovodi poluigrače od kojih Vojvodina nema nikakve koristi.
Mnogo bolja varijanta je da postoji ograničenje na gomilanje igrača, da se odredi iznos koji je klub u stanju da izdvoji na plate igračima, i da se na osnovu tog iznosa daju ugovori igračima. Pa kad se raskine ugovor sa 3 igrača na koja trener ne računa, neka se dovede jedan igrač koji će imatu njihovu zbirnu platu, a ne 3 nova poluigrača.
U svakom prelaznom roku u poslednjih nekoliko godina dovedeno je makar 4 igrača koji nisu za Vojvodinu. Ajde da je prosečna plata u Vojvodini 1300 evra, ta 4 igrača (koja ničemu ne služe) koštaju klub preko 5000 evra mesečno. Mnogo je korisnije dovesti nekog stranca, koji će praviti razliku na terenu i imati platu 5000 evra.
Hoću da kažem da dzabe ograničenja na iznos plate ako nam sportski direktor dovodi poluigrače od kojih Vojvodina nema nikakve koristi.
Mnogo bolja varijanta je da postoji ograničenje na gomilanje igrača, da se odredi iznos koji je klub u stanju da izdvoji na plate igračima, i da se na osnovu tog iznosa daju ugovori igračima. Pa kad se raskine ugovor sa 3 igrača na koja trener ne računa, neka se dovede jedan igrač koji će imatu njihovu zbirnu platu, a ne 3 nova poluigrača.
- Neizlecivi
Svakako, o tome se i radi. Ok je i ako misle da je ovo pravi put, ali cemu gomilanje onda. Doduse sad ni ne znam da li imamo viska igraca.
Ovde je bilo govora o sistemu plata koji je uvela mislim Rijeka. Plate male, bonusi veliki. Da vidimo kako bi kidali. Ovako jedini motiv koji ima igrac je da se pokaze i da ode preko. To uspeva jednom od 20,ako i toliko. To je sistem koji bi po meni kod nas upalio i imao smisla. E sad, to je sistem... Mene brine to sto neke konkretne vizije nema, menjamo smerove svake godine. Menjamo ciljeve svakog meseca. Dok predsednik najavljuje borbu za plej of i titulu u isto vreme...
Ovde je bilo govora o sistemu plata koji je uvela mislim Rijeka. Plate male, bonusi veliki. Da vidimo kako bi kidali. Ovako jedini motiv koji ima igrac je da se pokaze i da ode preko. To uspeva jednom od 20,ako i toliko. To je sistem koji bi po meni kod nas upalio i imao smisla. E sad, to je sistem... Mene brine to sto neke konkretne vizije nema, menjamo smerove svake godine. Menjamo ciljeve svakog meseca. Dok predsednik najavljuje borbu za plej of i titulu u isto vreme...
Vojvodina nema koristi, al ima sportski direktor. On dovede pet balvana za platu od 1300 evra(recimo), i od svakog uzme 25% od plate mesecno, pa ti vidi. Mozda su plate manje a procenti veci, mozda i obrnuto al sve mi se cini da je takav sistem.N13 wrote: Hoću da kažem da dzabe ograničenja na iznos plate ako nam sportski direktor dovodi poluigrače od kojih Vojvodina nema nikakve koristi.
Nista drugo nema smisla. Ako nista od ovoga nije tacno, onda nas jednostavno zajebavaju. Treceg nema.
-
Ne jasno mi je opet guranje Miletica na beka, pored solidnog Lakicevica, u situaciji kad smo veoma tanki na stoperima. Miletic i Kovacevic moraju biti stoperski tandem, mani se Puske name stoperu.
- gospodinFKV
Kad vec skrtarite na platama, secikese, onda sasecite i vranjesu njegovih 3000e na nekih 1000e i ostale dve ulozite u nekog. 

Inace rece mi sestric koji igra u Bistrici da Igor Djuric tamo trenira 2009 godiste ,tako da je on sada u trenerskim vodama
Treba nam stoper stoper stoper veznjak napadac napadac
- gospodinFKV
Bio bi nam dovoljan jedan stoper, lagano, koji ce nam tri komada. Ni veznjaka nam ne treba, imamo decu nasu.
Jedan stoper i jedan brzonogi napadac, da puni s kontrama. To je to.
Jedan stoper i jedan brzonogi napadac, da puni s kontrama. To je to.
- naseljekolumbija
Jedva docekao.naseljekolumbija wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 67332.html
Jos jedna jajara pokazala pravo lice
U Vosi, niti je bio stoper, niti je bio covek.Ja mu traku nikad ne bih dao (kao i preletanovicu).
Moze sa preletanovicem u zvezdu - prvo na klupu, pa na tribine.Ni u Uralu nece proci bolje.
Vojvodina ce biti najveci klub u kojem je igrao (i to preko veze).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Pa znali smo svi njegovo ''pravo lice''. Nije ovo nikakvo iznenadjenje, samo sto je na vreme ovde dobio packe za ciganisanje. Mislim da je on jedan od poslednjih kome je ''sugerisano'' da ne gazi klub od kojeg hleb dobija.naseljekolumbija wrote:Jos jedna jajara pokazala pravo lice
Zamisli da je pre 4-5 godina Lalatovic dozvolio sebi takve izjave poput ''oprostio sam mu sto navija za partizan'' i sl….ima bre da jedete, pijete, zivite i sanjate Vosu, dokle god od nje zivite, bre!
Ovaj je zbog tog napi*kavanja od strane navijaca i jedva docekao da moze da se ciganise. Ko ga je*e….