p.s. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Štadión ... latinského
Без икаквог ''нападања'', шта ти тачно смета ту?Djisa wrote:Znam da ce me vecina napasti, ali meni zaista smeta sto se nas stadion zove "Karadjordje". I sve vise I vise svakim danom.
Iako znam celu priču oko imena stadiona (tj. njegovog vraćanja), mnogi moji drugari od tad ne dolaze na stadion.Djisa wrote:Znam da ce me vecina napasti, ali meni zaista smeta sto se nas stadion zove "Karadjordje". I sve vise I vise svakim danom.
Ne znam sta da kazem na ovo, neke ne odbija od stadiona dugogodisnji mulj u i oko kluba i lige ali ime stadiona ih bas je*e i zato su prestali da dolaze...Marcello wrote:Iako znam celu priču oko imena stadiona (tj. njegovog vraćanja), mnogi moji drugari od tad ne dolaze na stadion.Djisa wrote:Znam da ce me vecina napasti, ali meni zaista smeta sto se nas stadion zove "Karadjordje". I sve vise I vise svakim danom.
Meni se ime, takođe, ne sviđa. Ali, dobro.
P.S. Činjenica je da su najveći tradicionalisti - Englezi, po 3-4 puta menjali grbove svojih klubova, samo u 2. polovini XX veka, dakle, pre nego što je veliki novac pregazio fudbal. Meni se, recimo, izuzetno dopada onaj polu-grb (ili kako ga već nazvati), što se vidi na onom crvenim "fasadama" stadiona, gledajući sa Bulevara...ali, kontam da bih morao da emigriram, kada bih samo natuknuo to nekome.
Passion wrote:Без икаквог ''нападања'', шта ти тачно смета ту?Djisa wrote:Znam da ce me vecina napasti, ali meni zaista smeta sto se nas stadion zove "Karadjordje". I sve vise I vise svakim danom.
Pljeske bi bile pun pogodak, ionako nas stalno mame mirisi iz onih dimnjaka na stadionu.limanfkv wrote:...da na stadionu mogu da se kupe kokice i hot dog umesto prostačkih semenki ...