Bogme,sinoc u prenosu mi i nije delovalo tako,ali veceras kad pogledah izvestaj na SOSu,pa oni su 3 koplja iznad nas,u svakom segmentu. Dobro smo mi i prosli!!!Baltazar wrote: P.S. A ja ludak mislio da smo imali sreće na žrebu...
Liga Evrope - sezona 2016/17
Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar 0:3 (0:2)

Delovalo je i na stadionu da su bolji od nas mnogo, fizicki cak i desetostruko jaci. Zbog toga smo i izgubili, jer nismo bili dovoljno snazni ni faul da napravimo kako treba. Brzi, jaci, tehnicki nadareniji i jbg,... Nasi su dali maksimum, borili su se, neki su slabije odigrali, ali sve u svemu plej off je ipak runda gde igras sa ekipama koje su daleko iznad tvojih mogucnosti.Voja wrote:Bogme,sinoc u prenosu mi i nije delovalo tako,ali veceras kad pogledah izvestaj na SOSu,pa oni su 3 koplja iznad nas,u svakom segmentu. Dobro smo mi i prosli!!!Baltazar wrote: P.S. A ja ludak mislio da smo imali sreće na žrebu...
PS. I Sampdorija je 3 koplja bila iznad nas, ali su imali Zengu za trenera, i jos smo igrali u trecem kolu kada oni jos nisu bili u ful treningu i plus dobili ih na foru. Da smo sa Sampdorijom igrali u plej ofu dobili bi nas rutinski. To je razlika izmedju trece runde i plej offa.
U revansu ne ocekujem nista, osim da se casnije oprostimo i da probamo da bar ostanemo neporazeni i da damo gol, dva.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Мишљења сам да Лалата никако не треба мењати, без обзира на резултате до краја године. Морамо коначно бар једном тренеру дати шансу да се покаже у једном дужем периоду. Очигледно је да има помака, али и озбиљних (понављаних) грешака. Он је млад тренер и још увек учи и доста греши. Треба га пустити да наредних 6 месеци заврши са селектирањем и уигравањем тима и да видимо шта ће да уради до краја ове фудбалске сезоне. Доста више са тим мењањима тренера и фудбалера, Воши је потребан континуитет и уиграност не само тима, већ и тренера са играчима. Стварање тима је дуг и мукотрпан посао који траје неколико година, чак и тамо где пливају у лови, а Воша нажалост не припада том кругу клубова. 

Slazem se da Lalata ne treba menjati, sada je steta vec ucinjena i promena trenera nece sustinski nista tu da popravi, ali verujem da ipak nece ostati na klupi mozda ni do zimske pauze. Jer, iako se u nasem fudbalu treneri najmanje pitaju, uglavnom oni budu zrtvovani kada ekipi ne ide i kada treba napraviti predstavu da se kao nesto menja. Tako je bilo i kod nas, vec dugi niz godina unazad, bicu prijatno iznenadjen ako ovaj put ne bude opet tako.мализека wrote:Мишљења сам да Лалата никако не треба мењати, без обзира на резултате до краја године. Морамо коначно бар једном тренеру дати шансу да се покаже у једном дужем периоду. Очигледно је да има помака, али и озбиљних (понављаних) грешака. Он је млад тренер и још увек учи и доста греши. Треба га пустити да наредних 6 месеци заврши са селектирањем и уигравањем тима и да видимо шта ће да уради до краја ове фудбалске сезоне. Доста више са тим мењањима тренера и фудбалера, Воши је потребан континуитет и уиграност не само тима, већ и тренера са играчима. Стварање тима је дуг и мукотрпан посао који траје неколико година, чак и тамо где пливају у лови, а Воша нажалост не припада том кругу клубова.
Sto se Lalata tice, nadam se da je iz svega ovoga izvukao odredjene pouke (mada sumnjam, sudeci po izjavama nakon utakmice), jer onda jos ima nade i za njega i za nas. Ako bude tvrdoglavo nastavio da tera po svome dogodine nas ceka sve isto ovako...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Minja, ko je ovo izjavio ili napisao, tkzv Saopstenje?
Inace, iskreno ja nista ne razumem u vezi tog sponzorstva (osim reklame na SOS kanalu).Ko tu koga reklamira i sponzorise, Vojvodina njih ili oni Vojvodinu?
Trener kaze da nema para, da Klub dovodi igrace bez angazmana, vec samo za platu od 1000-2000 evra.
Doveli smo, od pojacanja, jedino Planica i on nije ni igrao, Knezevica onomad, ali nije imao pravo da igra i nikog vise za utakmicu mozda i decenije? I onda se zahvaljuje upravi (sami sebi, koliko ja kontam), Strucnom stabu i igracima.Na cemu? Realno, ubedljivom porazu?
Navijaci, izgleda nisu morali ni dolaziti na utakmicu i maksimalno popuniti tribine, posto su nebitni u svemu tome, time i zaboravljeni u Saopstenju.
Sve u svemu, osim price (za sada) se ne vidi nikakav znacajan pomak u vezi Vose?Ili to sa tribina tako izgleda?
Inace, iskreno ja nista ne razumem u vezi tog sponzorstva (osim reklame na SOS kanalu).Ko tu koga reklamira i sponzorise, Vojvodina njih ili oni Vojvodinu?
Trener kaze da nema para, da Klub dovodi igrace bez angazmana, vec samo za platu od 1000-2000 evra.
Doveli smo, od pojacanja, jedino Planica i on nije ni igrao, Knezevica onomad, ali nije imao pravo da igra i nikog vise za utakmicu mozda i decenije? I onda se zahvaljuje upravi (sami sebi, koliko ja kontam), Strucnom stabu i igracima.Na cemu? Realno, ubedljivom porazu?
Navijaci, izgleda nisu morali ni dolaziti na utakmicu i maksimalno popuniti tribine, posto su nebitni u svemu tome, time i zaboravljeni u Saopstenju.
Sve u svemu, osim price (za sada) se ne vidi nikakav znacajan pomak u vezi Vose?Ili to sa tribina tako izgleda?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Red Marquis
- Moderator
@Turija
http://www.fkvojvodina.rs/2016/08/zbilj ... ovog-sada/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvojvodina.rs/2016/08/zbilj ... ovog-sada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Io odio Belgrado
Re: 4. kolo kv. za LE: AZ Alkmaar - Vojvodina, 25.08. u 20h
Nikako se ne smemo predati.Moramo ici po gol u prvih 20 minuta,ako to uspemo,AZ nece imati lagan prolazak u sledecu rundu.Nema predaje,sto kaze Lalatovic moramo verovati!!!

Pa spominjao je neko da ako hocemo u LE da moramo napraviti iznenadjenje. Eto taman prilike!
Ja bih bio zadovoljan i minimalnom pobedom ako vec ne mozemo dalje. Previsok poraz smo pretrpeli kuci. Jednostavno je nerealan rezultat.
Ja bih bio zadovoljan i minimalnom pobedom ako vec ne mozemo dalje. Previsok poraz smo pretrpeli kuci. Jednostavno je nerealan rezultat.
- gospodinFKV
Alkmar dobio Utreht 2:1 u gostima. Bice tesko, na granici s nemogucim, ali je bitno da Lalatovic igracima usadi da mogu da ih pregaze kao plitak potok tamo, bez obzira sto je to netacno. Ovakve utakmice se dobijaju mu*ima. Onih prvih pola sata smo tako igrali i mogli smo nesto da uradimo. Ako tako pocnemo i u Holandiji, rani pogodak moze dosta toga da zakomplikuje AZ-u. 

Ne ocekujem da prodjemo ali ocekujem da igramo kao da nista nije reseno.
Hocu da vidim mu*a i da pokazu da im je stalo da igrajuci protiv kvaliteta koji je objektivno iznad nase lige imaju zelju da rastu i kao pojedinci i kao tim.
Bolji igrac mozes postati samo ukolio igras protiv boljeg od sebe!
Hocu da vidim mu*a i da pokazu da im je stalo da igrajuci protiv kvaliteta koji je objektivno iznad nase lige imaju zelju da rastu i kao pojedinci i kao tim.
Bolji igrac mozes postati samo ukolio igras protiv boljeg od sebe!

-
Taj isti AZ je sezonu pre, od istog tog Utrehta popio 6 komada. A u drugom susretu 3. Od Herenvena 5 komada, Fejnorda 4, od gomile klubova po 3 ili više.
Što neko već reče, s mu.ima na mestu, sve je moguće.
Što neko već reče, s mu.ima na mestu, sve je moguće.
Ljudi jel ima neko info oko karata za nas sto cemo da se iscimamo do Alkmara?
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
- Grof Žekula
- Administrator
http://www.az.nl/wedstrijden/wedstrijd/ ... inanovisad" onclick="window.open(this.href);return false;Qr0nJa wrote:Ljudi jel ima neko info oko karata za nas sto cemo da se iscimamo do Alkmara?
Voleo bih da odigramo suprotno reprezentaciji Srbije protiv USA u basketu sinoc!
POŠTO OBRAZ ???!!!
- churguzijanac
Steta sto nije ostalo na 0-2 u NS, ipak je to najopasniji rezultat
Salu na stranu, mi mnogo bolje igramo u gostima, tako da ocekujem mnogo bolju utakmicu sa nase strane.Ako nas malo i bog pogleda, mozda nam sanse porastu u Holandiji!