Liga Evrope - sezona 2016/17

Locked
Turija

Re: 2. kolo kv. za LE: VOJVODINA-Connah's Quay Nomads, 14. j

Post by Turija »

Ako Zličić igrom i onim pasom u srce šesnaesterca nije izborio mesto startera, umesto Paločevića, Kordić ostane na golu pre Perića, a naš Kovačević (koji je jedini pravi stoper) na klupi, onda u Voši vlada /do sada/ neviđeni protekcionizam i nepravda.
5:0 protiv Bokelja ne sme da nas zavara i povede u euforiju optimizma.Za ozbiljne utakmice fali nam centarfor (odlično bi bilo da se vrati Ožegović), fali nam stoper i treba iskristalisati desnog beka.Pitanje levog beka smo rešili.Ja sam zadovoljan kako igra Antić.
Ostale pozicije su onakve kakve mogu biti u ovom vremenu i trenutku Kluba.Moralo bi mnogo bolje, ali breme prošlosti i sadašnjosti je preteško za bolje izdanje Vojvodine.
Nadam se prolazu u treće kolo kvalifikacija za LE, pa da vidimo jednu dobru evropsku ekipu u Novom Sadu.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Salvador

Post by Salvador »

Baš tako, Paločević pre Zličića i Kordić pre Perića - ili si glup ili imaš neki prljavi razlog pa da radiš takve stvari.
Isto se slažem i za poređenje Malbašić - Stamenić, ovaj prvi se previše forsira a da baš ništa specijalno nije pokazao (ista priča i za Babića),
dok Stamenić ima bolju tehniku, fintu, vrcavost u igri, mislim da je dosta opasniji po boku.
Trener je obećao da će klincima dati punu šansu ove sezone, a sada ispada da će im davati max 20 minuta po tekmi.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Dobro, ne zalecite se... Po meni Babic je dosta tanak u poslednje vreme, tanji i od Malbasica. Zlicic bi trebao dobiti sansu...
Ali odigrali smo dve tekme tek, mislim da je rano za sud o tome. Iskreno se nadam da ce zaista dobiti sansu. Tu smo i mi sa tribina da vrsimo pritisak na gospodina :D
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ne znam, je l' samo mene nervira ta konstantna Lalatova kuknjava kako se nema para. Pa imbecili jedni, dokle god kukate u medijima kako nemate, nudice vam tepsiju ribe za igrace, i vi cete to prihvatati...

Cuti malo, slazi da smo stabilni, odbij par ponuda. Pa nije Bata pokojni bio mutav...uvalio je onog Bosketa Sevilji za onolike pare, eeeej, vi ste Ivanica prodali za skoro duplo manje...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nije Bata uvalio Bosketa Sevilji vec su ga prodale dobre igre za bosansku reprezentaciju. Da su ga ovi gledali u nasem dresu tesko da bi toliko platili, nego mali odigrao dobro 2-3 tekme na velikoj sceni, malo drustvo iz reprezentacije podiglo graju i eto ga.

Sto opet objasnjava zasto u ovoj zemlji prolaz u Ramadaniz... ovaj, reprezentaciju imaju samo igraci blizanaca. Nas klupski fudbal odavno niko vise ne shvata ozbiljno.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

To sve stoji, ali ga sigurno ne bi toliko platili da su znali da je klub u kanalu i da bi prihvatili sta god oni ponude.

Evo, sad kao porucen (verovatno i jeste), stoji tekst u ruznalu kako igraci nisu primili plate mesecima...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ako ima vise od jednog zainteresovanog kluba za igraca, onda je druga prica jer ce klub normalno prihvatiti najvisu ponudu od nekoliko.

Realno svi igraci iz nase lige su pomalo potcenjeni na trzistu, osim igraca blizanaca koji su jako precenjeni. Blizanci jos uvek imaju pozornicu na kojoj mogu da prikazu svoju robu, ostalima (a tu smo i mi) to je uskraceno.

Mi sa statusom koji nasa liga ima i apsolutnom neprolaznoscu u Ramadaniz... ups, reprezentaciju skoro da i nemamo ponuda za nase igrace. Prodali smo Comija prosle godine na osnovu jedne utakmice protiv Sampdorije (u ostalima u Evropi je realno nestao sa terena), a pre njega jos par igraca (SMS, Mijat, Radoja itd) na osnovu nastupa za mladje reprezentativne kategorije gde nas ipak jos ima, jer nisu zatvorene u tolikoj meri kao A-Ramadaniz... ups, reprezentacija, a i vec godinama smo redovno u samom vrhu, sampioni ili drugi, pa nas ne mogu samo tako ignorisati.

Kada bismo imali igraca za koga stigne 3-4-5 medjunarodnih ponuda, onda bi bilo i milionskih transfera. Nama je problem dobiti i jednu ponudu za igraca, pa se prihvata svaka koja stigne bez obzira koliko smesna bila.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Realno, sve preko 3 kola je prebacena norma za nas klub.
Stexman

Post by Stexman »

Nema ponuda za nase igrace jer nemaju gde da ih vide! Zato je bitno po svaku cenu se dokopati lige evrope. To ovi iz uprave moraju da postave kao prioritet.
To i napasti vec jednom jebenu titulu.
Sve dok sebi postavljamo ciljeve koji su dostizni i neuspehom, necemo daleko stici. Sramota je da mi sebi postavimo za cilj plasman u play-off! O tome ne treba ni da se razmatra... Jel nema para? Pa svaka pobeda vam nosi lepe pare u LE a vi igrate nereseno sa nizerazrednim Bokeljem...
Cim podignete sebi ciljeve, i ishodi ce biti veci!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stexman wrote:Nema ponuda za nase igrace jer nemaju gde da ih vide!
Tako je.

Nama su ova 2-3 kola pretkvalifikacija za Euro-takmicenja jedini "izlog" na kome mozemo da ponudimo igrace na prodaju.

Ili to ili preko igara u reprezentativnim selekcijama, gde zbog opste poznate situacije da je A-Ramadaniz... ups, reprezentacija zatvorena za nas klub jedino u obzir dolaze mladje kategorije.

Sto je opet katastrofa, jer to znaci da klinci odlaze vrlo mladi a da nisu cestito ni sezonu sastavili u seniorskom fudbalu.
leka

Post by leka »

Поводом предстојеће утакмице (и незнања где другде објавити), играчи са највише евро наступа у дресу:
27 - Игор ЂУРИЋ
16 - вулићевић
13 - трајковић
13 - прелетановић
12 - Бојан НАСТИЋ
11 - шкулетић
Од постојећих играча, Немања МАКСИМОВИЋ и кукавни ПАЛОЧЕИВИЋ имају по 8 (закључно са сезоном 2015/16).
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

*Novica Maksimovic :)

Mislim da taj rekord Djurica skoro niko nece oboriti. Eventualno ako se Nasta vrati jednog dana, pa odigra par sezona.
leka

Post by leka »

gospodinFKV wrote:*Novica Maksimovic :)

Mislim da taj rekord Djurica skoro niko nece oboriti. Eventualno ako se Nasta vrati jednog dana, pa odigra par sezona.
AJME :cry:
Хтео сам уписати много тога на брзину...куцкао Максимовића, а гледао у Радоју. Прескочио сам Иванића...брука од поста.
Ево исправке:

27 - Игор ЂУРИЋ
16 - вулићевић
13 - трајковић
13 - прелетановић
12 - Бојан НАСТИЋ
12 - Мирко ИВАНИЋ
11 - шкулетић
10 - Немања РАДОЈА
10 - Енвер АЛИВОДИЋ
10 - умару
Rabba
Moderator

Re: 2. kolo kv. za LE: VOJVODINA-Connah's Quay, 14. jul u 20

Post by Rabba »

Za drugu rundu registrovan Bureković, Ćurko ispao sa spiska, najverovatnije zbog povrede.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ultra komsa

Re: 2. kolo kv. za LE: VOJVODINA-Connah's Quay, 14. jul u 20

Post by ultra komsa »

Braco, kolege, prijatelji. U cetvrtak ce biti parola na istoku vezana za jednu humanitarnu akciju. Rec je o rodjenom bratu moje devojke kojem trebaju odredjena sredstva za operaciju u Rusiji. SMS kosta 100 dinara. Treba poslati 165 na 3030. Najaktuelnija je ova tema nadam se da necete zameriti. Voleo bi da sto vise nas, ko je u mogucnosti posalje poruku i budemo humani koliko je to u nasoj moci. Nadam se da ce se sto vise vas odazvati. Hvala u ime porodice Adamovic i hvala u moje ime. Vidimo se u cetvrtak! :cheers:
Locked