Transferi
- gospodinFKV
Re: Transferi
Nije dobio ugovor zato sto mu je Pavlovic menadzer.
Ja baš i ne vidim da je Antić ništa bolji od njega, Nasta možda nije imao neki centaršut, ali se na svakoj tekmi borio kao lav.
Velika sramota da tako šutnu čoveka koji nam je bio kapiten i odigrao više od 100 utakmica.
Velika sramota da tako šutnu čoveka koji nam je bio kapiten i odigrao više od 100 utakmica.
- gospodinFKV
Momak koji je ridao na poslednjoj utakmici na Karadjordju. Kad smo poslednji put pre njega videla igraca da tako place za Vojvodinom? 

gospodinFKV wrote:Momak koji je ridao na poslednjoj utakmici na Karadjordju. Kad smo poslednji put pre njega videla igraca da tako place za Vojvodinom?
Videces, nadam se uskoro, Kordica, obojici je Vojvodina biti ubedljivi najvecu klub u karijeri
Kup je nas!
Nastic je konacno zaigrao kako treba. Prelezao je decije bolesti i zadnju sezonu je odigrao odlicno.Djisa wrote:Nastic realno nema pojma. Antic je bolji duplo, nemojte biti nerealni.
I taman kad je bio najbolji mi smo ga skartirali.
Antic mora jos mnogo trave da preore da bi bio cak i blizu od Nastica. Realno.
Po kvalitetu identicni, u fazi napada tragikomicni i jedan i drugi, centarsut na nivou patos lige.Stexman wrote:Nastic je konacno zaigrao kako treba. Prelezao je decije bolesti i zadnju sezonu je odigrao odlicno.Djisa wrote:Nastic realno nema pojma. Antic je bolji duplo, nemojte biti nerealni.
I taman kad je bio najbolji mi smo ga skartirali.
Antic mora jos mnogo trave da preore da bi bio cak i blizu od Nastica. Realno.
Ono sto se mora priznati to je da je Nastic slaninar od glave do pete i neko ko je odigrao ako se ne varam 100 meceva za nas.
Kao takav u svako doba dana i noci mora da bude u prednosti u odnosu na igraca koji po kvalitetu ne odskace od njega u ovom slucaju Antic.

-
Samo se ti nadaj, ovog nece ni Miletic iz Mosorina...Djisa wrote: Videces, nadam se uskoro, Kordica, obojici je Vojvodina biti ubedljivi najvecu klub u karijeri
U Obilic vilovacki mozda moze na klupu.

Mislim da bi trebalo da te bude sramota što tako pišeš o Nastiću i što ga stavljaš u isti koš sa Kordićem.Djisa wrote:gospodinFKV wrote:Momak koji je ridao na poslednjoj utakmici na Karadjordju. Kad smo poslednji put pre njega videla igraca da tako place za Vojvodinom?
Videces, nadam se uskoro, Kordica, obojici je Vojvodina biti ubedljivi najvecu klub u karijeri
- gospodinFKV
Slazem se.
Momak je od starta do kraja bio za primer. Profesionalac, van terena niko nikad nista ruzno za njega nije rekao, da ne spominjem to da se nije nasao ''pametan'' da navijacima drzi slovo kao ovaj klovn sto se pravi da je golman. Sto bi rekao moj pokojni deda - najobicniji cirkuzant...
Momak je od starta do kraja bio za primer. Profesionalac, van terena niko nikad nista ruzno za njega nije rekao, da ne spominjem to da se nije nasao ''pametan'' da navijacima drzi slovo kao ovaj klovn sto se pravi da je golman. Sto bi rekao moj pokojni deda - najobicniji cirkuzant...
Mene da bude sramota. Zasto? Jer sam rekao istinu? Nasticevi fudbalski kvaliteti su vise nego skromni, da ne kazem slabi. A sad, sto si ti neobjektivan, to je vec tvoj problem. Mene ne interesuje da li je decko dobar ili ne, vec kakav je fudbaler, ne zovem ga na slavu, nego idem na stadion da gledam Vojvodinu. Takvih kao sto je Nastic ima u svakom timu nase lige, makar jedan. Ovde je moderno zajednicko pljuvanje po igracima i zajednicko branjenje igraca kao po komandi (cast izuzecima). Ja gledam utakmicu I na osnovu toga procenim da li ima ili kvalitet. A to sto ti mislis da imas pravo da solis pamet i da si uvek u pravu, to je ponovo tvoj problem. Jedva sam docekao da ga ne gledam kako ispada, propada, I ne znam sta vec, a vi bi da ga vratite. Isto tako svi napadaju Malbasica, a decko uposte nije los. Ok, slazem se da ima mana (da nema, ne bi ni dosao kod iz Nemacke), ali ima dobre fizicke karakteristike, solidnu tehniku I solidan sut, jedino velika mana mu sto ne dize glavu I centrira napamet, ali realno to je I Alivodic radio, pa smo ga gotivili. Manite se trazenja krstenica igraca I prethodnih klubova. Pa u Zvezdi danas igra vise igraca koji su bili kod nas, nego obrnuto, kapiten im je nase dete I obozavaju ga.borrissey wrote:Mislim da bi trebalo da te bude sramota što tako pišeš o Nastiću i što ga stavljaš u isti koš sa Kordićem.Djisa wrote:gospodinFKV wrote:Momak koji je ridao na poslednjoj utakmici na Karadjordju. Kad smo poslednji put pre njega videla igraca da tako place za Vojvodinom?
Kup je nas!
Realno, sve do jedan igrac u nasoj ligi je vise nego skromnih fudbalskih kvaliteta. Da valjaju, ne bi bili tu. Medju ovim najmladjima jos i moze da se nadje poneko ko ce mozda jednog dana postati fudbaler, ako na vreme pobegne iz ovog mulja i tamo gde ode bude vredno radio, ostalo je sve qrac od ovce, da prostite. Tako da je glupo raspravljati se da li je bolji Nastic ili Malbasic, kad su za moderan fudbal obojica neupotrebljivi panjevi. Sad, SLS je sve samo ne moderan fudbal, rekao bih da to sto se ovde igra samo slucajno lici na fudbalsku igru, i u takvom okruzenju ni Nastic ni Malbasic nisu losi igraci, cak naprotiv. A mi bolje od SLS nemamo, pa nam je i to dobro.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mislim da si me pomešao sa nekim, jer nisam sklon orkestriranom pljuvanju igrača. Pogledaj moje prethodne postove, mene mrzi da kopam. Razlika između mene i tebe je u tome, što je meni važno nešto više od fudbalskih kvaliteta i zato tvrdim da je sramotno tako se zlurado odnositi prema igraču (mislim na Nastića) koji nikada nijednim svojim postupkom nije pljunuo na klub koji ga je othranio. Ako ti misliš da je OK, nemam ništa protiv. Ja i dalje ostajem pri toj tvrdnji. Odjavljujem se.Djisa wrote:....
NK Rudar - NK Kopar 2:0
John Mary 2 komada !!!
A da se sad malo naspominjemo neke uze familije strucnjacima u klubu i ovima sto su rekli da ne zna loptu da sutne.
Od prvog dana tvrdim da je on najbolji napadac u nasoj ligi a koliko je dobio minuta od Lalatovica,Zagorcica i Marica ?
Jebote koji smo mi sabani......oterali ga
John Mary 2 komada !!!
A da se sad malo naspominjemo neke uze familije strucnjacima u klubu i ovima sto su rekli da ne zna loptu da sutne.
Od prvog dana tvrdim da je on najbolji napadac u nasoj ligi a koliko je dobio minuta od Lalatovica,Zagorcica i Marica ?
Jebote koji smo mi sabani......oterali ga

Ali tu su Kordic,Asceric,pa ovaj iz Zvezde ne znam ni kako se preziva,igrao je protiv Dinama...
Sve igraci dosli na inicijativu struke,a centarfora igra Trujic