Liga Evrope - sezona 2016/17

Locked
limanfkv

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by limanfkv »

Hrabro odigrano, sve pohvale.

Ovogodisnje pobede donece nam mnogo dogodine, sa osvojenim bodovima nalazicemo se na granici, a verovatno medju nosiocima u tom zadnjem kolu. Stoga je vec sada potrebno napraviti PLAN za ulazak u LE 2017/18 godine. Upravo zbog toga treba napasti dobar rezultat u Holandiji.

Inace hrabro se uslo u utakmicu, sto je za svaku pohvalu. Samo tako cemo naciniti iskorak u sledecim godinama. Da smo primili jos 2-3 (a mogli smo), opet bih pohvalio pristup. Sasvim solidna igra, ali eto sta da se radi...Ne bih sve svaljivao na kukavnog Kordica, premalo faulova, jedan zuti karton, moralo je agresivnije protiv ovakve ekipe, ali sta da se radi.
0.0625
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Luzerski tim, luzerska taktika, luzerski mentalitet, luzerska igra,...

I jos jedna stvar - Kordic je najveci imbecil u istoriji FKV...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

limanfkv wrote: Ovogodisnje pobede donece nam mnogo dogodine, sa osvojenim bodovima nalazicemo se na granici, a verovatno medju nosiocima u tom zadnjem kolu.
Nosioci u trećem možda, u četvrtom nikako.

Sve je danas došlo na naplatu. Borili su se, nema spora, ali rupa na beku, rupetina na golu i promaja u napadu...nije se moglo bolje. Ostaje žal što večito kad se malo digne atmosfera u gradu...sledi ovakvo spuštanje.
Io odio Belgrado
Junior

Post by Junior »

Kordić nije kriv NI ZA JEDAN GOL večeras. Na stranu sve, nikako ne sme da brani pre Perića, ali danas ništa nije mogao, budimo realni. Čak je imao i vrhunsku refleksu intervenciju kada je mogao pasti komičan autogol.

Odigrali smo, po meni, iznad sopstvenih mogućnosti. Hrabro, kao što smo uvek i želeli. 5 dobrih šansi - nijedan gol. Jebiga. Neće pa neće. Oni nam ni iz čega dali tri gola. Ali dobro, to je valjda zato što oni igraju u holanskoj, a mi u superligi.

Nemam apsolutno ni jednu reč zamerke za bilo koga večeras.

SVAKA ČAST MOMCI!!!

:cheers:
This time next year...
1892

Post by 1892 »

gospodinFKV wrote:Luzerski tim, luzerska taktika, luzerski mentalitet, luzerska igra,...

I jos jedna stvar - Kordic je najveci imbecil u istoriji FKV...

Ne kapiram za šta je Korda konkretno kriv, za samog igrača ispred gola, kontru 2 na 1 ili skinutu paučinu iz perfektnog slobodnjaka. Kovačević je očajno odigrao, i na kraju je jedini pobegao kao pička u svlačionicu i nije došao da pozdravi navijače. Štoperi su nam organizovali igru, vezni red podbacio ali sveukupno rezultat nikako ne oslikava realno stanje na terenu.
Come on you Reds!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Back to SLS. Back to reality.
Baltazar

Post by Baltazar »

Junior wrote:Kordić nije kriv NI ZA JEDAN GOL večeras. Na stranu sve, nikako ne sme da brani pre Perića, ali danas ništa nije mogao, budimo realni. Čak je imao i vrhunsku refleksu intervenciju kada je mogao pasti komičan autogol.

Odigrali smo, po meni, iznad sopstvenih mogućnosti. Hrabro, kao što smo uvek i želeli. 5 dobrih šansi - nijedan gol. Jebiga. Neće pa neće. Oni nam ni iz čega dali tri gola. Ali dobro, to je valjda zato što oni igraju u holanskoj, a mi u superligi.

SVAKA ČAST MOMCI!!!

This time next year...
+1
P.S. Publika je bila sjajna!
Vojvodina, jedna jedina!
Marko93

Post by Marko93 »

Junior wrote:Kordić nije kriv NI ZA JEDAN GOL večeras. Na stranu sve, nikako ne sme da brani pre Perića, ali danas ništa nije mogao, budimo realni. Čak je imao i vrhunsku refleksu intervenciju kada je mogao pasti komičan autogol.

SVAKA ČAST MOMCI!!!

This time next year...
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Uh krenuo bih sa parafraziranjem Aca Srbina Petrovića, mi smo naših 0 golova dali na bazi naše igre, a oni svoja tri na bazi kur**. Neverovatno od kakvih smo jajara izgubili. Ne znam zbog čega je ovde okrivljen Kovačević, po meni je on veoma solidno igrao, muški. Mene su razočarali najkonstantniji do sada Maksa, Antić i Paločević. Zaboraviti ovo, restartovati glavu, skupiti muda, tući ih malo i šta bude bude.
PS Firma odlična!
Turija

Post by Turija »

Molim vas, pogledajte jos jednom golove, a da nije golman Vojvodine u pitanju, sta bi rekli?
Prvi, glavom sa penala i bila mu na ruci, drugi ostao ,,ni na nebu ni na zemlji,, i prosla mu kroz rasirene noge, treci, nije se ni pomakao u uglu u kojem je bio i u koji je usla lopta, sa nekih nepunih 25m.
Ne kazem da je drugi gol mogao braniti, ali toliko je lose izasao, da je prosto smesno za prvoligaskog golmana.
Proletanje u prazno (ili ostanak na gol liniji) na svakom ozbiljnom centarsutu.
Odbranio je jedino ono napucavanje na refleks.Premalo da bi izvukli dobar rezultat, sa ekipom kao sto je AZ.
Ne bih nista vise napisao, osim vratite Perica.
Nijedan igrac na terenu takve golove ne moze nadoknaditi.
Momci su se borili, ali slaba vajda, kad golman ne da svoj doprinos.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Najveći problem današnje utakmice - usrali su se!

Dobro smo krenuli, tačnije AZ je bio pod pritiskom u početku, ali posle su bili mnogo agresivniji. Jednostavno više smo napadali, ali igrači nisu tražili loptu, kao da su svi bili u fazonu "samo ne meni lopta" (osim Melega).

Sa druge strane - nemamo tim za Evropu. Tehnički smo na nivou amaterskog kluba. Jebote, Miletić je jedini igrač koji je uspeo primiti svaku loptu... zvuči neverovatno. Kod ostalih 10 igrača, u 80% situacija izgube na vremenu samo prilikom prijema lopte. A taj kontakt sa loptom je oduvek bio najvažniji. Tu je najveća razlika između nas i Az-a. Njihovi igrači svaku loptu perfektno primili, a u napadu su prijemom lopte čak izbacivali naše odbrambene igrače. Meni je prosto neverovatno da profesionalan fudbaler ne ume da primi loptu.
Takođe realizacija... az od 3 šuta, 3 gola... mi davimo pokušavamo duple pasove na silu, a uzeti u obzir celu sezonu do sada, imamo više promašenih situacija 1na1, nego realizovanih... to je nedopustivo.

Golman... nije mi jasno što publika ćuti na ovo. Nije direktan krivac, ali jbt jako me iritira kad golman kod šuta iz daljine neće ni da se baci... već samo gleda u loptu. Kordiću ovo nije prvi put da pogledom posmatra loptu, al eto prvi put je lopta iša u okvir gola. Pa jbt, dugo putuje, baci se, pa ako ne odbraniš, nema veze, pokušao si. I dajem glavu, ruke i noge da bi onaj prvi gol Perić uspeo spasiti. Ne znam za druge, ali prva sledeća utakmica na Karađorđu ima da prvi vičem "Ti si prvi golman Nikola...".

PS: Seljačinama sa zapada koji su imitirali majmunske krike kad je došlo do onog koškanja ZABRANITI ULAZ NA STADION!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Kordić, Jovančić, Antić, Trujić, Paločević, Lalatović. Šta bih dao da nijednog više nikad ne vidim u klubu...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

N13 wrote: PS: Seljačinama sa zapada koji su imitirali majmunske krike kad je došlo do onog koškanja ZABRANITI ULAZ NA STADION!
Mi smo ućutkali idiote pored nas, ali nažalost tih seljačina je bilo i odviše. Svakakav šljam se skupi na ovakvim utakmicama...
Io odio Belgrado
Marko93

Post by Marko93 »

sto mi reko jedan mudri mislilac i filozof ...JA

Jel smete vaterpola u revansu pi*ke holandske? :greenbutt:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Rabba wrote:Kordić, Jovančić, Antić, Trujić, Paločević, Lalatović. Šta bih dao da nijednog više nikad ne vidim u klubu...
Dragi gospode boze.

Ni trunku mi ne smeta ovaj poraz. Zao mi je, ali nikog iskreno ne krivim ni najmanje. Verovatno su kvalitetniji, pa su pobedili i pored nase sasvim dobre igre u polju. Kordic niti za jedan gol nije krivac, tako da ga ovaj put mozete zaobici, iako bih 100% sansu pre njega dao Pericu. Drago mi je da ovde vidim pozitivne komentare i srce mi bude puno kad dobiju podrsku posle loseg rezultata. Sta ste svi na pocetku leta ocekivali osvajanje Lige Evrope, pa su vas sada razocarali? Spustite se na zemlju i volite klub. Svi igraci koji su trenutno na terenu su davali sve od sebe i sta im jos treba traziti? Hocete nasu decu? Zlicic je dobio pola sata. Po meni ove sezone nista bukvalno ne pokazuje, zato ga i treba lagano uvoditi. Kretanje i agresivnost su mu ocajni vec par utakmica, dok je sa loptom u nogama danas bio solidan.

Nisam se toliko nervirao oko tekme, malo oko sudjenja, ali sve po spisku svakoj jajari koja je stadion napustila pre kraja utakmice. Nemojte ni dolaziti vise nikada :shit: po vama.
Momci, hrabro u revansu! Cuda se desavaju, a sto se tice mene, ni cudo mi ne treba. Treba mi vasa borba za taj grb koji nosite.

P.S. Malbasicu :thankyou:
Locked