Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ogi
Administrator

Post by ogi »

balkaniyum

Posted: Tue Aug 28, 2007 9:42 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

imamo informaciju da je tv vojvodina jos uvek u pregovorima sto se tice prenosa ove utakmice. ako prenosa bude, svakako cemo se ukljuciti.

srdacan pozdrav,
balkaniyum.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Dejan

Post by Dejan »

Crna Gora je izvor fudbalskih talenata, a beogradski partizan ozbiljno je "zagrizao" za tandem iz Zete Slavena Stjepanovića i Marka Ćetkovića.

Prema saznanjima podgoričkih "Vijesti", partizan i Zeta počeli su u ponedeljak pregovore nakon što su
funkcioneri crno-belih Ivan Tomić i Gordan Petrić uživo posmatrali igrače crnogorskog šampiona u derbiju protiv Budućnosti.

Opcija da Stjepanović i Ćetković dodju u partizan vrlo je realna, pogotovo što se u pregovore uključio i Predrag Mijatović, nekadašnja vedeta Partiana, koji ima odličnu saradnju sa čelnikom Zete Rajom Božovićem, inače velikim partizanovcem.

Problem bi, navode "Vijesti" moglo da predstavlja obeštećenje, pošto partizan sigurno neće izdvojiti basnoslovnu sumu za igrače iz crnogorske lige, bez obzira na njihove vrednosti. Obeštećenje će, zbog toga, verovatno da bude "simbolično" (izmedju 200 i 300 hiljada evra), s tim što bi Zeti pripao odredjeni procenat od narednih transfera.

Osim partizana i OFK Beograd je zainteresovan za najbolje fudbalere Zete, a u pregovore se uključio predsednik Fudbalskog saveza Srbije i neformalni gazda "romantičara" Zvezdan Terzić, pišu "Vijesti".

Moguće je da će se za Stjepanovića i Tumbasevića ponovo otvoriti kombinacija za Dnjepar (njih dvojica su početkom jula bili na probi u ukrajinskom klubu i zadovoljili), a moguće je i da Mijatović, svojim sposobnostima i autoritetom, do petka izvuče neki kec iz rukava... A, možda se opet aktivira priča, koja je bila aktuelna uoči januarskog prelaznog roka, da će Ćetković i Stjepanović u paketu otići na usavršavanje u B tim Reala...
Mondo...

Nadam se da ce sada Bata pokazati svoju snagu :idea:
Buca

Post by Buca »

Ajaaaaaaoooooooooooo umirem od neizvesnosti oko dolazaka Djurovskog,Stjepanovica i Cetkovica jer zna neko nesto vise?
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Anonimus

Post by Anonimus »

Djurovski je 99% nas. Sto se ove dvojice iz Zete tice,zainteresovan je i partizan,pa cemo videti...
STOP MAFIJI!!!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Djurovski je 100% Vosin, a za Stjepanovica cemo jos videti...Nije bitna toliko ni ponuda, nego ono sto ce reci Radojica Bozovic.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Voja wrote:Mislim,bez obzira koliko je Djurovski dobar ili los,mi dobismo igraca koji recimo ima pedigre,koji je bio zvezda prelaznog roka u nasoj zemlji.... to je vec potez za svaku pohvalu.steta samo sto to ranije nije odradjeno,verovatno ni rezultati ne bi bili ovako oacjni.Nadajmo se,da se nece na ovome zavrsiti.Lep poklon i za mene,kome je bas danas rodjendan!!! :lol:
Image
slanina

Post by slanina »

Da li je Vojvodina pronašla rešenje za bolnu tačku organizatora igre dovođenjem Maria Đurovskog, pokazaće predstojeći mečevi. Tek, simpatični sin nekadašnjeg kontroverznog asa najvećih srpskih klubova Crvene zvezde i Partizana - Milka Đurovskog, potpisao je četvorogodišnji ugovor s novosadskim superligašem.

- Dobili smo pojačanje koje smo želeli - istakao je generalni direktor Vojvodine Cvetko Riđošić, dok su sevali blicevi u pres sali FC “Vujadin Boškov”. - Đurovski je igrač po našem ukusu, a uslovi pod kojim je kod nas došao iz Bežanije neka ostanu poslovna tajna. Ono što mogu da kažem je to da će, kada Đurovski bude iz Vojvodine otišao u inostranstvo, Bežaniji pripasti 20 procenata od inkasiranog obeštećenja.

Vidno zadovoljan što je postao igrač, kako je sam rekao - velikog kluba, Đurovski je nastavio:
- Srećan sam što sam došao u Vojvodinu. Učinio sam to jer sam gladan trofeja i verujem da već ove sezone možemo da se domognemo bar jednog. Hvala predsedniku Ratku Butoroviću i šefu stručnog štaba Milovanu Rajevcu što su verovali u mene i najzaslužniji su što sam potpisao za crveno-bele. Hvala i rukovodstvu Bežanije što mi je omogućilo da karijeru nastavim u Novom Sadu - naglasio je Đurovski, koji nije želeo da se vraća na nesporazum s trenerom Miloljubom Ostojićem koji ga je početkom sezone eliminisao iz takmičarskog pogona Bežanije.

Brazilci na probi

Prema rečima generalnog direktora Cvetka Riđošića, s dolaskom Đurovskog ne završava se spisak pojačanja. U Vojvodini su trenutno trojica Brazilaca na probi, a reč je o centarforu Aleksandru Joakimu Dakolu (21), veznom igraču Mišelu Bigelu Šeku (22) i štoperu Tiagu Žozeu Ameidi Gonzaovisu (23).

- Dakol ima italijansko državljanstvo, a igrao je za Olimpijakos koji ga je s 18 godina doveo iz Brazila. Verujem da može da bude pravo pojačanje za Novosađane - izjavio je nekadašnji prvotimac Vojvodine Boris Vasković, koji se posle okončanja igračke karijere u Smederevu otisnuo u menadžerske vode i sada skautira za jednu švajcarsku agenciju.
Upravo je Vasković trasirao put golmanu Babalju u mađarski Zalaegersag. S. S.

Đurovski je rođen 11. decembra 1985. godine, a rekao je da je prošao selekcije u mlađim kategorijama Crvene zvezde, da bi potom po šest meseci proveo u Mladenovcu i Sopotu. Prethodne tri godine igrao je za Bežaniju u kojoj je mahom bio starter i postigao 25 golova. Pravo igranja za Vojvodinu Đurovski stiče već u nedelju u prvenstvenom meču s Napretkom u Kruševcu.

S. Savić
Foto: S. Nikolić

NA UTAKMICI VOJVODINA–ATLETIKO
Policija snima navijače

Novosadska policija upozorila je navijače da će sutra, pre, za vreme i posle utakmice Kupa UEFA, Vojvodina-Atletiko Madrid, preduzeti sve zakonske mere kako bi zaštitila bezbednost građana. Kako se navodi u saopštenju, policija će snimati i prilazne pravce i sam stadion.

- Mole se navijači, kao i svi građani, da svojim postupcima i ponašanjem doprinesu održavanju stabilnog javnog reda i mira - piše u saopštenju.

Atletiko stiže

Fudbaleri madridskog Atletika danas stižu u Novi Sad. Crveno-beli s “Visente Kalderona” trebalo bi da budu u hotelu “Park” u 14 časova, a nepuna tri sata kasnije treniraće na stadionu “Karađorđe”, na kom će se sutra od 16.3 sati odigrati revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu UEFA.

Dn uoči polaska za Novi Sad posle popodnevnog treninga pred španske novinare izašao je Brazilac Kleber Santana. Ofanzivni igrač sredine terena bio je pun samopouzdanja i nastojao je da realno proceni šanse svog tima u meču s Vojvodinom.
- Pre svega srećan sam što će novosadski meč biti moj prvi zvanični susret u dresu Atletika. Nadam se da će sve proteći u najboljem redu i da će moj debi Atletiku doneti plasman u prvo kolo Kupa UEFA. Ovo nisu laki mečevi, bez obzira na našu ubedljivu pobedu u Madridu. Vojvodina je slabija od nas, ali to ne mora ništa da znači ukoliko snagu ne potvrdimo na terenu. Imamo lepu prednost i uz hladne glave u sutrašnjoj utakmici možemo da ostvarimo još jedan dobar rezultat, a to je sve što je Atletiku u revanšu potrebno - izjavio je Kleber Santana, koji je stresno posmatrao meč svojih drugova u duelu s gradskim rivalom Realom, konstatujući da je Atletiko u toj utakmici bio bolji nego što je krajnji rezultat (2:1 za kraljevski klub) glasio. S. S.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Evo i ja da se oglasim. Mislim da smo dolaskom Djurovskog dobili ono sto smo i trazili. David je naravno,neprevazidjen,ali mislim da ni Mario nije los igrac. Svakako smo dobili na ubojnosti. Stjepanovic i Cetkovic su trenutno nemoguca misija,ali mislim da bi iz zete valjalo obratiti paznju na Radulovica koji igra na mestu stopera i na Janka tumbasevica,kapitena,on je igrac tipa popovica i kacara ali sa mnogo ofanzivnijim karakteristikama.
Jesmo lose krenuli ali mislim da sa ovim timom mozemo mnogo. Sto se kaze da se drugima tresu gace! :lol:

Kahriman
(Brkic)

Stosic Djuric Pekaric Kizito

Kacar Popovic

Lerinc Tadic
(Buac,Aleksic) (Smiljanic)
Djurovski
(Trivunovic)

Despotovic

Ocekujem da se jos bolje uigramo i verujem u to da je samo pitanje kada ce sve funkcionisati kako zelimo. Ono sto zameram Rajevcu jeste sto smo se dosta igrali "pickonja" i sto sada moramo punim mudima napred. Da gazimo svakog. Ne znam kakvi su brazilci ,ali se nadam da nam mogu biti od koristi.
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Dejan

Post by Dejan »

Aleksandre Joaquim D'Acol (21) je rodjen u Ribeirao Preto.U Brazilu je nastupao za Comercial, EC Bahiu i Ponte Pretu...Posle odlaska u Olympiakos bio je na pozajmici u Kerkyura(Grcka)...Visok je 186cm, ima 75 kg i mislim da bi mogao da bude pojacanje u napadu!Ime koje nosi na dresu je D'Acol...
021

Post by 021 »

Sve mi se čini da ćemo posle utakmice sa Atletikom (ne)očekivano ostati bez nekih igrača...
:)

Post by :) »

Dejan wrote:...Visok je 186cm, ima 75kg...
Jel bi mogli mi da dovedemo nekog uhranjenijeg crnca???
Djumi

Post by Djumi »

:) wrote:
Dejan wrote:...Visok je 186cm, ima 75kg...
Jel bi mogli mi da dovedemo nekog uhranjenijeg crnca???
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
:)

Post by :) »

Djumi pa i sami znate kako izgleda prosecan fudbaler u nasoj ligi, ko pubertetlija, neko je kad smo igrali sa partizanom rekao da nasi nista nisu mogli protiv njihovih atleta i to je istina, ja fudbalere zamisljam drugacije od ovih sa nasih stadiona.
nboya
Administrator

Post by nboya »

Kako pise Sport, dobismo 'pojacanje'.
Iz Partizana na pozajmicu stize Mladen Lazarevic.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Djumi

Post by Djumi »

nboya wrote:Kako pise Sport, dobismo 'pojacanje'.
Iz Partizana na pozajmicu stize Mladen Lazarevic.
Jooj :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Post Reply