Je l' smo mi za njega dobili neko obestecenje?Rabba wrote:Vlada Kovacevic predstavljen u Kortrajku
Svidja mi se dolazak igraca na probe, kao i odlazak Gavrica.
Je l' smo mi za njega dobili neko obestecenje?Rabba wrote:Vlada Kovacevic predstavljen u Kortrajku
Ceo forum spava,slabo se pise....nema ljudi...Neizlecivi wrote:Vanja Milinkovic-Savic je presao u Torino, kako kazu za 2.5miliona... Nemamo od toga valjda procente klasicne, ali imamo makar 30-50 hiljada evra, od onog razvoja fudbalera i slicnih zezancija... Malo li je na ovu krizu?![]()
Ne znam kakav je dvojac iz Proletera na mestima stopera, ali sam procitao da Ivanovic trazio pojacanja na stoperu i spicu. Ono sto je problem je da mi umesto Trujica, koji nam je jedina opcija u spicu (opcija je samo, nije klasican spic) i koji se ne znam kako uklapa u 3-4-3, imamo samo Krstevskog koji je tu kao mlada nada, ali ne znam da li je spreman za prvi tim, pogotovo da igra neku veliku ulogu. Pominjao se Ozegovic, takodje i Mudrinski... Ne znam da li bi se Lalat tako lako odrekao Ozegovica, a za Mudrinskog je Spartak valjda vec dobio neke ponude iz inostranstva. Doveli su i Purovica... Nadam se da cemo iskopati nekog konkurentnog za vrh napada. Ili ce Buac morati da se vraca u igru
P.S. Odavno prelazni rok nije bio mirniji i dosadniji. Apelujem da se sveznajuci forumasi ubace sa pricama o sigurnim pojacanjimaMozda nam dodje i sa zakasnjenjem onaj Fiero...
ima ljudi, samo verovatno još svi gutajuernesto wrote:Ceo forum spava,slabo se pise....nema ljudi...Neizlecivi wrote:
P.S. Odavno prelazni rok nije bio mirniji i dosadniji. Apelujem da se sveznajuci forumasi ubace sa pricama o sigurnim pojacanjimaMozda nam dodje i sa zakasnjenjem onaj Fiero...