Kup UEFA - sezona 2007/08

Locked
Turija

Kup UEFA - sezona 2007/08

Post by Turija »

Samo nas dobara igra i rezultat u Madridu mogu oprati od poraza protiv partizana.U meču sa Atletikom moraju igrati stvarno najbolji, najspremniji i najmotivisaniji.Zato, kao ohrabrujuća najava utakmice može biti izjava Rajevca (ako je istinski odlučio i da je sprovede u delo):

Uz izvlačenje određenih pouka, želim da zaboravimo Partizan i da naše slabo izdanje podvedemo pod to da nam se, eto, dogodio loš dan. Uostalom, sve i da hoćemo, ne možemo drugačije pošto nemamo vremena da se osvrćemo na ono što je prošlo. Sledi nam odlazak u Madrid, gde ćemo, verujem, pružiti mnogo više. Jasno, moramo biti hrabriji i organizovaniji u manevru, pre svega. Samo tako možemo doći do rezultata kojim ćemo biti zadovoljni.

Posle prikazanog fudbala u subotu, čitav Klub ostao je veluki dužnik svojim vernim navijačima.Od meča sa Atletikom, ne može se poželeti bolja prilika za vađenje.
Srećno, hrabro i PAMETNO u Madridu, pa da još tamo napravimo dobru osnovu za veličanstveni revanš u Novom Sadu
.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jedino sto mogu da kazem je - nek nam je Bog u pomoci...
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Momci sa sajta RED FIRM su dosli na odlicnu ideju i da mejlovima zatrpaju RTV u pokusaju da animiraju televiziju oko TV prenosa iz Madrida i dobili su sledeci odgovor...

Gosn. Direktor wrote:Поштовани,

Већ две недеље максимално покушавамо да тај пренос реализујемо на РТВ-у. Права на преношење утакмице су изузетно скупа, али и без обзира на то укључили смо се у ту "игру". Коначно одлуку о томе ћемо имати у току сутрашњег дана. Иако то сада не зависи више од РТВ-а, надам се да ћемо у томе успети на Ваше и наше ВЕЛИКО задовољство.

Хвала Вам на подршци, јер циљ нам и јесте да будемо БЛИЖИ ВАМА!

Срдачно,

Немања Миленковић
директор Телевизије
Радио-телевизија Војводине

Jos da dodam da se u akciju ukljucio i Cika_Toma preko sportskevesti.com

http://www.sportskevesti.net/articles/7 ... nica1.html

SVAKA CAST MOMCI :!: :!: :!:

Vi ste na potezu,RTV!!!

I da pozelim srecan put svim navijacima koji krecu sutra put Madrida!!!!
Turija

Post by Turija »

18 putnika za Madrid:
golmani Kahriman i Brkić, igrači Stošić, Pekarić, Đurić, Šarac, Popović, Kačar, Buač, Tadić, Marković, Despotović, Miroslav i Milan Milutinović, Smiljanić, Aleksić, Drakulić i Trivunović.
Hmm!Promene :?: :?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Buca

Post by Buca »

Se Red Firm foruma.Sport
POKAŽITE SE, JUNACI!

Lale u èetvrtak (22.00) gostuju u Madridu u kvalifikacijama za kup UEFA
Milovan Rajevac: Razmišljam da u vatru bacim kadeta Aleksiæa, oseæam
da bi mogao da odgovori izazovu.

Stošiæ umesto Šarca na levom beku

Madrid – Posle troèasovnog leta, avion JAT se spustio juèe, taèno u 9.36, na pistu madridskog aerodroma Barahas. Ekspediciju Vojvodine, koja veèeras (22.00) sa slavnim Atletikom igra prvu utakmicu drugog kruga kvalifikacija za Kup UEFA, doèekali su predstavnici tog kluba i nekoliko televizijskih ekipa.

- Lep i korektan doèek, baš domaæinski – prokomentarisao je trener lala Milovan Rajevac. – Važnije je, meðutim, šta æe biti veèaras na terenu. Tu neæe biti praštanja.

Iako ne gaji iluzije da u meèu sa jorgandžijama, naroèito na njihovom bunjištu, sme da se upusti u velike eksperimente, odnosno da zna da je šansa njegovog tima u èvrstoj, strpljivoj i odgovornoj igri, trener Vojvodine bi, ipak, mogao da povuèe neke neoèekivane poteze.

- Razmišljam da na poziciji centralnog veznog u vatru bacim kadetskog reprezentativca Aleksiæa. Posle odlaska Davidova i povrede Lerinca, to nam je, objektivno, najproblematiènija pozicija. Odluku æu doneti pred poèetak meèa, ali mi oseæaj govori da bi Aleksiæ, uprkos èinjenici da je tek napunio 16 leta, mogao da odgovori izazovu – najavljuje Rajevac.

S druge strane, više nego blede igre su iz prve postave eliminisale i iskusnog Šarca, pa je izvesno da æe na poziviji levog beka, umesto njega, odigrati Stošiæ, a da æe na desnom biti Miroslav Milutinoviæ.

A da li æe, posle bledog izdanja protiv Partizana, ponovo proraditi i najbolji strelac lala Ranko Despotoviæ, pitanje je od kojeg, u velikoj meri, zavise šanse Vojvodine da veèeras ostvari rezultat koji æe nadu saèuvati do revanša u Novom Sadu, zakazanog za 30. avgust.

- Moramo da odigramo ne sa 100, veæ sa 120 moguænosti, ako želimo povoljan ishod – realan je hitronogi centarfor. – Voleo bih, naravno, da dam gol, ali je mnogo važnije od toga da funkcionišemo kao ekipa i da se na pravi naèin suprotstavimo Madriðanima.

SPEC.

U Radio-televiziji Srbije juèe nisu mogli da potvrde da æe veèeras prenositi utakmicu iz Madrida, mada su ostavili moguænost da danas odluèe da preuzmu signal sa stadiona Visente Kalderon.

KOPAÈKE I PARFEMI

TADIÆ BEZ PRTLjAGA

Po dolasku na madridski aerodrom Barahas konstatovano je da je stigao prtljag svih igraèa osim onog koji pripada Dušanu Tadiæu. Potraga koja je usledila bila je uzaludna.

- U torbi sam imao tri para kopaèki i nešto liènih stvari, pre svega kozmetike – rekao nam je omladinski reprezentativac Srbije. – Na sreæu, ostala oprema mi je kod ekonoma Radivoja Jotanoviæa. Kopaèke æemo nabaviti, pa neæe biti prepreka da izaðem na teren Kalderona.

ULOGA BIVŠEG TRENERA

MARIÆ DEVOJKA ZA SVE

Igrajuæi svojevremeno za Seltu i Kompostelu, bivši trener Vojvodine Zoran Mariæ ostavio je dubok trag, što se najbolje videlo juèe, po sletanju Vojvodine na Barahas. Mariæa su odmah prepoznali okupljeni španski novinari, ali i policajci koji obezbeðuju aerodrom, kao i nekolicina putnika.

Mariæ je, u ime Novosaðana, razgovarao sa predstavnicima Atletika, koji su ih doèekali na aerodromu, za španske kolege prevodio izjave igraèa Vojvodine, pomagao našim novinarima... Ukratko, bio je, ne skidajuæi osmeh sa lica, devojka za sve.

GOSTI IZ BEOGRADA

JANKOVIÆ I BULATOVIÆ

ÈLANOVI EKSPEDICIJE

Pored ekipe i struènog štaba Vojvodine, u Madrid je juèe doputovala i grupa od tridesetak navijaèa, zatim ekipa od desetak novinara, niz poslovnih partnera, kao i dvojica gostiju iz sveta fudbala. To su generalni sekretar Zajednice superligaša Srbije Miodrag-Žuæa Jankoviæ i generalni direktor OFK Beograda Vladimir Bulatoviæ.

LUIS GARSIJA

ÈUO SAM ZA

KAHRIMANA

U Atletiko je stigao ovog leta iz Liverpula, tek je sanirao povredu kolena i, po sopstvenim reèima, još nije, ni fizièki, ni psihièki sasvim spreman, ali æe veèeras zaigrati protiv Vojvodine.

- Mi, naravno, jesmo apsolutni favoriti, ali ne smemo da rizikujemo i konaèno reševanje pitanje plasmana u Kup UEFA ostavimo za meè u Novom Sadu – kaže za klupski sajt Atletika Luis Garsija. – Èuo sam da Vojvodina igra vrlo zatvoreno i da je golman Kahriman, mada vrlo mlad, vrlo smiren i pouzdan, ali ipak verujem u našu pobedu.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
021

Post by 021 »

Pozdravljam odluku Rajevca da izostavi Šarca, a posebno ako da šansu Aleksiću 8). Izgleda da stvarno jeste izvukao pouke posle subotnjeg poraza. Sutra će nam se Atletiko suprotstaviti u sledećem sastavu (izjava njihovog trenera sa zvaničnog sajta Atletika: http://www.clubatleticodemadrid.com/en/ ... sp?id=1543): Leo Franco; Seitaridis, Pablo, Perea, Pernia; Maxi, Maniche, Raul Garcia, Simao; Aguero, Forlan.
Dakle, vrlo ofanzivna formacija. Najveća opasnost će nam pretiti po bokovima, posebno sa desne strane od Maksija. Leo Franko po meni trenutno je najbolji argentinski golman, jako dobro brani penale. Odbrana im je jedna od boljih u Španiji. Pablo i Perea jako dugo igraju zajedno. Pablo je dosta visok i sporiji igrač, ponekad zna da podbaci, i mogao bi da bude naša šansa. Perea je pokretljiv i vrlo spretan, pretpostavljam da će mu zadatak broj 1 biti da zaustavi Despota. Mislim da Đurić i Pekarić mogu da se nose sa Forlanom i Aguerom. Treba obratiti pažnju i da imaju stvarno sjajne izvođače slobodnjaka: Pernia, Simao, Maniche. Uopšte, imaju opasan šut iz daleka... Zna se kako ćemo mi igrati - na kontru, i to je OK. Imamo potencijal za takvu igru, brze Despotovića, Buača i ( nadam se ) Aleksića. Samo da ne primimo gol rano, to bi nas ubilo.

P.S. Šta se dešava sa TV prenosom? Danas sam gledao dnevnik na RTV, i Jergić se javio iz Madrida, pa sam se ponadao da to možda znači da su obezbedili prenos, čim šalju komentatora, ali izgleda nije tako...
Buca

Post by Buca »

021 wrote: Danas sam gledao dnevnik na RTV, i Jergić se javio iz Madrida, pa sam se ponadao da to možda znači da su obezbedili prenos, čim šalju komentatora.
To je za radio prenos.TV prenosa verovatno nece biti iako RTS ima uslova da prenosi :evil:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Srbenda wrote:TV prenosa verovatno nece biti iako RTS ima uslova da prenosi :evil:
Standardno. Djubrad beogradska.
posaljin

Post by posaljin »

Bice utakmica na kanalu Digital+, samo ne znam da li tog kanala ima kod nas.

Lo ponen solo por el Digital +
Copa de la UEFA: Atlético de Madrid - FK Vojvodina
Emisión: jueves 16-08-2007, 22:00 h. - 00:00h. (Directo)
Cause

Post by Cause »

Na RTS-u : Vojvodina igra svoju prvu utakmicu u Madridu. "Ovo je bila poslednja vest".
Važno je da su posvetili više pažnje Bekamu i Viktoriji nego nekom našem klubu koji nije Zvezda ili Partizan.

Izgleda da neće biti prenosa.
" Dečko je pun zmajova! "
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Za današnji duel Vojvodine i Atletika u Španiji, Trivić nudi recept za uspeh.
- Na velikim utakmicama se postaje heroj. Nama je Marko Peričin Kamenjar ovako rekao uoči tog duela: “Da smo mi u ratu bežali pred neprijateljem nikada ne bismo pobedili”. Ni Vojvodina tada nije ustuknula pred Atletikom, pa ne treba to da učine ni ovi momci. Neka veruju u sebe, izgaraju jedan za drugoga 90 minuta i nagrada će doći. A ima još i onih 90 novosadskih minuta. Na kraju, ako treba, neka se ponovi istorija pa makar sudija i danas isterao dvojicu naših igrača, ali da Vojvodina u ukupnom skoru bude bolja. No, ako se i ne prođe, nije sramota izgubiti od Atletika, ali na terenu u obe utakmice svi moraju da pruže maksimum - poručuje Dobrivoje Trivić.
Nemam sta da dodam. Pamet u glavu i srecno momci!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Prenos utakmice na RTV2 od 21.30h
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Stara Garda wrote:Prenos utakmice na RTV2 od 21.30h
Eeee.... ovo je VEST DANA!!!! Napokon se oseca pripadnost RTV nazivu koji nosi!!!Svaka cast!!!Neka nam ovakve vesti predju u tradiciju,kad su RTV i FK Vojvodina u pitanju!

Sto se utakmice tice,ocekujem mnogo vise nego u revansu.Mada,definitivno,kako god odigramo,iz ovakvog meca samo mozemo dobiti,izgubiti nemamo sta!Steta sto Hejzus Hil nije ziv,pa da vidi sta je predsednik :lol:
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

E jebi ga, sta mi nindze iz inostranstva da radimo?? Moram se zadovoljiti prenosom na radiju NS.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Cause

Post by Cause »

Ćuti ! Ko vidi lice nindže umreće u najgorim mukama :D
Ma ovi iz RTS-a su ...da nekažem šta.
" Dečko je pun zmajova! "
Locked