Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Pera Centar

Re: Transferi

Post by Pera Centar »

Da li je moguce?
Zar Vojvodina ne moze da nadje boljeg spica?

http://www.butasport.rs/fudbal/zvezda-o ... vojvodine/
Stexman

Post by Stexman »

Sramota je da dovodimo povredjenog igraca. Sramota je da dovodimo igraca koji je izabrao drugi klub pre nas i sad kad je tamo skartiran sad je dobra Vojvodona. A skartiran je sa pravom.
Samo nam jos jedan balvan treba u timu... Kako nas lagano unistavaju.
Ciganima je visak i mi sad moramo njihove gluposti da ispravljamo!? Pa dokle bre vise šurovanje sa ciganima, dokle bre...
ogi
Administrator

Post by ogi »

Pera Centar wrote:Da li je moguce?

Lalatovic vidi Orlandica kao novog Ozegovica. Orlandic je trazio 10.000 mesecno, ali posto mu je pukla zadnja loza nasli su se na 8.000. Ovo u klubu vide kao odlican transfer jer decko obecava i veruju u njegov brz oporavak. Spreman je plan tretmana kod poznate doktorke Marijane u Beogradu. Dobro dosao Pero!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ogi jel se ovo sprdas ili sta? Ne za dobrodošlicu, nego za novac :mrgreen: Zar ne reče predsednik da nam plate idu do 2200?
ogi
Administrator

Post by ogi »

Stigla je finansijska injekcija od novog sponzora i pare se ne zale na takvog rasnog napadaca koji bi trebao da bude kljucan faktor ka plasmanu u LE!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sprda vas lik, sta se lozite. To bi bio krajnje imbecilan potez cak i za ove careve. Kad se prelozite na izvestavanje ovog smecarskog pokusaja portala i treba da vas sprda :mrgreen:
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Mi kad bi ušli u ligu evrope verovatno bi mesto ustupili ciganima,ili bi im dali sve pare za Sikimica.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ne lozim se toliko na vesti bute, nego na upise forumasa... E sad toliko poverenje imam i nas sportski sektor i upravu, da se cak i za ovakve sale mogu upecati :mrgreen:
Karlsson

Post by Karlsson »

Pera Centar wrote:Da li je moguce?

Orlandić je dao 8 golova u ligi za 950 minuta, što je manje od 11 utakmica. Ako to nije dobra napadačka statistika ja ne znam šta je. Sad drugo je to što igra za nekog blizanca.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kad tako prikazes, covek bi pomislio da dovodimo Dijega Forlana iz Mancestera. Nemojmo se zaje*avati, momak je odigrao 6 utakmica prosle sezone u poslednjih 8 kola. Golove je postigao na poslednje tri, kada je vec prakticno sve bilo reseno. I ne mozes odigrane minute spojiti kao da je odigrao cele utakmice. On je tih 950min razvukao na 21 utakmicu u superligi poslednjih sezonu i po. Moze tako covek da ulazi 6x u igru po 10ak minuta i da da 3 gola, pa da kazes da je dao hattrick za sat vremena. :mrgreen:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Imbecilno je bilo kakvo dovođenje isprdaka iz blizanaca. Nikad, ali nikad neću to razumeti... Koji će nam Orlandić? Zbog čega je doveden Kordić? Čemu služi Ašćerić? Zbog čega je on onda plaćen? Šta je sa Ćurkom i Krstevskim? Postoji li ijedan drugi klub, od kojeg bismo mi mogli dovoditi igrače? Dovoljno je videti ko mu je zastupnik, da mi se smuči život... Ceo svet igra fudbal. Zašto se forsiraju dovođenja raspalih umišljenih pederčića?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
мализека

Post by мализека »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 69466.html

Сада је право време да га доведемо. :deal:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Meri izgleda potpisao za nekoga, pojavila se fotka iz fudbalskog saveza Beograda, na kojoj potpisuje.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
lazarr

Post by lazarr »

Rabba wrote:Meri izgleda potpisao za nekoga, pojavila se fotka iz fudbalskog saveza Beograda, na kojoj potpisuje.
Rudar Velenje.
ogi
Administrator

Post by ogi »

Naravno da se sprdam. Dajte ljudi, pa kada je bilo koja vest vezana za neko nase "potencijalno" pojacanje sa tog usranog portala bila tacna? I jos da dovodimo povredjenog igraca? Glupost cista.
Post Reply