6. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 1:1

novosadjanin

Post by novosadjanin »

Koliko ja znam RTS prenosi spektakl iz Kule: Hajduk- Bezanija!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Zanimljivo je da nas vec duuuugo nema na RTSu... kao da smo se zamerili nekome....
Image
021

Post by 021 »

Još bolje. Kad god nas prenose sa Marakane puknemo. Sutra Šarac ne sme biti u startnoj postavi (nema veze ko će ga menjati, samo nek ne igra, u suprotnom smo gotovi). Potajno se nadam da je Brane Novaković spremio neko opasno taktičko iznenađenje... Ciganima celu ekipu drže Gaj i Kastiljo. Zbog toga očekujem da će Despotu neko praviti društvo u napadu, a nadam se da će Kačar nastaviti sa sjajnim partijama. Odbrana mora biti na visini zadatka, kiksevi protiv Lučana ne smeju se ponoviti. Videćemo...
ice

Post by ice »

Videcemo,utakmica nece biti nesto lepa,jer smo i mi i oni senke ekipa iz prosle godine.Eh kad se samo setim prosle sezone i onih 0:3,sad i da pobedimo nece biti iste onakve emocije.No,potreban nam je dobar rezultat da odrzimo korak sa OFK-om koji je pobedio,ipak ce tabela biti realna posle ovog kola koje je parno.Ispostavilo se da sam bio u pravu da je Napredak najslabija ekipa u ligi,Banat ih je glatko dobio,a mi jedva,a takodje Partizan slistio Lucane,a mi se sa njima provukli.Plus Banat smo uhvatili na spavanju jer im je to bila prva utakmica i kasnije su se malo pojacali,tako da nas ucinak nije uopste za pohvalu i zapanjen sam izjavama da je Rajevac ostavio ekipu sa velikom bodovnom zalihom i u odlicnoj situaciji.Zbog dve pobede protiv mrtvih ekipa na jedvite jade?Pa to je smesno i samo kod nas moguce.Hajde sada neka se momci pokazu protiv pravog protivnika.Svi s nadamo srcanoj i dobroj igri.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
mihailov

Post by mihailov »

ice wrote:Videcemo,utakmica nece biti nesto lepa,jer smo i mi i oni senke ekipa iz prosle godine.Eh kad se samo setim prosle sezone i onih 0:3,sad i da pobedimo nece biti iste onakve emocije.No,potreban nam je dobar rezultat da odrzimo korak sa OFK-om koji je pobedio,ipak ce tabela biti realna posle ovog kola koje je parno.Ispostavilo se da sam bio u pravu da je Napredak najslabija ekipa u ligi,Banat ih je glatko dobio,a mi jedva,a takodje Partizan slistio Lucane,a mi se sa njima provukli.Plus Banat smo uhvatili na spavanju jer im je to bila prva utakmica i kasnije su se malo pojacali,tako da nas ucinak nije uopste za pohvalu i zapanjen sam izjavama da je Rajevac ostavio ekipu sa velikom bodovnom zalihom i u odlicnoj situaciji.Zbog dve pobede protiv mrtvih ekipa na jedvite jade?Pa to je smesno i samo kod nas moguce.Hajde sada neka se momci pokazu protiv pravog protivnika.Svi s nadamo srcanoj i dobroj igri.

Mislim da emocije ne bi bile nista slabije,baar kod mene.Realno,ne ocekuje se da danas pobedimo,al uvek ima nade da hocemo
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

kaze komentator 35. minut je na Istoku :lol: nema golova,jos uvek je 0:0.

Koliko sam ga ja razumeo,Buac je sa Popovicem zadnji vezni :!: :?:
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

I nas novi trener je IVAN Brzic... :roll:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Poluvreme 0-0
Dejan

Post by Dejan »

Eto, Vojo poluvreme smo zavrsili bez primljenog gola :wink:

Da li neko zna kako igramo, da li je bilo nekih prilika...?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

napokon..... po radio izvestacu bili smo ih stisli pred kraj poluvremena,izveli smo i 5 ili 6 kornera,Despot imao nekih sansi..... culi su se zvuzduci na poluvremenu....
Image
limanfkv

Post by limanfkv »

jel ima mozda negde na internetu radio...Ja u kuci nemam radio,majko moja... :shock:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Pa mozda stvarno posaljemo i Kosanovica na tribine pre vremena :lol:

Ako Bog da...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ogi
Administrator

Post by ogi »

http://82.117.194.13:9020/listen.pls

Sacuvaj ovaj .pls fajl pa ga otvori u real playeru. Sportski program je u toku a kombinuju prenos utakmice/muzicke numere/i ostala sportska desavanja...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

blago tebi Ogi,kod tebe Vosa tek sad primila go :lol:
Image
Dejan

Post by Dejan »

Posle dobre igre nacinila je odbrana veliku gresku... :evil:

Prva sansa musavaca i gol :cry:
Locked