Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Ultra slanina

Re: Uprava

Post by Ultra slanina »

Nije od juce politika usla u klub.
Danilo

Post by Danilo »

Pa zar neko ima sumnju da je suprotno.Mala ispravka ,brata njegovoga.Sta je alternativa.Ovi su pokazali da ne znaju.Mislite da su firme usle iz ljubavi. Ne, vec zbog posla i egzistencije.Sta im je alternativa. Ali opet pozdravlam jer svi klubovi u ovakvom sistemu mogu opstati samo uz drzavne jasle.Dobro su bar nas odabrali.Da bar imamo nadu i da se svake godine borimo za drugo mesto i par utakmica u Evropi.

Prvo je u narednim godinama kaparisano,al ocekujem da ce nam dati bar 1 kup
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Sad će ovde još ispasti da je Šćepanović apolitičan...
Ništa se novo nije desilo u klubu, već su samo malo više rangirani likovi rešili da isprobaju vođenje kluba.

Inače, onaj klip sa Zbiljićem sam prekinuo čim sam čuo da je cilj sezona 2018/19...Jel u statutu stranke propisano da baš sva obećanja koja se daju treba da se ostvare "za dve godine"?
Io odio Belgrado
Avangarda

Post by Avangarda »

Ne znam nista o tom Zbiljicu i njegovim razlozima za ulazak u klub, ali napisacu nesto sto znam, pa na osnovu toga mozete sabrati dva i dva.

Otac mi za par meseci ide u penziju,a inace ceo radni vek proveo je u Elektrovojvodini koja je otprilike pre godinu dana ugasena i potpuno integrisana u EPS. E sad kad je doslo do svih tih promena et. Juzna Backa ciji je taj Zbiljic sad ponosni vlasnik je izdvojena prvo iz EV, pa i iz EPS-a i privatizovana. Ne bi tu bilo nista cudno, da je to jos jedna iz mora neprofitabilnih i propalih ili polu-propalih firmi kojih drzava zeli da se resi privatizacijom. Et. JB je po recima mog matorog bila izuzetno zdrava i jaka firma u sklopu EV i nije bilo nijednog logicnog ekonomskog i poslovnog razloga da se privatizuje. Ta kompanija danas kao privatna kompanija radi i dalje najvise poslova (skoro sve) za sam EPS to jest. drzavu. To je kao kad bi imao bunar u dvoristu i vadio vodu sam za dz i ti onda resis da ga prodas trecem licu i da kupujes tu istu vodu?! Dakle nema nikakve zdrave logike u privatizaciji, osim ako ne poznajemo nasu lopovsku drzavu i korumpirane politicare. Taj Zbiljic nije mogao nikako to privatizovati bez ogromne pomoci i asistencije nekog iz samog vrha vlasti (citaj SNS-a). Njemu je bukvalno poklonjena jedna izuzetno zdrava i uspesna firma, a on sad kao glumi nekog uspesnog biznismena daje sponzorstva itd. Tako da iz svega ovoga moze se lako zakljuciti da je on politicki covek i da su sva ova sponzorstva i price deo neke mutne politicke igre...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Djisa

Post by Djisa »

Avangarda wrote:Ne znam nista o tom Zbiljicu i njegovim razlozima za ulazak u klub, ali napisacu nesto sto znam, pa na osnovu toga mozete sabrati dva i dva.

Otac mi za par meseci ide u penziju,a inace ceo radni vek proveo je u Elektrovojvodini koja je otprilike pre godinu dana ugasena i potpuno integrisana u EPS. E sad kad je doslo do svih tih promena et. Juzna Backa ciji je taj Zbiljic sad ponosni vlasnik je izdvojena prvo iz EV, pa i iz EPS-a i privatizovana. Ne bi tu bilo nista cudno, da je to jos jedna iz mora neprofitabilnih i propalih ili polu-propalih firmi kojih drzava zeli da se resi privatizacijom. Et. JB je po recima mog matorog bila izuzetno zdrava i jaka firma u sklopu EV i nije bilo nijednog logicnog ekonomskog i poslovnog razloga da se privatizuje. Ta kompanija danas kao privatna kompanija radi i dalje najvise poslova (skoro sve) za sam EPS to jest. drzavu. To je kao kad bi imao bunar u dvoristu i vadio vodu sam za dz i ti onda resis da ga prodas trecem licu i da kupujes tu istu vodu?! Dakle nema nikakve zdrave logike u privatizaciji, osim ako ne poznajemo nasu lopovsku drzavu i korumpirane politicare. Taj Zbiljic nije mogao nikako to privatizovati bez ogromne pomoci i asistencije nekog iz samog vrha vlasti (citaj SNS-a). Njemu je bukvalno poklonjena jedna izuzetno zdrava i uspesna firma, a on sad kao glumi nekog uspesnog biznismena daje sponzorstva itd. Tako da iz svega ovoga moze se lako zakljuciti da je on politicki covek i da su sva ova sponzorstva i price deo neke mutne politicke igre...

To je sve odavno poznato. to je firma SNS, gde kajmak uzima vodjin brat I kompanija, ali danas niko ko nije u vlasti ne daje pare, pa ako vec daju nesto(kojiko god to bilo, dobro doslo), nemojmo sad traziti dlaku u jajetu. Kod nas dugorocne price nece biti jako dugo, ako ikad bude, pa zato prihvatimo sta imamo.
Kup je nas!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jednom smo se vec opekli tako, kada je bilo daj sta das, neka daje pare nije bitno ko je, pa smo prakticno privatizovali klub i pretvorili ga u nasledni feud porodice "kontroverznih biznismena", kako se to vec po PS kaze, jel'te. I sve je bilo OK jedno vreme, jer poverioci nisu smeli da traze pare, spolja gladac a iznutra jadac, pa je delovalo da se napravio neki napredak, no onda je priroda dosla po svoje, Prestolonaslednik nije pokazao ni volju ni znanje da nastavi tamo gde je prerana smrt zaustavila njegovog oca, pa je ostavio klub na milost i nemilost menadzerskim interesnim grupama. I preko noci smo se od (na papiru) "finansijski najstabilnijeg kluba u regionu" nasli u govnima do guse, menice iskacu na sve strane, i svako silji k***c na nas. Evo sada opet isto, kupujemo vreme vezujuci se za stranku na vlasti, opet daj sta das, opet ce se neki dugovi privremeno staviti u fijoku, opet ce se napraviti privid prosperiteta, a kada se vlast jednog dana promeni opet ce izroniti menice i opet cemo biti u govnima do guse...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Marcello

Post by Marcello »

Radoye :lala:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Milan

Post by Milan »

Kada ćemo početi da predstavljamo Vojvodinu na pravi način i negujemo njen identitet??? Dokle, BRE, više plavi dresovi u Evropi, čak i kada ih zbog boja protivnika ne moramo nositi??? Zašto, zbog čega, zbog koga??? Jeb'o vas Kordić...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Stexman

Post by Stexman »

Ne smu nositi crveno-bele ako domacin nosi bele.
Milan

Post by Milan »

To nisam znao. Mogu nekoliko primera navesti iz prethodnih sezona kada smo isto nosili plave, a sigurno nismo morali...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Karlsson

Post by Karlsson »

A kako su dresovi tamnili vremenom. Onda uskoči Trifunović sa svojim svetlim :mrgreen:
nomad

Post by nomad »

Moje skromno mišljenje je, da su plavi(doduše svetlo plavi) dresovi, takođe deo naše istorije i tradicije, tako da ne bi trebalo da stvaramo neke dodatne tenzije zbog toga.
PRVA UTAKMICA, PRVA BOJA DRESA

Medju igračima Vojvodine, kao prvi vodja, isticao se Jovan Ljubojević. Imao je devojku u Kovilju, a pošto Vojvodina nije imala svoje igralište trebalo je pronaći protivnika kod koga bi se išlo u goste, pa je ugovorio utakmicu sa tamošnjim Šajkašem.

Majka jednog od osnivača kluba i igrača Milorada Milićeva sašila je od svetloplavog tekstila prve dresove Vojvodine. Gaćice su bile bele, cipele kako se ko snašao: jedni su imali nove budimpeštanske firme “Kertes”, drugi su igrali u starim, pozajmljenim cipelama. A, kad su se pojavili žuljevi neki su bosi nastavili da jure za loptom.
http://www.fkvojvodina.rs/klub/istorijat/zanimljivosti/
Turija

Post by Turija »

nomad wrote:Moje skromno mišljenje je, da su plavi(doduše svetlo plavi) dresovi, takođe deo naše istorije i tradicije, tako da ne bi trebalo da stvaramo neke dodatne tenzije zbog toga.
PRVA UTAKMICA, PRVA BOJA DRESA

Medju igračima Vojvodine, kao prvi vodja, isticao se Jovan Ljubojević. Imao je devojku u Kovilju, a pošto Vojvodina nije imala svoje igralište trebalo je pronaći protivnika kod koga bi se išlo u goste, pa je ugovorio utakmicu sa tamošnjim Šajkašem.

Majka jednog od osnivača kluba i igrača Milorada Milićeva sašila je od svetloplavog tekstila prve dresove Vojvodine. Gaćice su bile bele, cipele kako se ko snašao: jedni su imali nove budimpeštanske firme “Kertes”, drugi su igrali u starim, pozajmljenim cipelama. A, kad su se pojavili žuljevi neki su bosi nastavili da jure za loptom.
http://www.fkvojvodina.rs/klub/istorijat/zanimljivosti/
Jeste tako, ali dres je tada sasiven od materijala kakvog se naslo u kuci.
Vojvodina je, ipak, tradicionalno vrlo prepoznatljiva u pola belom - pola crvenom dresu, kao i po srusenoj kucici na Stadionu.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
pastoreduci

Post by pastoreduci »

Sad kao boja dresa smetaa, dalekoo bilo
Marcello

Post by Marcello »

pastoreduci wrote:Sad kao boja dresa smetaa, dalekoo bilo
Ma, daleko bilo da smeta.

Nego, kad gledam naš tim na gostovanjima, moram dobro da se potrudim da ih osetim kao svoje, jer, ako ste primetili, naši klubovi, prosto, obožavaju ili plavu ili crvenu kombinaciju. Sa jedne strane- Metalac, Jagodina, Lučani, Smederevo, sad i Bačka, a sa druge - Radnički Niš, Radnički KG, Javor, Napredak, nekada Proleter. Ovo su samo klubovi kojih sam se u momentu setio...čiste varijacije na temu. Užas.

Jbt, kao da je zabranjeno nositi npr. zelenu, žutu i ostale boje...Plus, nebrojeno mnogo preterano dobrih kombinacija.

Kontam, sve je to tradicija, ali izem ti tradiciju. Gledam i naše zapadne komšije (HR), toliko su alergični na crvenu, da su negdašnji crveni Dinamo (V), ne samo prekrstili, nego im metnuli i plave dresove. Njima je cela liga plava (osim RNK Split). Katastrofa!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Post Reply