25. kolo: VOJVODINA - c. zvezda 2:3 (2:0)

Locked
exlimanac

Re: 25. kolo: VOJVODINA - c. zvezda, sreda u 18h

Post by exlimanac »

Brane wrote:
exlimanac wrote:Ljudi idete mi na q.koje mi stalno imamo tripove u glavi.fudbalski su nas nadigrali i tacka.mi nismo u stanju da kontrolisemo utakmicu pet minuta.sto nam je stalo neko drugi kriv za sopstvenu nesposobnost.
nije tacno. po igri u prvom poluvremenu se videlo da mozemo tako do sutra, I jos da im damo gol iz kontre. ruiz po levoj strain je bandera, plavsic je malo agilniji ali antic I puskaric, pa I vukasovic su odlicno saradjivali. to ko I kako kontrolise utakmicu je pokazao nas trener u prvok poluvremenu. kapa dole.

jel nam neko branio da im damo jos dva komada.nije.jel kad se branis celu utakmicu kad tad fasujes gol.da.kazi samo ko nam je kriv osim nas samih
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Napokon sam ponosan na sebe!!! Napokon nisam naseo na saopstenja,price,tenzije... sve sam predvideo,cak i izjavu Grofa (od reci do reci) na kraju meca (ima forumasa kojima sam i rekao).... napokon sam hladan i na 1:0,i na 2:0,jer sam znao sta se sprema.... kakav dusevni mir. Cinjenica je da smo pali jer nismo imali snage :mrgreen: Ipak,nije to Sampdorija ili Partizan sa masinom Evertonom,to je Zvezda strasna.... normalno je da smo fizicki pali. Kao sto neko lepo rece "zaljuljali smo kavez za naredne godine" :mrgreen:

Svega ovog ne bi bilo da Boaci na poluvremenu nije rekao "ajde da preokrenemo" :cheers:
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sramotica :oops:
Борчевац

Post by Борчевац »

Некако сам људи стекао такав утисак,да су играчи Воше намјерено стисли да им дају гол,да им покажу да су квалитетнија екипа од њих,и да им реално покажу ко треба да буде на 1 мјесту,ваше КУРУЗ лиге.
И онда су се по ко зна који пут не својом вољом,морали нагузити црвеном говнету,јбг,нису ни они криви,једноставно су тако морали да ураде.
Само они и драги Бог знају шта се дешавало у свлачионици за вријеме полувремена.
Jole

Post by Jole »

Red je i da citiramo mozzart :seeya:
Vojvodina je 45 minuta konstantno gazila Crvenu zvezdu, ali nije je zgazila. Bio je to veliki previd, prava sportska zabluda koja je, ispostaviće se, koštala Vojvodinu opstanka u šampionskoj trci. Zaboravili su Novosađani jedan od osnovnih postulata fudbala – veliki klub je uvek veliki klub
Ala smo ih sada uzdigli, kako samo mi to znamo i umemo, onako kad najodanija filijalica. Alal nam vera :pegla:
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ovo danas je poraz na svim poljima!!! Mislim da je nedostajalo da samo jos Djordjevic udje u igru!!! :mrgreen:
Trebalo nas je ugasiti za 80. rodjendan kao i svaki normalan zivot sto se zavrsava,ovako stari,spori,senilini i izlapeli nismo nigde prispeli.... u stanju smo da jos sedimo ispred kucace masine i kuckamo saopstenja!!!
Last edited by Voja on Wed Mar 08, 2017 9:55 pm, edited 1 time in total.
Image
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Интересује ме ако поведу 2:0 против Металца, да ли ће да стану и онда? Пратим бундес лигу као и до сад и навијам за Борусију (Д), а овај наш фудбал ме апсолутно више не занима.У ствари гледаћу војвођанску лигу југ, боља је од ове.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Sami smo sebe pobedili,uplasili smo se vodjstva od 2-0,i umesto da ih dokrajcimo,a imali smo sanse,uneli smo mnogo nesigurnosti u igru a razigravali ciguse.Ne razumem prevelik prostor koji smo im ostavili,pa oni do 20-30 m od naseg gola dodju bez otpora,vise mi se svidja presing na loptu bar od nase polovine.Dve stvari se ponavljaju od pocetka polusezone,dajemo go u 5. min,uglavnom Meleg i Puskara kiksne bar jednom,danas dva puta.Porazom smo platili i cenu odlaska Kovacevica.Rockova bi pohvalio i pozeleo mu mnogo pobeda protiv blizanaca,zasluzio je.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ДушанСП wrote:Пратим бундес лигу као и до сад и навијам за Борусију (Д), а овај наш фудбал ме апсолутно више не занима.У ствари гледаћу војвођанску лигу југ, боља је од ове.
Ja bih voleo da mogu tako, zivot bi mi bio puno laksi i lepsi bez bespotrebnog nerviranja oko vec unapred poznatih stvari, ali ne mogu jebiga. I uvek se zajebem pa se ponadam, a sta ako ipak ovaj put ne bude kako lici da ce biti, sta ako ipak ovaj put proradi inat, a sta ako... i na kraju uredno popijem slajmaru u facu od voljenog kluba. Al' ne mogu, uredno se kao i svaki narkoman vracam po sledecu dozu.

I sve se nadam da ce se klub ugasiti, jer samo tako cu moci da se odvojim od njega - ili klub ili ja da odemo u vecna lovista, pa ko duze izdrzi na zemlji - a i bolje bi bilo da se ugasi nego da na ovakav nacin krcmi vekovnu tradiciju i sav trud i krv i znoj sto su u njega ugradile generacije legendi. Nismo ih dostojni, svi mi koji se nazivamo Slaninarima, jadni smo i bedni svi do jednog. Ne zasluzujemo Velkera, Tozu, Vujketa, Takaca i ostale asove iz nekih davnih vremena.

go**a smo, ona najgora.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Danilo

Post by Danilo »

Zbezda nas je ubila.Dali smo slucajno 2 gola i to je to.nista vise.
Mogu sad ici teorije zavere, namestaljka , ovo , ono.
Rekao sam da cemo puci na veznom redu , kao sto je bilo.vuksa se je borio ali nije izdrzao.za jace utakmice tu smo suplji
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Igra Barsa kao Vosa :mrgreen:
Image
PelezinhoFkv

Post by PelezinhoFkv »

Radoye wrote:
ДушанСП wrote:Пратим бундес лигу као и до сад и навијам за Борусију (Д), а овај наш фудбал ме апсолутно више не занима.У ствари гледаћу војвођанску лигу југ, боља је од ове.
Ja bih voleo da mogu tako, zivot bi mi bio puno laksi i lepsi bez bespotrebnog nerviranja oko vec unapred poznatih stvari, ali ne mogu jebiga. I uvek se zajebem pa se ponadam, a sta ako ipak ovaj put ne bude kako lici da ce biti, sta ako ipak ovaj put proradi inat, a sta ako... i na kraju uredno popijem slajmaru u facu od voljenog kluba. Al' ne mogu, uredno se kao i svaki narkoman vracam po sledecu dozu.

I sve se nadam da ce se klub ugasiti, jer samo tako cu moci da se odvojim od njega - ili klub ili ja da odemo u vecna lovista, pa ko duze izdrzi na zemlji - a i bolje bi bilo da se ugasi nego da na ovakav nacin krcmi vekovnu tradiciju i sav trud i krv i znoj sto su u njega ugradile generacije legendi. Nismo ih dostojni, svi mi koji se nazivamo Slaninarima, jadni smo i bedni svi do jednog. Ne zasluzujemo Velkera, Tozu, Vujketa, Takaca i ostale asove iz nekih davnih vremena.

go**a smo, ona najgora.
:!: :!: :!:
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Eto, mi koji mračimo smo ćutali do posle meča. Nisam ni gledao meč a kamoli otišao na isti, a sumnjam da ću u skorije doba mečeve sa ciganima ikad i gledati.

Rekoh, dali smo im legitimno da nas karaju zauvek kad smo im dali istok. Jebo klub, jebeš i fudbalere, ali i vi ste se ovde svi upecali, i kao, idemo da pokažemo ko je ko. Ko da nam nije pokazano već milion puta gde nam je mesto. Barem se mogao navijački obraz sačuvati.
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

ДушанСП wrote:Интересује ме ако поведу 2:0 против Металца, да ли ће да стану и онда? Пратим бундес лигу као и до сад и навијам за Борусију (Д), а овај наш фудбал ме апсолутно више не занима.У ствари гледаћу војвођанску лигу југ, боља је од ове.
Da, gledacu fudbal radi uzivanja, a ne nerviranja.
26 u Evropi, kad je Vojvodina bila Vojvodina, a sad 169.
Sto napisa Voja, trebali smo Klub ugasiti na 80 rodjendan.
Ne bi se brukali i drugi izivljavali nad nama. Mrcvarili i Klub i navijace.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Tako mi je drago što nisam roknuo 1000 dinara za ovu izrežiranu predstavu, a jeo sam se živ što nisam došao do ulaznice.

Karađorđe me pre evropskih utakmica neće videti.
Locked