Kup Srbije, sezona 2016/2017
- gospodinFKV
Re: 1/16 finala kupa Srbije: VOJVODINA - Bežanija 21.09. u 2
Realno, to bi bio krajnje smekerski potez 

Bilo bi glupo da izgubimo od Bezanije, ali i tako pozeljno...
Ne treba sad kup da nam smeta u pohodu na titulu
Ne treba sad kup da nam smeta u pohodu na titulu

-
Opet bi bilo mozda onih koji bi tada da pogledaju crtani film, koji se bas davao u tom terminu, ono onomad kada sam ja bio mali, a termin idealan niko da se ne buni... 

Pustacemo crtace preko semafora! 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
e onda nema vise prepreka!
nego taj i dalje baguje, da li ima neko da zna to da popravi ili nam je i bag semafor postao zastitni znak?
e da, da se malo drzimo teme, koje levo gubljenje kupa, idemo na duplu krunu, posto vec ne moramo da igramo tu LE...

nego taj i dalje baguje, da li ima neko da zna to da popravi ili nam je i bag semafor postao zastitni znak?
e da, da se malo drzimo teme, koje levo gubljenje kupa, idemo na duplu krunu, posto vec ne moramo da igramo tu LE...

Ako cemo ozbiljno, onda je naseljekolumbija u pravu.
Nije samo doci, treba se i vratiti, a i cetvrtak je radni dan, kao sreda.
19h je odlican,a moze i 19:14, za one sto akademski kasne

Nije samo doci, treba se i vratiti, a i cetvrtak je radni dan, kao sreda.
19h je odlican,a moze i 19:14, za one sto akademski kasne

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Slaninari Zapad wrote:ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!!!
Група "Сланинари Запад" донела је одлуку да КУП утакмицу, која се игра у Среду од 20 часова на Карађорђу прати са СЕВЕРНЕ трибине нашег стадиона. Ову одлуку донели смо како би направили што бољу атмосферу пред недељни меч који играмо против црвеног близанца.
Овом приликом позивамо све навијаче са обе трибине (исток и запад) да се придруже нашој браћи на СЕВЕРУ, да као у добра стара времена запевамо сви у глас, пробудимо успавани Нови Сад и дигнемо га на ноге, јер само уз армију навијача можемо дати играчима подршку коју су апсолутно заслужили играма на терену и кренути у поход на титулу!
МИ СМО ЈЕДНО, ТО ЈЕ НАША СНАГА!
Jel se moze uci sa sezonskom za istok na sever?
Mislim da može, ja sam ulazio par puta, činimi se, doduše dosta davno.salefkv wrote:Jel se moze uci sa sezonskom za istok na sever?
- blue & white
Честитке Футурами на убедљивој победи његове екипе на гостовању Бачкој и пласману у 16 најбољих.
Ето, Спартак је два пута урадио оно што је Металац требало у прошлом колу, али је Спартак нападачки много боља екипа.
Наша срећа је што одбрана ради свој посао, али морам признати да ми се више допада фудбал који ове сезоне приказује екипа Спартака.
19 датих и 18 примљених голова, на гол више. Само тако наставите.

Ето, Спартак је два пута урадио оно што је Металац требало у прошлом колу, али је Спартак нападачки много боља екипа.
Наша срећа је што одбрана ради свој посао, али морам признати да ми се више допада фудбал који ове сезоне приказује екипа Спартака.
19 датих и 18 примљених голова, на гол више. Само тако наставите.

"Nema jake Zvezde bez jakog Partizana i obrnuto." - bez ikakve sumnje, najodvratnija rečenica koju je iko ikada izgovorio govoreći o srpskom sportu.
-
Власници сезонских за запад и исток ће моћи да уђу данас на Север без проблема.salefkv wrote:Jel se moze uci sa sezonskom za istok na sever?
Запевајте громко навијачи,заиграјте сложно сви играчи!ФКВ
Uzivo sa stadiona: Peric brani, Dzenan Burekovic i Marko Vukasovic takodje u prvih 11. Stoperi Puska i Planic desno Mogli. Palocevic, Trujic, Jovancic, Asceric, Babic.
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Jel' moze neki info sta se dogadja, jer nema ni na livescore nista a o domacim medijima da ne pricam...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Znam samo da vodimo sa 2-0
Banujte me molim vas 

- Ken mahniti
Poluvreme 2-0,Jovančić i Trujić strelci.Lagano otaljavanje posla.