Da dodam da sam gledajući snimak prilično siguran da je Kovačevićev gol čist kao suza,
dodajmo ovome i dva čista zicera i mi smo tri čista gola danas poklonili.
Ima tu još da se poradi, ali ide ovo u dobrom pravcu

Pa mi skoro redovno tako raspistoljeno igramo protiv blizanaca ima tome sad vec ihahaj...NapredBacka wrote:Taktika potpuno iznenadjenje za mene, nisam navikao da neko protiv blizanaca pa makar i crnog toliko pokaze zube i tako agresivno odigra na svaku loptu. Rizikovali ste i dobili.
Sve si rekao.NapredBacka wrote: ludilo u kombinaciji sa vasim ludilom
И мене подсећа и још бих додао да за 10 година колико редовно пратим Вошу, никад нисам имао мања очекивања од сезоне.Junior wrote: Početak ove sezone neodoljivo podseća na početak prošle (dobri rezultati u Evropi, plej of za LE, pobeda nad partizanom uz dobru igru u međuvremenu...). Bojim se samo da se i ne nastavi po prošlosezonskom šablonu - početna euforija zbog Evrope, ispadanje u plej ofu, a onda ponovo dolazak u prvi plan ključnih problema ovog kluba (menadžerski igrači, saradnja sa crvenima itd itd)
A secas li se nasih debata na temu golmana i moje teorije da kada pocepas protivnika i das mu 3 gola da tada mozes komotno imati klovna na goluTurija wrote: Golman nam je najslabija karika i najkriticnija tacka, a i po prirodi pozicije u timu.
Pusku mnogo volim,ali realno pored Novice,Melega i Palocevica on nema sta da trazi u veznom redu.Stexman wrote: Puskaric mora da ide u vezni red, a na stopera Planica.
na pocetku sezone nisam imao poverenja ni u odbranu ni u vezni ni u (sto rece Turija "lazni") napad.Kako rastemo,tako sam totalno miran kada Novica,Meleg i Palocevic imaju loptu jer znam da je na sigurnom. U napadu smo realno sve opasniji,i polako se mi i Babic i Malbasic pocinju ulivati poverenje. U odbrani jos malo skripucka,a svi znamo i zasto... nadam se da ce 6 bodova u sledeca dva kola zategnuti tim maksmalno u svim linijama do AZaStexman wrote: I tako, sto neko rece rastemo... Mozda malo vise kritikujemo ekipu i treba da malo smanjimo pogotovo ako je atmosfera u ekipi dobra.