Mi u Zrenjaninu moramo da pobedimo, isto kao zvezda i partizan kad moraju.Ko nije psihofizički spreman za pobedu, neka ostane u Novom Sadu.Dakle i nerešeno je zabranjena reč.Nema alibija.U nedelju u Karađorđev Park dolazi evropski tim.
RTV, DA LI ĆETE PRENOSITI VOJVOĐANSKI DERBI ILI ĆETE 2 SATA PRE POČETKA MEČA VEĆATI O TOME I SKUPLJATI PARE I SPONZORE.
RABRENOVIĆU, DA LI JE FK VOJVODINA ZAINTERESOVANA ZA PRENOS?
DA LI ZNATE DA VOŠINE UTAKMICE MOGU I DA SE PRENOSE na javnom servisu
Care, care koliko je sati
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
[quote="Turija"]Mi u Zrenjaninu moramo da pobedimo, isto kao zvezda i partizan kad moraju.Ko nije psihofizički spreman za pobedu, neka ostane u Novom Sadu.Dakle i nerešeno je zabranjena reč.Nema alibija.U nedelju u Karađorđev Park dolazi evropski tim.
[/quote]
tako je! nadam se bez lerinca,drakulica i sharulje!!!
na pobedu sa onima spremni na 90min borbe i mi moramo poceti da sklapamo tim gde ce biti imperativ da damo gol vise a ne da su nam puna usta kahrimana i zadnje linije. sve se svodi na despota ali nazalost ni on nije sa alfa kentaure i ne moze bez feed-a i feedback-a resta ofanzivne linije.
nadam se da necu zazaliti posle banata sto sam posle mnogo godina kupio sezonsku kartu.
Posto je ocigledno koliko je vazna utakmica u Zrenjaninu, pozivam sve navijace Vojvodine da zajedno preplavimo Karadjordjev park i podrzimo nase momke u sto vecem broju!
Vecina navijaca ide organizovano, ali, nemojte da vam bude tesko da sednete u kola i povedete jos 2-3 drugara u Zrenjanin! To je, posle Kule, najblize gostovanje, samo 48 kilometara!
Tamo je ulaznica uvek jeftina, tako da se bez problema moze isfinansirati i ulazak na zapadnu tribinu, ko nece u kop, medju Firmu!
SVI ZA ZRENJANIN!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Pretpostavljam da će biti izmena u sastavu i da će se barem 3-4 igrača koji su nastupili u Madridu preseliti na klupu. Ne bih zaista voleo da vidim u igri Šarca, Lerinca i Drakulića.
Ako je istina da je teren kao i prošle godine biće tu dosta problema da se učini nešto više u napadu, ali najbolje da sačekamo nedelju.
Stari šmeker Peca Kurčubić sigurno je odlično pripremio ekipu, tako da treba očekivati čvrstu igru Banaćana sa puno trčanja. Svima je jasno da se sutra nećemo radovati ako u našem sastavu ne bude bilo određenih promena. Mogao bi Rajevac malo da odstupi od uobičajne formacije, valjda mu je sad jasno da odlaskom Davidova ona gubi smisao, pošto adekvatna zamena ne postoji.
На стадиону у Карађорђевом парку у недељу, у 17 часова, почеће утакмица између Баната и новосадске Војводине. На тај начин и зрењанински суперлигаш улази у првенствену трку пошто је прво коло Меридијан супер лиге за сезону 2007/08 „прескочио“ на захтев домаћина, чачанског Борца.
Утакмицу коју са Новосађанима играју у недељу, јер су гости синоћ наступали у Шпанији, против мадридског Атлетика, Милошевић и другови искористиће да освоје прве бодове. За оптимизам уочи дербија, како кажу упућени, Зрењанинци имају два разлога: Умор Новосађана, а још више због успешних припрема за започету првенствену трку.
Петар Курћубић, шеф стручног штаба Баната, подсећа да су његови изабраници овог лета одиграли осам утакмица и добили све осим последње – против ЧСК. Банат је противнику из Челарева супроставио малтене други тим и отуда у клубу није дизао узбуну због пораза.
- У припремном периоду подизали смо форму играча из меча у меч, а јасно, ове утакмице су нам итекако помогле да унапредимо организацију игре. Мислим да линије тима сада много боље функционишу, изјавио је Курћубић скицирајући како ће Банат играти против Новосађана: - Очекујем од својих фудбалера да на сваком делу терена воде праву, рововску битку, да противнику не дозволе ни секунде одмора. Војводини, јасно, препуштамо улогу фаворита али ћемо гледати да искористимо сваку грешку њених играча. Знамо да ће гости бити уморни после повратка из Шпаније али смо и свесни да ће у утакмици са нама покушати да надокнаде оно Што су изгубили у сусрету са Партизаном.
Средином ове недеље, после неуспешних преговора око ангажмана у иностранству, Банату су се прикључили голман Пустињаковић, као и играчи Трнавац из Апатина, те Маринковић и Марковски који у својој играчкој биографији имају и наступе за београдски Партизан. Пре него што је то постало извесно, у Банату су за меч Војводином рачунали на Филиповића, Ступара, Мишковића, Савића, Милошевића, Митровића, Бранковића, Стојаковића, Маркоског, Матића и Петковића.
Претплатна карта за све утакмице нове сезоне Банат продаје по цени од 1500 динара, док ће улазница по мечу коштати 200 (запад), 100 (исток) и 50 динара (југ и север). Школарци ће и даље мечеве Баната моћи да гледају бесплатно.
Mislim da je vreme da Rajevac leti sa klupe!Rezultat sramota za ekipu koja ima "kao" sampionske ambicije,a koliko cujem i igra je bila na zavidnom nivou !