Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Lazarevicu smo se svi kolektivno smejali (ko je bio) kada smo igrali zadnju tekmu protiv partizana kada se despot nasalio sa njima... :shock:

Nazalost,posto Lazarevic igra stopera vrlo je verovatno da cemo ,u tom slucaju ostati bez Nina ,posto mislim da opcija Djuricevog odlaska nije realna. :shock:
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
nboya
Administrator

Post by nboya »

Sreca u nesreci je da je Vukelja otisao kod Sapurica. Vec sam ga video kod nas.
UPRAVA NAPOLJE!!!
ice

Post by ice »

I ja kao Djumi kazem joj.Ko je gledao utakmicu sa Partizanom u BG-u koju smo izgubili 1:0,taj se seca kako je samo Tadic okrenuo tog naivnog Lazarevica,nazalost posle toga lopta je zavrsila santimetar pored stative.I navijaci Partizana se slazu da doticni nema pojma,stavise to im je ubedljivo najgori igrac.Zapanjen sam takvim potezom!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Dejan

Post by Dejan »

Prvi strelac Crne Gore dolazi u Vojvodinu
Petak, 31. avgust 2007. 09:58

Najbolji strelac minulog šampionata Crne Gore, centarfor Zete Žarko Korać, najverovatnije će preći u novosadsku Vojvodinu, i to u društvu kapitena Golubovčana Janka Tumbasevića.

Predsednik aktuelnog prvaka Crne Gore Radojica Božović postigao je načelan dogovor o pomenutom transferu sa prvim čovekom Vojvodine Batom Buturovićem i posao bi mogao da propadne samo ukoliko sa druge strane u petak stigne bolja ponuda.

Zeta, inače, čeka odgovor ukrajinskog Dnjepra, koji je zainteresovan prvenstveno za Tumbasevića, ali i mladog Koraća.

U Golubovcima je ovih dana baš živo. Nakon dva vezana poraza u prvenstvu, trenera Slobodana Halilovića je na kormilu sastava sa Trešnjice zamenio Mladen Vukićević, rodjeni brat nekadašnjeg šefa struke Golubovčana i prvotimca Partizana, Dejana.

Mladen Vukićević je kao igrač bio as Zete, OFK Titograda, Budućnosti i Mornara, a kao trener Zete već je radio u periodu kada je ovaj klub iz Crnogorske lige ulazio u Drugu saveznu.

(MONDO)

Image
Janko Tumbasevic

Datum rođenja 14.01.1985
FK "Milicionar" (Beograd) Mlađe selekcije
Nacionalnost Srbin
FK "Zeta" Golubovci I Liga 169 14
Bračno stanje
Neoženjen
Visina 178
Težina 75
PozicijaVezni
Broj na dresu 2006/2007 20

Karijeru počeo u mlađim selekcijama FK "Milicionara" Beograd, član FK "Zeta" od ljeta 2001. godine. Igrao za omladinsku i mladu reprezentaciju
Srbije i Crne Gore. Kapiten FK "Zeta". ?lan je A reprezentacije Crne Gore.

Image
Žarko Korać

Datum rođenja 11.06.1987
FK "Omladinac" (Bijelo Polje) Mlađe selekcije
Nacionalnost Crnogorac
FK "Zeta" Golubovci Mlađe selekcije
Bračno stanje Neoženjen
FK " Bratstvo" (Cijevna) 28-12
Visina 187
FK "Zeta" Golubovci I Liga 37-19
Težina 78
Pozicija Napad
Broj na dresu 2006/2007 25
Karijeru počeo u mlađim selekcijama Omladinaca, potom igrao u mlađim selekcijama Zete i istovremeno na pozajmicu igrao u FK "Bratstvo". U sezoni 2006/2007 standardni član seniorskog sastava Zete, najbolji strijelac i trenutno drugi na rang listi strijelaca I lige CG. Igrao za kadetsku i omladinsku reprezentaciju SCG.Clan je mlade reprezentacije Crne Gore.

Mladen Lazarevic (84) je rodjen u Sremskoj Mitrovici, igra na poziciji levog beka, a moze da odigra i stopera...Dugo je bio prvotimac Zemuna. Ne volim pozajmice iz bg...
slavko085

Post by slavko085 »

UUUUUuu,ako bi dosao Tumbasevic,uz podrsku Despotu i Korac koji bi opet kroz neko vreme mogao da postane dobar napadac,uz Djurovskog i nase bisere (pekaru,KACARA,djurica) mogli bismo dosta toga,i naravno,da se sto pre oslobodimo Coveka rupe (ne u dusi,ne daj boze da ja komentarisem tako nesto) Kahrimana :lol: i to je stvarno vrlo,vrlo jak tim...
Cika_toma

Post by Cika_toma »

pricamo sinoc buraz i ja, ionako neobavezno, krene neka spika o fudbalu...Kazem ja kako se ne secam goreg kiksera od Kahrimana, osim mozda legendarnog Sase Kocica, a na to ce burazer: "Ma, Kocic je makar kiksao nekako sa stilom, smekerski"...Ja, rek'o, de pojasni to malo, u cemu je konkretno razlika. I evo u cemu je, kad bolje razmislite:

"Kad ga Kocic primi, ti se smejes. Kad ga Kahriman primi, ti places"
limanfkv

Post by limanfkv »

Stjepanovic i Djetkovic potpisali za partizane.
Eto samo da su malo pratili rad forumu i pre ko zna koliko vremena kada je slavko085 ukazivao na Stjepanovica,samo ga pogledali...Mogli smo imati odlicnog igraca i ono sto je njima najsladje odlicnu investiciju. :cry:
slavko085

Post by slavko085 »

LIMAN,moram te ispraviti,ja sam ga mozda spomenuo jednom-dvaput,ali cini mi se da ga je neko drugi vise spominjao i "napadao" a mislim da bismo mi,ovde,kao ljudi koji mozda i nismo u "struci" ,obavili i do 10 puta bolji posao od "onih" koji ga "obavljaju". :roll:
STo je,naravno,katastrofa. Za klub,pre svega.

Poenta je,u Crnoj Gori a i sire (pre svega mislim na Bosnu) postoje jako dobri mladi igraci (uostalom,stjepanovic je i "otkriven" u Bosni sto znaci da Zeta ima mnogo bolji skauting od pet puta veceg kluba kakva je Vojvodina - presedan.) koji bi se morali pogledati. Ja Vam ganantujem,groblje ce za Stjepanovica (ako se uklopi u skipu i ako ga zaobicu povrede) zaraditi 5- 10 puta vise nego sto su ga "eventualno" platili. u svakom slucaju,bice prezadovlljni i njime i parama kojima ce dobiti kasnije. To je cinjenica. Lik se nasalio sa odbranom rendzersa. Da su Zecani imali bolje pojedince u svojoj odbrani kao i bolju bekovsku liniju,ja Vam garantujem da bi ih danas gledali u zrebu za CL. Zvuci neverovatno ,ali je istinito.

Inace,malo i da se osvrnem na jucerasnju utkamicu ,kojoj sam prisustvovao na Istoku (poreed Stare Garde- ja sam onaj sto je stalno iskako sa VOOOOOOJVODINAAA,NOVI SAAAAAAD...) :lol:
Sever,fascinantan. Da imamo krov na njemu i da nam je stadion ukopan kao komunistima 1945, mislim da bi se svim ekipama tresle gace samo od atmosfere.
Ipak smo juce igrali protiv jedog od trenutno 20 najboljih i najskupljih klubova na svetu! Dali smo jednu izuzetno pozitivnu enegriju mi sa tribina,bodrili ih sjajno,a oni su nam na najlepsi nacin vratili. Bili smo dosta bolji od njih i mislim da je despot imao normalan dan,svasta bi gledali... Najmanje sto je moglo je remi. Paradoksalno,ali mi smo protiv jednog takvog tima (igrao on oslabljen,sa 50 posto snage-opet je jaci od ovh rivala ovde i sire) igrali potpuno zrelo,racionalno,pa opet i lepo za oko,a sanse koje smo imali... :oops: . No,mislim da je ovo prekretnica.
Ako se ne desi nesto nepredvidjeno,u nedelju,probusicemo napupele krusevljane i pozdraviti terzica i njegov plan ozdravljenja sumadijsko-juznog fudbala mile nam Srbije. ZIveli! 8)
ssnigd

Post by ssnigd »

Da mi je znati samo ko je prihvatio tu ponudu za tog nesretnika Lazarevica, ovaj igrac je definitivno pojacanje ali za protivnicku ekipu. Nadam se samo da je to novinarska buva, ali opet sa druge strane ko kaze da ce taj i igrati uopste.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Danas su ova dvojica iz Zete potpisala ugovore sa Vojvodinom!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Dejan wrote:Najbolji strelac minulog šampionata Crne Gore, centarfor Zete Žarko Korać,
Zanimljivo je da me je jedan clan ovog foruma zvao za vreme meca Zeta - Rangers,i kad sam mu rekao da gledam tu utakmicu,pitao me kako igra stjepanovic (jer je on vec bio aktuelan na forumu ovde),rekao sam mu "izgleda da nije los,ali mi se posebno svidja njihov centarfor Korac" :lol: Eeeee sad,da li sam ga dobro procenio na osnovu jednog meca,videcemo..... A sta bi sa Brazilcima?Bilo ih je trojica sa Vaskovicem juce.... onaj jedan je imao neke kikice na glavi,on mi deluje najozbiljnije od njih,ali sudeci po njihovoj setnji bulevarom posle utakmice,rekao bih da im je to bila oprostajna setnja :lol: Steta.... ili pak da se pozovemo na taj pristup slobodnih igraca :lol:
Image
Dejan

Post by Dejan »

Danas sam cuo da nece potpisati ni jedan Brazilac...informacija jos nije zvanicna, ali ako je tako to je novi veliki promasaj 3R :!:

Nisam siguran da li bi Ronaldinjo uspeo da prodje probu u Vosi...
slavko085

Post by slavko085 »

ne znam bas ali mislim da se vesti iz crne gore,dosta razlikuju od ovog prezentiranog nama-

ZETA I DEFINITIVNO OSTALA BEZ PETORICE PRVOTIMACA

Tumbasević i Korać u Vojvodini

Podgorica - Posljednjeg dana prelaznog roka fudbaleri Zete su i zvanično ostali bez petorice prvotimaca.
Kapiten i reprezentativac Crne Gore Janko Tumbasević i napadač Žarko Korać juče su potpisali četvorogodišnje ugovore sa novosadskom Vojvodinom.
- Zadovoljan sam iako sam očekivao selidbu u neku drugu sredinu. Vojvodina je, međutim, veliki klub, imaju visoke ambicije, a za naše prilike finansijski dio dogovora je dosta dobar. Vjerujem, naravno, da ću se izboriti da igram u startnoj postavi i da će mi ovo biti odskočna daska za neki još bolji transfer. Vojvodina želi da izbori plasman među prve četiri ekipe, angažovala je i dosta novih igrača - kazao je Tumbasević, koji je imao ponude iz Rusije i Izraela, dok je Korać već bio viđen u Novom Sadu.
- Potpisali smo ugovore na četiri godine, ali uz klauzulu da ukoliko pristigne dobra ponuda, možemo odmah da idemo. Moram da budem zadovoljan, Vojvodina je dobar klub, koji puno ulaže, ima visoke ambicije. Vjerujem u sebe, očekujem da ću napredovati, mada je u špicu najjača konkurencija, pošto je klub angažovao Đurovskog, a ne znam kakva je situacija sa Sikimićem - kazao je Korać.
Mladi reprezentativci Slaven Stjepanović i Marko Ćetković od juče su i zvanično igrači Partizana - dojučerašnji ofanzivni tandem crnogorskog prvaka potpisao je, takođe, četvorogodišnje ugovore sa klubom iz Humske. Stjepanović je odabrao dres sa brojem 99, dok će Ćetković na leđima nositi broj 82.
Najiskusniji prvotimac Milan Radulović je u četvrtak otputovao za Izrael, i juče potpisao ugovor za Hapoel Ironi.
Dejan

Post by Dejan »

PETROVARADIN: Igralište Petrovaradina, gledalaca 100, sudija: Labus (Novi Sad), strelci: Prlina u 54. za Petrovaradin, D'Acol u 13, Milan Milutinović u 45, Stojčev u 67, 70. i 74. i Drakulić u 77. minutu za Vojvodinu

U prijateljskoj fudbalskoj utakmci superligaš iz Novog Sada pobedio je komšije u Petrovaradinu 6:1. Posebno raspoložen je bio trostruki strelac Miloš Stojčev. Zapaženu partiju pružili su novajlija Đurovski i Brazilac Dakol, o čijoj će sudbini stručni štab Vojvodine odlučiti posle nove prijateljske utakmice koju crveno-beli u suboru igraju s Rudarem iz Pljevalja.

8)
Aleksandre Joaquim D'Acol (21) je rodjen u Ribeirao Preto.U Brazilu je nastupao za Comercial, EC Bahiu i Ponte Pretu...Posle odlaska u Olympiakos bio je na pozajmici u Kerkyura(Grcka)...Visok je 186cm, ima 75 kg i mislim da bi mogao da bude pojacanje u napadu!Ime koje nosi na dresu je D'Acol...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Smiljanic pozajmljen u CSK!!!
Image
Post Reply