Liga Evrope - sezona 2016/17
Re: 1. kolo kvalif. za LE: Bokelj - VOJVODINA 30. jun u 17:3
Ne bih ja ovde ništa menjao 

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Opustite se ljudi, prva takmicarska posle priprema plus pakao od vremena.
Bice vremena da ih kritikujemo, ja se barem nikad nisam libio ali budimo objektivni...
Bice vremena da ih kritikujemo, ja se barem nikad nisam libio ali budimo objektivni...
Bojim se da nece biti vremena da se kritikuju. Kad ispadnu od ovih, cemu onda kritike?
Kad se pogleda nacin na koji smo izborili Evropu,jedno sto se namece je da je Bokelj jaci od Cukarickog i Zvezde

Ово је било баш лоше, Бокељ је требао да прими бар још 2-3 комада, појма немају...а ни наши нису ништа показали. Ваљда ће да се поправе у НС. 

Eto, bacili pare na pripreme u Sloveniji da bi igrali protiv slovenačkih niželigaša i da bi se osećali moćno. To su mogli da urade i protiv okolnih lokalnih klubova, a da ni ne mrdnu iz FC Vujadin Boškov.
I reče Lalat pre koji dan da ćemo se fokusarati na klince iz naše škole, a danas opet gledasmo Mićića, Kovačevića, Jovančića, Ašćerića... koji nisu uradili ništa više što bi bilo koji klinac iz Vošine škole uradio. Naprotiv.
I reče Lalat pre koji dan da ćemo se fokusarati na klince iz naše škole, a danas opet gledasmo Mićića, Kovačevića, Jovančića, Ašćerića... koji nisu uradili ništa više što bi bilo koji klinac iz Vošine škole uradio. Naprotiv.
Brane wrote:Ovo je strasno. Da li sam ja previse gledao EURO u poslednje vreme ali ovo uopste nije isti sport. Pa 5 dodavanja da neko poveze je nemoguce.
Jos ovaj komentator dodaje so na ranu izjavom da gledamo zanimljiv fudbal.
И утакмице на ЕП су страшне

- naseljekolumbija
Evo javio se i ljubitelj tamburaskih veceri na rtv. Koga ti bre branis? Gledanost tog smeca je 0 a svi ga placamo. Tako da nema sta da pricamoBeonic wrote:Kako obozavam kada neko nema pojma, a pljuje. Kakve veze RTV ima kada je na Crnogorcima da obezbede satelitski prenos.
Daleko od toga da u RTV sada nije dosao Vucicev sljam, ali budimo realni ovde nisu krivi ni malo.
- Neizlecivi
Nije ovo greska RTV, nego amaterske RTCG. Sto se toga tice, kakve sve kanale imamo i sta rts od sporta prenosi, meni je rtv jos dobar...
Fudbal? Sta reci... Vreme ekstra tesko, gol nismo videli. Bolji jesmo ali opet tu mnogo toga ne valja. Odbrana nam je ekstra slaba po meni. Meleg opet odskace, tako da cemo videti.
Prosle sezone smo ako se ne varam ovako poceli i protiv MTK prvu tekmu. Bez ideje, bez sanse. Slabo... Nadam se da ce se opet tako nastaviti.
Fudbal? Sta reci... Vreme ekstra tesko, gol nismo videli. Bolji jesmo ali opet tu mnogo toga ne valja. Odbrana nam je ekstra slaba po meni. Meleg opet odskace, tako da cemo videti.
Prosle sezone smo ako se ne varam ovako poceli i protiv MTK prvu tekmu. Bez ideje, bez sanse. Slabo... Nadam se da ce se opet tako nastaviti.
Nisam imao prilike da gledam, mozda i bolje sto nisam, ne mozemo biti zadovoljni bledim izdanjem protiv simpaticnih Crnogoraca ali barem nismo izgubili. Imamo 1:1, u Novom Sadu nam valjda nece dati gol a nadam se da ce se i nasi malo prodrmati do revansa pa da prolazak dalje ne bi trebalo da dolazi u pitanje. I pre ovog meca sam rekao da ce nam nakon onakvih protivnika na pripremama ova prva dva kola kvalifikacija za EL ustvari biti prave pripreme i provera koliko zaista moze ova ekipa. Prva cetvrtina je gotova, i nismo bas blistali, valjda cemo stici i do trece i cetvrte cetvrtine (Stabek za sada 0:0 sa Velsanima), to bi vec trebalo da bude ozbiljan pokazatelj gde smo ove sezone.
Ispadanje od Bokelja ili od 15. tima u sampionatu Norveske (svaka cast i duzno postovanje i jednima i drugima) bi ipak bila bruka u rangu Vaduza.
Ispadanje od Bokelja ili od 15. tima u sampionatu Norveske (svaka cast i duzno postovanje i jednima i drugima) bi ipak bila bruka u rangu Vaduza.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Videlo se da su teške noge, i ne zameram im toliko. Ne možemo očekivati da prva utakmcia u sezonu bude kvalitetno odigrana. Pogotovo ne po onakvom terenu i onakvom vremenu.
Ako onaj stadion ispunjava uslove UEFA, onda na Indeksu može da se igra finale LŠ.
Što se same utakmice tiče, potpuno mi je nejasno da Kordić bude ispred Perića. Kordić je danas korektno obavio posao, ali Perić je pored Melega jedino što imamo, a da vredi nešto. Što se ostalih tiče, igrali su kako sam i očekivao - užasno, ali očekivano za ovo vreme.
Revanš na Karađorđu, učekujem obedljivu pobedu... koliko god da smo loši, Bokelj je još veće smeće... i ne samo Bokelj, već cela crnogorska liga. To pokazuje utakmica od pre par sezone između Honveda i Čelika (13:1 ukupno)... da bi smo posle mi sa pola snage tukli isti taj Honved.
Bilo bi lepo da se solidno popuni stadion sledeće nedelje... mislim da će karte biti jeftine... a i sezonske su povoljnije nego ikada. Ako već igrači ne zaslužuju biti deo Vojvodine, možemo makar mi navijači da popravimo utisak o svemu.
Ako onaj stadion ispunjava uslove UEFA, onda na Indeksu može da se igra finale LŠ.
Što se same utakmice tiče, potpuno mi je nejasno da Kordić bude ispred Perića. Kordić je danas korektno obavio posao, ali Perić je pored Melega jedino što imamo, a da vredi nešto. Što se ostalih tiče, igrali su kako sam i očekivao - užasno, ali očekivano za ovo vreme.
Revanš na Karađorđu, učekujem obedljivu pobedu... koliko god da smo loši, Bokelj je još veće smeće... i ne samo Bokelj, već cela crnogorska liga. To pokazuje utakmica od pre par sezone između Honveda i Čelika (13:1 ukupno)... da bi smo posle mi sa pola snage tukli isti taj Honved.
Bilo bi lepo da se solidno popuni stadion sledeće nedelje... mislim da će karte biti jeftine... a i sezonske su povoljnije nego ikada. Ako već igrači ne zaslužuju biti deo Vojvodine, možemo makar mi navijači da popravimo utisak o svemu.
Utaknica između Honveda i Čelika je bila nameštena. Nije tolika razlika u kvalitetu. Za prvu utaknicu u sezoni je solidno. Po tom terenu i vremenu. Pobeda u Novom Sadu od 3-4 gola razlike i to je to.N13 wrote:Videlo se da su teške noge, i ne zameram im toliko. Ne možemo očekivati da prva utakmcia u sezonu bude kvalitetno odigrana. Pogotovo ne po onakvom terenu i onakvom vremenu.
Vojvodina, jedna jedina!
imal negde izvestaj sa utakmice
Slabo.Vreme,teren..... kako nama tako i njima.Nije opravdanje
Za razliku od recimo navijaca CukarickogN13 wrote:Ne možemo očekivati da prva utakmcia u sezonu bude kvalitetno odigrana.

Prava milina je bilo gledati utakmicu,prava Evropska