1. kolo: Vojvodina-Partizan 0:1

Keva

Post by Keva »

E pa ja sam ovde nov, sad se uclanio.
Prosle godine smo dobili partizan 3 puta, ali danas ce biti neuporedivo teze, partizan je stao na svoje noge, nakupovao se, i one dve utakmice protiv zrinjskog su bile odlicne. Nasi ce morati danas da se dobro potrude.
Navijacemo glasnije nego obicno (ako je to moguce)!
021

Post by 021 »

Razočaran sam. Krivicu za ovaj poraz treba da preuzme isključivo Rajevac. Njegovo vođenje derbi utakmica u 0-0 stilu (samo da ne primimo gol, ako damo slučajno odlično, ako ne, ostaje opet nerešeno) je nedopustivo. Da ne bude zabune, gol nije dao Jovetić, nego je naš izvrsni čuvar mreže, pošto se bacio posle njegovog šuta glavom, a lopta se odbila od prečke, NOGAMA loptu ugurao u gol :shock:. Lerinc jedva može da hoda, a kamoli da igra fudbal. Šarac naravno počinje utakmicu i biva potpuno izgubljen u defanzivi. I tako mi ulazimo u drugo poluvreme bez dva gorepomenuta igrača, sa golom zaostatka, umesto da je to bila početna postava. Taktički smo potpuno pogubljeni, čas Kačar igra ofanzivnog veznog, čas Marković, na kraju Marković prelazi na levu stranu, Tadić na desnu... Tadić i Buač loši, Despotovič loptu nije primio celu utakmicu. Buač definitivno ne treba da igra uz aut liniju, bio bi mnogo korisniji u napadu, to i jeste uvek bila njegova pozicija. Miroslav Milutinović odigrao solidno, ali je imao dva loša centaršuta iz izglednih pozicija. Uvođenje Drakulića bio je pogrešan potez. Na utakmici protiv Srema videlo se da od njega nema 'leba ove godine. Neverovatno je spor, visinu ne koristi jer ne može da skoči, jedino može da odigra na iskustvo, a i to teško. Imamo Aleksića, Smiljanića, po svemu vanserijske igrače, ali opet nema dovoljno volje da se oni ubace u vatru. Suđenje je naravno bilo standardno kada su u pitanju utakmice sa komunjarama... :evil:
Treba izvući pouke iz ove utakmice, jer nije važno što smo izgubili, već kako smo izgubili. Meni se posle svega čini da je Rajevac ipak limitiran trener. Nadam se da grešim, i da neće morati opet da prođu četiri meseca, i 30 igrača da izlaze na teren da bi se došlo do zaključka koji nije trebao ni da bude dovođen u pitanje.
Turija

Post by Turija »

Ne može se dobiti derbi kad terenu imamo dve pijandure (ili bar tako izgledaju) jednog prepotentnog levonogog derana i jednog trojanskog konja.Sve u svemu 4 igrača domaćeg tima manje u igri + partizanski sudija. 0:1 je još i dobar rezultat.
Ako je Rajevac stavio gore pomenute u Prvi tim, bez nečijeg pritiska, onda je on apsolutni krivac za bruku u prvih 45 minuta.Ako nije, onda bi bilo pošteno da krivcu preuzme onaj ko je naložio ovakav sastav.Ne mogu Pop, Kačar, Stošić, Pekarić, Đurić i Despotović igrati protiv 11 partizana.
Leva strana KATASTROFA a izmene se vrše na desnoj (jer za levu i nismo ni imali koga na klupi.Gde su sad ponovo nestali Čotra i Kizito?Posle prelaska Stošića na nju bila je zatvorena strahovita promaja, ali nismo rešili problem do kraja. Jer, Tadić ostaje u igri.I naravno nigde ga nije bilo.Ni napred, ni nazad.
Mnogo mnogo pitanja je otvorila ova utakmica.Jedno je i zašto nema Nastića?Mali Milutinović je bio solidan, ali Nastić sigurno ne bi te centaršuteve poslao iza gola.
Na kraju i NAJOZBILJNIJE PITANJE koje Voša mora hitno rešiti:
Da li su ovoliki Kahrimanovi kiksevi BAŠ SLUČAJNI (danas je čak i zatresao sopstvenu mrežu) :?: :twisted: :twisted: :twisted: .Podvesti takve događaje (i tolike poklonjene bodove bg blizancima) pod nesrećne okolnosti, bilo klasično zatvaranje očiju pred ISTINOM. :oops: Pitam se, po ko zna koji put: ko ima korist od toga :?:
Šta su danas mogli videti silni najavljeni strani menadžeri (jednu kukavičku i trulu Vojvodinu) i kakva će biti ponuđena cena za naše igrače, mogu zamisliti :cry:
Last edited by Turija on Sat Aug 11, 2007 11:10 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Skripali smo danas kao stari djeram.
Kao da smo mi promenuli ceo tim a ne partizan,od propalog i rasprodatog tima napravili su ekstra ekipu,trcanje im je na zavidnom nivou dok su se nasi sudarali po terenu.
Nemamo umetnika,Davidov ne da fali..nego,promaja na njegovom mestu.
Ako ne dovedemo jednog centralnog veznog sto pre(pitanje sta je ostalo na trzistu na kraju prelaznog roka),sa setom cemo se secati finala kupa iz prosle sezone,godinama.

Jedina svetla tacka ceo sever,i pesma koja nije prestajala ni kad smo dobili gol nego iz inata krenula jos jace i bez prestanka!!!
Svima koji su danas pokisli i pocepali grla,svaka cast!!!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

I nema brige vise za dresove..pola bela,pola crvena...
Vec koju sezonu otvaramo porazom,idemo dalje...navikavamo se
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Ono sto sam i sumnjao,sad se i na snimku obistinilo..
Kahrimanu je lopta odskocila na pola metra ispred gol crte i on je nogom zabio u mrezu...
Koja li ti je ovo greska majstore?
Koliko si nas bodova kostao?

Ajde ti lagano,dok ti je vreme...
Turija

Post by Turija »

Stara Garda wrote:I nema brige vise za dresove..pola bela,pola crvena...
Jedino što me je obradovalo na ovoj utakmici.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cause

Post by Cause »

Nastić je dobio na treningu udarac u članak pa pauzira još tri dana.

Partizan nas je nadigrao u svim segmentima igre. Nama da bi parirali protivnicima u narednom periodu fali samo jedan (ja sam za dva) kretaor igre. Kiza, Čotra, Milence,Nastić i Buač bi tada mogli igrati na svojim pozicijama i to bi bila već druga priča.
Većina napada je išla po principu "hitni lopticu u šumicu"(stari dobri Šilja) ili individualni prodori koji su završavali katastrofalnim centaršutevima.
Mislim da i Rajevac zna u kakvom se problemu nalazi ali jednostavno nema igrača za tu poziciju.Uz dužno poštovanje prema sada navedenim ljudima - ne može se očekivati da Kačar, Pop ili Leo preuzmu na sebe mesto organizatora igre jer jednostavno nisu taj tip.
Ako treba biću dosadan do kraja i ponavljati po sto puta. Stvarno nije toliko bitno da li ćemo uspeti nekoga da pobedimo bez igre. I najmanji povetarac može da nas poljulja u ambis. Ako se na vreme izgradi stil i unapred zna realan cilj, onda je sve moguće.

p.s. Nije me toliko briga za poraz koliko uzrok njegovog nastanka.
Last edited by Cause on Sun Aug 12, 2007 1:53 am, edited 2 times in total.
" Dečko je pun zmajova! "
stormer

Post by stormer »

Svaka cast NAVIJACIMA na zaista odlicnom izdanju. Iako je, opet, bilo onih leseva sa strane koji dodju da poziraju i grickaju semenke, navijanje je u nekim momentima bilo fenomalno a tokom cele utakmice odlicno. Mislim da smo bili glasniji od groblja, ali ono sto me je zaista pogodilo je reakcija zapada posle primljenog gola. Taman sam pomislio da su se ljudi opametili i da je zapad konacno postao nas kad ono... nema veze, valjda ce i oni jednog dana skontati za koga treba da navijaju.

Sto se igraca tice mislim da na njih ne vredi trositi reci. Cela ekipa je odigrala ocajno. Ne secam se da smo stvorili i jednu pravu priliku dok je groblje moglo da postigne gol bar jos tri puta. Zaista sramota. Lerinc ocajan, a on je "zamena" za igraca koji nam je prosle sezone bio nosilac igre i od koga je pocinjala skoro svaka akcija. Ako ne dovedemo nekog boljeg na toj poziciji crno ma se pise. Ne smem ni da pomislim da Despot, ne daj Boze, ode u ovom prelaznom roku. Pa tek onda smo propali ako nam onaj nesretni Drakulic bude igrao u napadu. Mislim da bi ljudi iz uprave trebali posle ovog poraza da stave prst na celo i dobro razmisle kakve su nam sanse da sa ovim timom napadnemo titulu, sto se najavljuje u medijima, ali i da se ne izblamiramo u Madridu...
Turija

Post by Turija »

stormer wrote:Svaka cast NAVIJACIMA na zaista odlicnom izdanju. Iako je, opet, bilo onih leseva sa strane koji dodju da poziraju i grickaju semenke, navijanje je u nekim momentima bilo fenomalno a tokom cele utakmice odlicno. Mislim da smo bili glasniji od groblja, ali ono sto me je zaista pogodilo je reakcija zapada posle primljenog gola. Taman sam pomislio da su se ljudi opametili i da je zapad konacno postao nas kad ono... nema veze, valjda ce i oni jednog dana skontati za koga treba da navijaju.

Mislim da bi ljudi iz uprave trebali posle ovog poraza da stave prst na celo i dobro razmisle kakve su nam sanse da sa ovim timom napadnemo titulu, sto se najavljuje u medijima, ali i da se ne izblamiramo u Madridu...
Stromer, malo će ljudi jednog dana, bilo šta, skontati sami.Većina, pogotova navijača blizanaca neće, doklegod mi gubimo utakmice od njih i, doklegod, ne budemo imali Marketing.
Nije marketing kad Bata dvaput KAŽE u novinama, uzećemo Titulu, Kup i neke igrače ,,večitih,,.(i to se još ne desi).Marketing je dosadni SISTEM (pogledaj samo koliko je ljudi ušlo u kredite tipa ,,laki keš,, samo zato što im se nonstop objašnjava kako je to super) koji (pre)okreće vlastito mišljenje i stavove.
S druge strane, Klub mora biti POŠTEN I IZVESTI NA TEREN NAJBOLJE IGRAČE koji su mu na raspolaganju.Može se nekad i na blef, sreću ili prevaru, dobiti partija sa slabim kartama, ali u zbiru NIKADA (ta užasna statistika).
Juče me je zaista bilo sramota događanja na terenu i na zapadnoj tribini.Ne sećam se kada se oko mene nalazilo toliko navijača bg blizanaca.
Morao je juče I UVEK, ulaz na Zapad koštati NAJMANJE 1500, a na Istok 1000.I, to je jedna od odličnih mera zaštite sopstvenih interesa.Možda nepopularna, ali deletvorna.
A, ne da nam se desi da primenimo navedenu tarifu za utakmicu sa Atletikom, kad nam trebaju i ti ,,godišnjaci,,.
Ovi, što vole blizance, neka idu u Beograd na utakmice, pa će videti koliko će ih KOŠTATI zadovoljstvo (a ne da ih mi jednom godišnje, okupljamo , po ceni 3 piva u Beogradu).Njima MORAMO DA UZMEMO BAREM PARE u Novom Sadu (ako već ne uspemo da uzmemo i bodove).
Jučerašnju igru i pojedine igrače, zaista, nemam snage da komentarišem.Ispod, ne Vošinog nivoa, već svakog nivoa.
NIJEDAN NAŠ ŠUT U OKVIR GOLA partizana, ALI SMO ZATO IMALI JEDAN U NAŠU MREŽU :shock: :cry: :oops:
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Nisam ostavljao ni jedan komentar pred ovu utakmicu jer sam se i više nego pribojavao ovakvog ishoda meča. Kada se sve sumira, rezultat i nije toliko loš, ali ono što itekako treba da zabrinjava je igra. Već su neki pre mene konstatovali da imamo par igrača u timu čiji se najbolji učinak ne može meriti sa potrebama kluba, odnosno postavljenog cilja. Neke nove igrače smo videli na delu i mislim da bi blago rečeno moglo da se konstatuje da nisu zadovoljili. Pre svih tu mislim na Šarca, Lerinca i pogotovo Drakulića. Vrednosti ostalih "pojačanja" kluba još nismo ni videli na sceni. Jasno je da nam nedostatak Davidova kvari koncepciju igre, jer nemamo igrača koji bi mogao da ga zameni. Ili možda imamo. Podsetio bih samo da je Vujović naš igrač i da je pozajmljen Napredku iz Kruševca.
Turija wrote:
Stara Garda wrote: I nema brige vise za dresove..pola bela,pola crvena...

Jedino što me je obradovalo na ovoj utakmici.
8)
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bio i ja na utakmici :lol:

I kao i obicno,jos uvek cekam d budem svedok pobedama nad zvezdom ili partizanom,al mi se bas ne da.Cak stavise,nekoliko zadnjih prvenstava sam redovan na prvoj utakmici u NSu i sve smo gubili.
Neverovatno je koliku sam volju juce imao da dodjem na utakmicu,iako sam znao sta me ceka.Posto nisam imao prevoz,cimao sam neke navijace partizana i zvezde da idu na utakmicu i mogu vam reci da je cena ulaznica imala ipak veliki uticaj na dolazak navijaca odavde.Morao sam ici sam. :wink: Da su cene bile za nijansu nize,stanje na zapadnoj tribini bi bilo jos gore po nas.Samo jos da prijavim da sam usao u 17h na zapad i morao sesti u donje redove,jer je vec gore sve bilo popunjeno.Ljudi su se uzeleli fudbala.Sta reci posle onakve utakmice?Mislim da ste vi pre mene sve vec napisali,ali evo kao i uvek nekoliko mojih zapazanja.Sve je juce bilo crno u NSu.Partizanovi igraci u onim crnim trenerkama,neverovatno crni tenovi svih igraca,a i nekih nasih (Leo),crni oblaci iznad stadiona (molio sam boga da se mec prekine,zbog mraka,to nam je bila jedina sansa).... na Vojvodinu me jedino asocirali crveno beli dresovi na terenu i semafor koji je nekako odudarao od svog tog mraka.Normalno,navijaci su posebna prica,oni ne ulaze u ovaj segment analize,jer to je posebna prica.Ipak,moram naglasiti veoma dobro navijanje,posebno zbog nepovoljnog rezultata.Kao sto se pokazalo i protiv maltezana,mi smo ove godine,katatrofa ekipa.Postala je javna tajna kako igrati protiv nas.Ostavis dva igraca u odbrani da cuvaju Despota,jer je on uvek sam u napadu i dvojica su uvek bolj od jednog.Stavis dva igraca u sredinu terenu (vise ti i ne treba,jer Vojvodina nema sredinu) i sve ostalo stavis u napad,jer ti tamo zaista treba visak igraca,jer su Pekaric i Djuric fantasticni.i sa takvom postavkom,moras dobiti Vojvodinu od 100 meceva bar 97 puta.Nazalost :cry: Neverovatno je kako samo postali providna ekipa.koga kriviti za poraz,za ocajnu igru?Da li je Rajevac kriv?Pa neko ko je prvi put dosao na stadion i cuo spikera koji kaze da je Rajevac trener Vojvodine,i pogledom ga trazio kod nase klupe,100% je pomislio da je onaj brka sa naocarima gospodin Rajevac,jer je definitivno on vodio ekipu sa klupe.Znaci,koliko tu zaista ima krivice do Rajevca?Definitivno je napravljen veliki kiks u prelaznom roku.Sami smo sebe pobedili i ovaj put.Leo je jos jednom pokazao zasto je trazio da igra za dz.Izgleda da "decko" zna koliko vredi.Sarac!?Pa za njega se vec zna "kakve" samo utakmice ume da igra.Sta reci o Drakulicu koji nekoliko minuta pred kraj treba da udje i pokusava da preokrene igru i rezultat,kad je svaki sekund bitan,a on kao iskusan igrac stane na aut liniju (za izmene) u dresu sa brojem 32 umesto 9.Neverovatno.Kompozicija tima je ocajna.Kako se na pripremama radilo,videlo se po tome da sem Djurica i Pekarica niko od nasih nije dobio nijedan vazdusni duel.Neverovatno je koliko su igraci partizana spremniji,koliko su brzi,pokretljiviji,koliko im je pas igra tecnija.Realno,juce ni 0:4 ne bi bilo mnogo i nezasluzeno.Mislim da smo imali srece,sto im se odmah na startu povredio onaj igrac sa brojem 10,jer je od samog pocetka imao slobodan prostor ispred sebe,pocepao bi nas.Tosic se ipak slabije snasao na terenu.Cude me i povici nekih na ovim nasim forumima,na sudiju.Mislim da je covek korektno sudio,cak je Popovicu oprostio drugi zuti karton zbog povlacenja za dres (a zna se da je to cist karton),cak i gol partizana koji je ponisten moguce da je cist.iz mog ugla sa tribine cini mi se da je bio ok gol,ali nisam gledao na snimku.I dalje se pljuje po Kahrimanu.... ja licno mislim da srbja u zadnjih 15 godina nema golmana iznad proseka i da nam je apsolutno svejedno ko je na golu.Sve su to veoma slicni golmani i kikseri.Ne trabamo tim graditi na dobrom golmanu,nego na efikasnoj igri.Ako nas tim svaki mec da tri gola,golman na tom mecu ima pravo dva kiksa,zar ne?Racunica je prosta.I uvek se vracam na primer Barteza koji je prosecan ili cak ocajan golman,ali francuzi u to vreme svakome po 5 komada,pa ti vidi.... i ko spominje kikseve Bartheza.kiksira i Kahn,kiksirao je i Smajhel.... definitivno ne mogu da pljujem Kahrimana.Ali mi je recimo cudno,kako da nam igrac stasa Gorana Milosevica ulazi u igru da preokrene rezultat.markovica sam prvi put uziveo video.Kazete da je dobar.videlo se po nekoliko pasova da ima znanja,ali gde bre sa onakvom figurom da parira onim partizanovim atletama.Pa nisu mu dali da dise.zaista nam je vezni red neverovatno zapusten u svakom pogledu.Svaka cast Karacu,Stosicu,Pekaricu,Djuricu,Despotu,Popu na borbenosti i zalaganju.... i posle da kukamo da ih ne treba prodati.... ma koji ce ovde,neka idu neka prave karijere..... ovde to definitivno nece moci.
Image
Turija

Post by Turija »

Vojo, potpuno se slažem, osim da golman u današnjem fudbalu nije bitan, a uglavnom se danas pobeđuje sa 1 ili 2 gola razlike (osim Zrinjski, Maltežani i slični timovi u prvom kolu UEFA takmičenja).
Da Kahriman nije primio te golove u derbijima, mi ih ne bi izgubili. Protiv zvezde 1, protiv partizana 2 i Ti ne bi gledao samo poraze u novosadskim derbijima (moraš priznati nerešeno je ipak bolji rezultat).
Da zvezda nije primila onakav gol protiv Levadije, igrala bi nerešeno, kao i mi u tim izgubljenim utakmicama.Ne pobeđuje se zvezda 3:0 u svakoj sezoni.A, drugo, ima li smisla od jednih igrača tražiti da daju 3 gola, da bi drugi (golman) mogao da primi jedan pacerski.
Vojvodina mora da ima dobrog golmana.To je TRADICIJA, kao što mora da ima dreseve POLA BELA- POLA CRVENA.Neka je on možda i OK dečko, neka brani gde hoće, ali u Vojvodini HVALA (samo nešto nisam ni načuo da ga iko traži.Svi ga hvale, ali za sve je izgleda najbolje da ostane u Voši.Bar nas lako pobeđuju kad im jako treba).
Ne slažem se da Vojvodina 15 godina nije imala golmana, kad i sam znaš ko su i kako su branili pre Kahrimana: Saša Todić, Vlada Avramov, Dragan Žilić...Oni su nam donosili bodove, a ne (ras)prodavali.
Timovi ,,vanzemaljaca,, (Zidan i društvo) prave se 1 ili 2 put u 100 godina i to u velikim i bogatim zemljama, a ne kod nas (kad će zvezda sledeći put sastaviti tim iz 91-NIKAD u sadašnjim uslovima).A, Titule se, ipak, osvajaju svake ili svake 4, odnosno 2 u reprezentativnim selekcijama.Za Titule nije bitan kvalitet sastava, već broj osvojenih bodova.Zato je, u borbi za nju, svaki bod zlatan.A, mi smo juče poklonili 2 partizanu i 1 oduzeli sebi.
KAHRIMANE, VREME JE...
max

Post by max »

Juce smo delovali nemocno ali moj utisak sudeci po ovoj jednoj utakmici i to protiv,mora se priznati,jakog protivnika je da smo bolja i ozbiljnija ekipa od one iz prosle sezone.Svi su razocarani u rezultat i cinjenicu da nismo ni jednom uputili sut u okvir gola pa mozda malo i preteruju sa kritikama mada je moguce da i ja gresim :lol: .Mozda ja imam drugacije vidjenje utakmice zbog toga sto sam citajuci stampu po zavrsetku utakmice stekao utisak da nismo presli polovinu i bio i sam vec razocaran igrom iako nisam ni video desavanja na terenu.Posle kad sam gledao snimak utakmice ja sam video da smo celo drugo poluvreme imali inicijativu i bilo bi sigurno i vise udaraca na gol protivnika da su centarsutevi bili kako treba i malo bolja pas igra pa mi je to mozda dalo povoda da utakmicu dozivim sasvim drugacije.Posebno bi istakao onaj faul sa desne strane i ubacivanje lopte u kazneni gde su nasi igraci majstorski promesali i izbacili celu odbranu Partizana.Nazalost Kacar nije najbolje zahvatio loptu glavom i lopta je otisla pored gola.Partizan je jak kad predje na polovinu protivnika ali kad treba da se brane onda se ne snalaze bas najbolje.Krivicu za los rezultat dodelicu Upravi,Rajevcu i Lerincu.

Uprava je kriva kao prvo sto nam Leo penzioner igra na najvaznijem mestu u timu,zar on nije imao probni perid na Veterniku kao silna potencijalna pojacanja iz Afrike i Brazila?Ako jeste koga je on zadovoljio da mi je znati?Nije nam potreban ni onaj napadac sto je trebao doci na probu,Kizitov zemljak?Kao drugo kriva je sto je tako lako pusten Davidov,nisu dovedena pojacanja vec su dozvolili da nam Lerinc i Sarac budu igraci koji ce da se bore za titulu(da nije tuzno bilo bi smesno).Babalj je odstranjen iz Vojvodine a nas reprezentativni golman je zakucan za gol i bagerom ga ne bi mogao skloniti,sve to vreme Brkic nam sedi na klupi.Igramo pripreme sa petoligaskim klubovima dok drugi za protivnike imaju Napoli,Inter,Atalantu,Porto...Posle nekog seoskog kluba kad nam na megdan izadje prvoligaska ekipa igraci udaraju kao u zid.Vremena za pojacanja jos uvek ima i to je nesto sto se mora dogoditi i to sto pre.

Rajevac,nadam se da je shvatio da ce sa ovakvom taktikom titula ili kup ne moze osvojiti i da se mora menjati.Da smo od samog pocetka krenuli otvorenije i smelije i da smo igru jos na pocetku prebacili koliko je god moguce na polovinu protivnika ubedjen sam da bi rezultat bio povoljniji za nas.Pa juce smo igrali u NS,kuci,na domacem terenu.Ako vec spominjemo titulu onda protiv svakoga moramo igrati domacinski,staviti do znanja protivniku da je gost i da na nasem terenu nema sta da trazi.To nismo ni pokusali da uradimo.Znaci Rajevac je izgubio utakmicu jos dok sudija nije dao znak za pocetak.

Lerinc,ehh,nemogu da nadjem pravu rec koja bi opisala njegovu igru,ma kakvu igru,setanje po terenu i poklanjanje lopti protivniku.Jednu jedinu loptu je prosledio kako treba a sve ostale poklonio protivniku,njih oko desetak!Na takav nacin ne da ne pomaze Vojvodini vec nas samo zakopava i prisiljeni smo da igramo sa jednim igracem manje plus sto njegovim fudbalskim umecem izbaci iz tima i one koji ocekuju dodavanja od njega.Postovanje za neka prosla vremena ali vreme za penziju je njemu bilo vec odavno.Ako vec ima toliku zelju da pomogne Vojvodini onda neka mu nadju neko drugo mesto u klubu,neka ide kod Marica pa nek savetuje decu,za to ce predpostavljam imati dovoljno snage.Samo neka ne ulazi vise u igru!Ipak,moracu i da ga pohvali za jednu stvar.Ipak je ispao posten kad je zahtevao da igra bez da mu se plati.Sramota bi bilo da je drugacije.

Citam i da mnogi zameraju Kahrimanu za primljen gol.Moje misljenje je,ovaj put,da je taj gol cista nesreca.Da je on i nije zahvatio nogom,a vidi se da je mahinalno pokusao skloniti loptu da ne dodje ponovo do Jovetica,isti bi je sutnuo u praan gol.Imao je Kahriman nekoliko dobrih odbrana(jedan na jedan sa Joveticem) a i istrcavanja kod ubacaja u sesnaesterac su mu bila na nivou.Po meni bio jedan od boljih juce.Druga stvar je to sto je navukao gnev navijaca na sebe zbog bezbroj kikseva i smesnih intervencija pa mu se sad svaka sitnica prigovara.Niko mu nije kriv za to pa ce onda morati da prihvati,posto vecina onih koji su gledali utakmicu njega istice kao prvog i glavnog krivca za gol,kritike a smatram da je jedini nacin da izbegne jos vise kritika taj da sto pre pronadje neki klub koji hoce da ga kupi.

Nisam procitao da je neko primetio da je kod izvodjenja kornera sa zapadne strane i na jednoj i na drugoj polovini igrac Partizana,cini mi se da se zove Lazic i Lazetic,svaki put ometao i dekoncetrisao nase igrace,izvodjace kornera.Zasto niko od nasih igraca na to nije odreagovao a za sudiju nije potrebno objasnjavati sto neka desavanja
nije primetio.Sudija je posebna prica,svaki iole sumnjiv faul je sviran ili ne u korist gostujuce ekipe.Nasi igraci su nekoliko puta protestvovali i to podrzavam i smatram da bi to ponekad trebalo biti i malo zesce i praviti veci pritisak na sudiju,dati mu do znanja da znamo da nas krade i da mi to ne prihvatamo.

Na kraju,sudeci po ovoj jednoj utakmici,moje misljenje je da ako dovedemo neko kvalitetnog veznjaka i spica i uz male korekcije u timu i taktici(nemoj neko da kaze da zahtevam previse) ove godine mozemo da postignemo rezultat kao prosle sezone.

Dresovi ponovo belo-crveni :!:

Jos zelim da spomenem da sam blago razocaran sa po meni malim brojem ljudi na stadionu.Moram da spomenem i Kacara.Pred njim je velika buducnost i ja uzivam da gledam kako on igra.Sve,sve najbolje o njemu!
VosaGazi

Post by VosaGazi »

Turija, ja sam bio na Zapadu a navijam za Vojvodinu, i bilo nas je bar 50/50 na toj tribini, nazalost, nismo imali prilike da skacemo kao ovi papani, jer nas mali Jovetic juce ubi. Ne slazem se s tim da se cena karata "ubija" jer secam se utakmice od pre dve tri godine, kad je isto bio pljusak a na tribinama 1.000 gledalaca..bese onomad kad je Vukelja dao gol iz slobodnjaka. Stvarno je jadno na jednoj takvoj utakmici videti tako malo ljudi.

Tako da ne moras da se stidis zapada, jer je na njemu bilo dosta nasih, ali jbg, imali smo samo povoda za nervozu a ne za radovanje.

Partizan, realno, ove godine ima stvarno dobar tim a nasa ekipa mora da se prestroji ako nece da se bori za cetvrto mesto sa banatom i Bezanijom. Za Jovetica, jos jednom, strasan igrac, vredi koliko njihovih 10 ostalih igraca zajedno.
Noooooovi Saaaaad
Locked